Temele de vacanta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, February 1, 2008 10:46 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Alina wrote:
Maine aflam, dar eu cred ca nu-s probleme.

Gata,am aflat: FB. yes yes yes yes yes
raly
Scris: Friday, February 1, 2008 11:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vacanta placuta tuturor scolareilor!
Voi nu aveti teme?Noi avem 4 probl la mate,o lectie la romana,un portafoliu la ed civica si unul la stiinte!Dar o sa ne scapam repede de ele!Am primit si noi azi carnetul avem o medie de B in rest numai FBthumright
katy_lumika
Scris: Friday, February 1, 2008 12:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Catinca, Cosmin, bravo scolareilorbravo bravo bravo pupici
S.ELENA
Scris: Friday, February 1, 2008 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Nici noi nu avem teme ptr vacanta!!!!!yes yes dance yes yes

Noi am terminat de miercuri, caci terminasera de muuuult programa, iar de luni nu au facut decat recapitulari!!!!!

Medii: FB-uri peste tot, mai putin la romana ras, unde are B, caci domnul meu se cam grabeste sa termine primul(doamna le da niste mici premii celor care termina printre primii si rezolva/fac totul bine) si scrie un picut cam uratuff uff, dar macar le face bine!!!! sic Speram sa o dam pe brazda si cu scrisul!!!!ras
Lilly of the valley
Scris: Friday, February 1, 2008 6:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
S.ELENA wrote:
Nici noi nu avem teme ptr vacanta!!!!!yes yes dance yes yes

Noi am terminat de miercuri, caci terminasera de muuuult programa, iar de luni nu au facut decat recapitulari!!!!!

Medii: FB-uri peste tot, mai putin la romana ras, unde are B, caci domnul meu se cam grabeste sa termine primul(doamna le da niste mici premii celor care termina printre primii si rezolva/fac totul bine) si scrie un picut cam uratuff uff, dar macar le face bine!!!! sic Speram sa o dam pe brazda si cu scrisul!!!!ras

Mai astia s-au vorbit! Speranta moare ultima!angel pupici
S.ELENA
Scris: Saturday, February 2, 2008 12:29 AM
Nivel

mariuta wrote:

ras pupici pupici pupici
S.ELENA
Scris: Saturday, February 2, 2008 12:29 AM
Nivel

mariuta wrote:

ras pupici pupici pupici
S.ELENA
Scris: Saturday, February 2, 2008 12:30 AM
Nivel

mariuta wrote:

ras pupici pupici pupici
lissaden
Scris: Friday, June 19, 2009 10:16 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
lisa a mea are de facut o culegere de matematica de clasa a 3 cu 120 de pagini si fiecare pagina are 20 de exerciti trebui sa faca 120 de propoziti pentru meitati la engleza 50 pt la germana 30 pt la franceza are de invatat despre astrologi are e facut un caiet de vacanta cu 65 de pagini are de rafacut un caiet la engleza are de facut doua carti de romana pe caiet unele si unele pe carte are de repetat unitatile de masura figurile geometrice si inmultirea are de citit 50 de povesti si de scris datele si planul de idei are de facut 5 desene pe carton mare unu pictura unu colaj,unu desen,iar 2 schite cu titlul zambet de copil si vaqcanta are de facut 11 compuneri cu vacanta si de scos poze pentru un colaj asta la sfarsitul clasei a treiabanghead
Anelise
Scris: Friday, June 19, 2009 10:34 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
what what what what what what what
Si ma intreb si eu: copilasii au voie si ei sa se mai recreeze, sa se joace, sa alerge, sa mearga la bunici, la mare etc.? pale ... Mi se pare exagerat si cred ca e putin spus. sorry1 Eu una am obosit numai cat am citit lista asta atat de lunga. plans banghead fool
Fluturas
Scris: Friday, June 19, 2009 12:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
what what what what
asta ar insemna sa stea toata ziua sa invete si sa lucreze?si unde mai e distractia de care am avut noi parte la varsta lor?cred si eu ca e bine sa mai lucreze cate ceva,dar chiar atat?darius abea a terminat primul an de gradinita si i=a spus educatoarea sa mai repete putin figurile geometrice(cercul,patratul si triunghiul ca doar astea le=au invatat) si literele(dar literele sincer vreau si eu ca sa nu uite)
Rody
Scris: Friday, June 19, 2009 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
lissaden wrote:
lisa a mea are de facut o culegere de matematica de clasa a 3 cu 120 de pagini si fiecare pagina are 20 de exerciti trebui sa faca 120 de propoziti pentru meitati la engleza 50 pt la germana 30 pt la franceza are de invatat despre astrologi are e facut un caiet de vacanta cu 65 de pagini are de rafacut un caiet la engleza are de facut doua carti de romana pe caiet unele si unele pe carte are de repetat unitatile de masura figurile geometrice si inmultirea are de citit 50 de povesti si de scris datele si planul de idei are de facut 5 desene pe carton mare unu pictura unu colaj,unu desen,iar 2 schite cu titlul zambet de copil si vaqcanta are de facut 11 compuneri cu vacanta si de scos poze pentru un colaj asta la sfarsitul clasei a treiabanghead

what pai numai vacanta nu se numeste astaalcool Eu ma laum de profi,ce naibaangry nu zic sa nu faca cateva exerciti ,dar nici chiar asa.Atunci de ce se mai numeste VACANTAclosedtopic
t-mihaela
Scris: Friday, June 19, 2009 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
oare Si daca nu face temele astea ce ce intampla?
AdrianaC
Scris: Friday, June 19, 2009 5:14 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si noi avem teme pentru vacanta, 1 caiet de vacanta, cu 56 de pagini, care contine atat romana cat si matematica.

Deja a facut 16 pagini si i se pare dragut, e facut destul de prietenos, astfel incat temele sa nu para o corvoada.
S.ELENA
Scris: Saturday, June 20, 2009 12:50 AM
Nivel

lissaden wrote:

Pai inseamna ca fiu-miu cu 450 exercitii la matematica, 4 povestiri de transcris si de citit: Ciresarii si La Medeleni (doar primul volum din fiecare), Ce mica e vacanta mare, Printul fericit, Amintiri din copilarie (I, II, III si IV) si Toate panzele sus (856 pagini) sta super bine ras sic hohot hohot rambo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.