Profil: TeosOf
Despre
Utilizator: TeosOf
Nivel: Senior
Statistici
A intrat: Tuesday, March 4, 2008
Ultima vizita: Wednesday, May 4, 2011 6:05 PM
Numarul de postari: 7,332
[0.69% din toate postarile / 1.20 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Stare de spirit - 50
Postat: Saturday, April 23, 2011 3:44 PM
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire, care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Sa aveti liniste, intelegere, intelepciune si numai ganduri bune. Un Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc!hearts hearts hearts
Subiect: Stare de spirit - 50
Postat: Saturday, January 15, 2011 7:36 PM
Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult pe aici, din cauza ca nu am laptop sau compu in UK, trebuie sa ma duc la internet cafe si f rar am timp.
Nu am foarte mult timp sa va citesc, dar sper ca nu aveti probleme si sunteti bine sanatoase si voi si copilasii si intreaga familie.
Eu, oarecum, sunt bine, lucrez aproape in fiecare zi de la noua la sapte seara, dar asta nu-i ceva rau, numai ca a inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu fara ai mei, mai ales fara Isabelle. Astept cu nerabdare luna martie, caci atunci vor veni, soatza multiubita si Isabelle, aici la mine, pt cateva zile.
Nu stiu cand voi mai avea timp sa trec pe aici, dar sa stiti ca ma gandesc la voi.
Va pup cu drag pe toate!
Subiect: Generatia noastra
Postat: Tuesday, January 4, 2011 12:37 AM
Da, da! Imi placea cel mai mult, la vremea aceea.firstprize
Subiect: Stare de spirit - 49
Postat: Tuesday, January 4, 2011 12:35 AM
plamen.ramona wrote:

Multumesc mult. inca o data scuze ptr abordare, vad ca tema e cu totul alta dar m-am bucurat sa vad ca "a avut" acea infectie, adica a trecut. Peste tot citesc ca recidiveaza, ca devine rezistanta la antibiotic....iar de la klebsiella dupa tratamentul cu antibiotic e mai mult ca posibil sa apara si e coli...Alina, fetita mea a facut un tratament cu antibiotic timp in care scaunul i-a revenit la normal (inainte fiind f inchis la culoare si plin de mucus) dar acum vad ca a devenit asa cum ai spus si tu...doua trei pe zi dar diareic, urat mirositor. Asta ar fi si la noi unul din simptmome plus lipsa totala a apetitului. Oricum am refacut urocultura si asteptam rezultatul. Eu sunt noua pe acest forum si nu i-am dat de cap inca, banghead nu prea am avut timp dar m-am bucurat de raspus deoarece sunt singurica cu alina, locuim in Bulgaria sotul meu fiind la munca departe de noi. Si imi face placere sa citesc discutiile si sper sa pot participa deoarece sunt multe lucruri de invatat din experienta altora. O seara placuta.

Fetei mele nu i-a recidivat. Acum are aproape 15 ani. O singura problema am avut cu stafilococul auriu, cand avea 10-11 ani, caci la analize, exudat faringian si nazal, nu-i iesea ca ar avea ceva. Cand a inceput sa-i apara si la ochi, un fel de puroi, am dus-o la analize, i-au luat secretie de la ochi si asa am aflat de stafilococ. Si aici tot cu augmentin i-am facut tratament, iar de atunci nu am mai avut niciun fel de probleme. Ea are sistemul imunitar puternic, caci daca-mi raceste o data pe an e mult.
Pt fetita ta, urmeaza antibiograma, iar mai tarziu incearca sa-i intaresti sistemul imunitar.angel
Stiu ca e greu sa fii singura, mai ales cu un copilas atat de mic, dar sper ca aici nu te vei mai simti atat de singurica, sunt sigura ca o sa-ti placa.pupici coeur

Marivic, inca n-am ajuns. Plec cand se mai lumineaza si voi ajunge la malul Marii Nordului spre dupa-amiaza.computerlove
Postat: Monday, January 3, 2011 6:33 PM
plamen.ramona wrote:

Buna TeosOf ma numesc Ramona si am o fetita de 4 luni. Scuze daca te abordez in felul acesta dar am vazut ca ai scris pe forum-ul asta cum ca fetita ta daca nu ma insel ar fi avut o infectie cu e coli. daca e asa si nu gresesc ceva sau persoana, imi spui si mie cum ati scapat..Fetita mea a fost diagnosticata cu klebsiella care daca nu ma insel face parte din aceiasi familie de bacterie gram negativ. Scuze pt deranj si multumesc..

Ramona, bine ai venit si sa-ti traiasca fetita!angel Intr-adevar, Isabelle, fata mea, a avut e-coli la 5 luni. Avea diaree apoasa, nu foarte grav, maxim de doua ori pe zi. Diareea a fost singurul simptom. Ni s-a recomandat un antibiotic din grupa penicilinelor, nu-i mai retin numele, dar nici nu l-am gasit in farmacii. Dupa cateva zile, doctora ne-a spus sa-i dam augmentin timp de 7 zile, din 12 in 12 ore. Cu augmentin i-a trecut, n-am mai avut probleme.
Multa sanatate.hearts

Alyna, multa putere iti doresc.computerlove

Mirela, multumesc multpupici

Raly, de acum o sa ma vedeticomputerlove

Postat: Sunday, January 2, 2011 11:09 PM
Multumesc mult Mioaracomputerlove Multa sanatate si tie si tuturor celorlalte fetepupici pupici
Postat: Sunday, January 2, 2011 10:42 PM
Oh, Marivicpupici te inteleg perfect. La mine, maine e ultima zi cand o mai petrec cu soatza si Isabelle. Pana in martie, de ziua Isabellei, nu am sa-i mai vad. Stiu cat de greu ii e si sotului tau, caci si eu, pt a nu simti singuratatea ma refugiez in munca, dar ma consolez ca totul e pt binele familiei mele.

O saptamana cat mai frumoasa tuturor!hearts hearts
Subiect: Planuri 2011
Postat: Sunday, January 2, 2011 10:27 PM
- sa-mi vand casa din Pipera;
- sa obtin permis de munca permanent in UK;
- sa jonglez cu engleza;
- sa-mi cumpar un aparat foto Leica.

Subiect: Planuri 2010
Postat: Sunday, January 2, 2011 10:23 PM
Nu mai stiu pe unde am scris ca aveam in plan sa citesc o carte pe saptamana. Pana prin mai 2010, mi-a reusit, dupa aceea...Din octombrie, tot anul trecut, am inceput sa citesc numai in engleza, iar daca termin o carte intr-o luna e prea binedance
Pe plan profesional, am reusit sa-mi gasesc serviciu cu cel mai mare salariu pe care l-am avut pana la aceasta varsta. Reusesc sa-mi achit chiria, taxele etc si sa raman cu mai mult decat aveam pe hartie in RO. Si mai imi place ca nu e stresant, chiar daca ajung acasa, uneori, si dupa ora opt seara.
Subiect: Idei de cadouri pentru cununia civila.
Postat: Saturday, January 1, 2011 9:42 PM
Marivicpupici