Temele de vacanta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Sunday, July 28, 2013 8:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Victor asa citeste. Nimic impus, doar sugerat. Nu avem o lista, dar pana acum (de la inceputul vacantei) a citit Aventurile lui Tom Sawyer si Huckleberry Finn, ceva din Caragiale, Momente si schite. Nuvele si povestiri, si cate putin din poeziile lui Cosbuc, carte pe care a primit-o la sfarsitul anului scolar. In rest, ceva carticele cu Tom si Jerry, aventurile strumfilor si cate ceva din revistele pentru copii. Pentru copilasi exista sau a existat o colectie editata de Jurnalul National _ povestile Romanilor, mai multe volume, ceva care aduce a Povesti nemuritoare, cum aveam noi pe vremuri, reeditate frumos. Cu astea s-a delectat pana nu demult, dar, desi nu le-a terminat, volumele fiind destul de mari, momentan le-a abandonat.

Si ca sa scapam de avalansa, gen "mami ce inseamna cutare" l-am invatat sa-si caute in vechiul Dictionar Comparativ al Limbii romane, cuvintele necunoscute.
kali
Scris: Sunday, July 28, 2013 11:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:
In sensul ca : iau ei carticica, stau singurei si citesc , nu chiar zilnic ( banuiesc ) , fara ajutor ( la citit ) !!!
Ii verificati cu intrebari din cupris sau cu rezumat ?

Citesc zilnic cat suntem acasa, insa eu trebuie sa le amintesc dimineata ca trebuie sa-si faca timp pentru asta. Ei stabilesc perioada din zi - de obicei in jur de 11, am observat. Si tot de comun acord stabilim cat au de citit.

Citeste fiecare in camera lui fara ajutor si, da, ii pun sa-mi povesteasca. Cu ocazia asta ii invat sa sintetizeze, ca au tendinta sa se lege de amanunte.
bereea
Scris: Saturday, August 24, 2013 8:29 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cum stati cu temele pentru vacanta? Noi, aproape le-am terminat...noroc ca le-a facut in prima parte a vacantei.
raly
Scris: Thursday, August 29, 2013 9:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Raul le-a terminat,a avut un caiet special o pagina romana,una matematica,l-a rezolvat rapid!Lol
Cosmin nu a avut ,anul asta a scapat!
koko2008
Scris: Friday, August 30, 2013 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Eve a invatat sa citeasca din cl 0 si in vacanta am scris si citit cate putin...nu le a dat doamna , doar mami AngelNot
kali
Scris: Friday, August 30, 2013 1:15 PM
Nivel

Noi am terminat de vreo luna cu temele de vacanta... acum doar citim.
mirela74chris
Scris: Saturday, August 31, 2013 12:30 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
kali wrote:
Noi am terminat de vreo luna cu temele de vacanta... acum doar citim.

Idem!Dar ma bate gandul,ca de luni sa ii mai dau de lucru la mate...NuStiu
AdrianaC
Scris: Saturday, August 31, 2013 5:33 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si Andrei a terminat temele de vacanta si a si citit 5 povesti si a scris cate o pagina din fiecare pe caietul tip 2.

Alice mai are inca, pentru ca a avut din start foarte mult si a fost mai mult plecata in vacanta asta...
kali
Scris: Sunday, September 1, 2013 9:32 PM
Nivel

mirela74chris wrote:

Idem!Dar ma bate gandul,ca de luni sa ii mai dau de lucru la mate...NuStiu

Eu ii mai las 1 sapt. si mai lucram putin fix inainte de inceperea scolii. Si asa in prima sapt. nu prea fac nimic... zic eu ca au timp sa-si intre in ritm.

Drept e ca mi-e si lene... Crazy
AdrianaC
Scris: Sunday, September 1, 2013 10:04 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kali, s-ar putea sa prinda si ei anul acesta evaluarea aceea nationala, care se da in clasa a 2-a, a 4-a, a 6-a si a 8-a....

Si noi o sa mai exersam putin, mai ales la romana, unde mai avem ceva probleme cu i si x, in sensul ca daca e un cuvant precum "sfarsit", sunt sanse mari sa scrie "sfrsit" si la "examen" sa scrie "ecsamen" sau "egzamen" ras.

Cu matematica statea bine, dar o sa mai recapitulam putin si acolo...Lol
kali
Scris: Sunday, September 1, 2013 10:06 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Kali, s-ar putea sa prinda si ei anul acesta evaluarea aceea nationala, care se da in clasa a 2-a, a 4-a, a 6-a si a 8-a....

O prind fara doar si poate...
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 8, 2014 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Uite ca am ajuns si eu aici de nevoie , de ciuda si frustrare nu ca chiar imi place sa fac teme in vacanta.Dar....copiii mei in cl 1 si a 2-a nu fac scaderi simple Argue

Deci din seria A murit regele , traiasca regele " zic si eu "S-a terminat scoala , bun venit scoala" Lol Darya si Arti sunt cei vizati, La Diana nu mai am trecereCray .In fiecare zi o ora de teme nu surmeneaza pe nimeni , plus internetul costa 4 exercitii de mate pt 5 minute online NuImiPasa Pretul se modifica in timp dupa cum cred eu de cuviinta.La sfarsit de vacanta tre sa fiu la zi cu curriculum pt clasele respective Blushing
bereea
Scris: Wednesday, July 9, 2014 9:04 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Atunci ce fac la matematica?La sfarsitul clasei a doua,fiica-mea avea terminata inmultirea si impartirea deja.

Noi stam bine la capitolul acesta.Lucreaza aproape in fiecare zi, are o multime de schede lucrate deja + cartea de vacanta data de scoala aproape terminata.Vreau sa-i pèregatesc niste exercitii si probleme ceva mai grele, pentru clasa a cincia, sa vad daca reuseste sa le faca.Anul acesta a terminat cu 9 la matematica si acest lucru ma nemultumeste profund.
ingerash
Scris: Wednesday, July 9, 2014 11:40 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Are si Madalina niste fise de completat,un fel de recapitulare,pregatire pentru alt nivel.Ionut nu are teme,dar pe perioada vacantei e meditat de o profesoara,va face teste ,exercitii...doua zile/saptamana.
petronela_gav
Scris: Wednesday, July 9, 2014 11:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
Si noi avem teme de vacanta.
Uf, cat de tare s-a suparat, cand a aflat ca am luat caietele.toanerele
Dar a inteles ca e nevoie de ele. Si-a dat seama ca poate uita cum se fac unele semne daca nu exerseaza.
banghead A incurcat pe s mare de mana cu c mare de mana.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.