Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Alina wrote:Maine aflam, dar eu cred ca nu-s probleme.
Gata,am aflat: FB. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vacanta placuta tuturor scolareilor! Voi nu aveti teme?Noi avem 4 probl la mate,o lectie la romana,un portafoliu la ed civica si unul la stiinte!Dar o sa ne scapam repede de ele!Am primit si noi azi carnetul avem o medie de B in rest numai FB
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Catinca, Cosmin, bravo scolareilor |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Nici noi nu avem teme ptr vacanta!!!!!
Noi am terminat de miercuri, caci terminasera de muuuult programa, iar de luni nu au facut decat recapitulari!!!!!
Medii: FB-uri peste tot, mai putin la romana , unde are B, caci domnul meu se cam grabeste sa termine primul(doamna le da niste mici premii celor care termina printre primii si rezolva/fac totul bine) si scrie un picut cam urat , dar macar le face bine!!!! Speram sa o dam pe brazda si cu scrisul!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Mai astia s-au vorbit! Speranta moare ultima! |
|
| mariuta wrote:Mai astia s-au vorbit! Speranta moare ultima!
|
|
|
|
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| lisa a mea are de facut o culegere de matematica de clasa a 3 cu 120 de pagini si fiecare pagina are 20 de exerciti trebui sa faca 120 de propoziti pentru meitati la engleza 50 pt la germana 30 pt la franceza are de invatat despre astrologi are e facut un caiet de vacanta cu 65 de pagini are de rafacut un caiet la engleza are de facut doua carti de romana pe caiet unele si unele pe carte are de repetat unitatile de masura figurile geometrice si inmultirea are de citit 50 de povesti si de scris datele si planul de idei are de facut 5 desene pe carton mare unu pictura unu colaj,unu desen,iar 2 schite cu titlul zambet de copil si vaqcanta are de facut 11 compuneri cu vacanta si de scos poze pentru un colaj asta la sfarsitul clasei a treia |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si ma intreb si eu: copilasii au voie si ei sa se mai recreeze, sa se joace, sa alerge, sa mearga la bunici, la mare etc.? ... Mi se pare exagerat si cred ca e putin spus. Eu una am obosit numai cat am citit lista asta atat de lunga. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| asta ar insemna sa stea toata ziua sa invete si sa lucreze?si unde mai e distractia de care am avut noi parte la varsta lor?cred si eu ca e bine sa mai lucreze cate ceva,dar chiar atat?darius abea a terminat primul an de gradinita si i=a spus educatoarea sa mai repete putin figurile geometrice(cercul,patratul si triunghiul ca doar astea le=au invatat) si literele(dar literele sincer vreau si eu ca sa nu uite) |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| lissaden wrote:lisa a mea are de facut o culegere de matematica de clasa a 3 cu 120 de pagini si fiecare pagina are 20 de exerciti trebui sa faca 120 de propoziti pentru meitati la engleza 50 pt la germana 30 pt la franceza are de invatat despre astrologi are e facut un caiet de vacanta cu 65 de pagini are de rafacut un caiet la engleza are de facut doua carti de romana pe caiet unele si unele pe carte are de repetat unitatile de masura figurile geometrice si inmultirea are de citit 50 de povesti si de scris datele si planul de idei are de facut 5 desene pe carton mare unu pictura unu colaj,unu desen,iar 2 schite cu titlul zambet de copil si vaqcanta are de facut 11 compuneri cu vacanta si de scos poze pentru un colaj asta la sfarsitul clasei a treia pai numai vacanta nu se numeste asta Eu ma laum de profi,ce naiba nu zic sa nu faca cateva exerciti ,dar nici chiar asa.Atunci de ce se mai numeste VACANTA |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Si daca nu face temele astea ce ce intampla? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Si noi avem teme pentru vacanta, 1 caiet de vacanta, cu 56 de pagini, care contine atat romana cat si matematica.
Deja a facut 16 pagini si i se pare dragut, e facut destul de prietenos, astfel incat temele sa nu para o corvoada. |
|
| lissaden wrote:lisa a mea are de facut o culegere de matematica de clasa a 3 cu 120 de pagini si fiecare pagina are 20 de exerciti trebui sa faca 120 de propoziti pentru meitati la engleza 50 pt la germana 30 pt la franceza are de invatat despre astrologi are e facut un caiet de vacanta cu 65 de pagini are de rafacut un caiet la engleza are de facut doua carti de romana pe caiet unele si unele pe carte are de repetat unitatile de masura figurile geometrice si inmultirea are de citit 50 de povesti si de scris datele si planul de idei are de facut 5 desene pe carton mare unu pictura unu colaj,unu desen,iar 2 schite cu titlul zambet de copil si vaqcanta are de facut 11 compuneri cu vacanta si de scos poze pentru un colaj asta la sfarsitul clasei a treia
Pai inseamna ca fiu-miu cu 450 exercitii la matematica, 4 povestiri de transcris si de citit: Ciresarii si La Medeleni (doar primul volum din fiecare), Ce mica e vacanta mare, Printul fericit, Amintiri din copilarie (I, II, III si IV) si Toate panzele sus (856 pagini) sta super bine |
|
|