Temele de vacanta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Wednesday, July 9, 2014 8:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
bereea wrote:
Atunci ce fac la matematica?La sfarsitul clasei a doua,fiica-mea avea terminata inmultirea si impartirea deja.
.

La noi in curriculum nu avem asa ceva ,nu suntem asa avansati dar avem scaderi si adunari cu trecere peste unitate si imprumut...asta deja e prea mult sa le cer Big Laugh .Nu am avut teme pe tot parcursul anului ,nu avem teme de vacanta ,scoala e o lunga vacanta dar m-am trezit suficient de devreme sa pot schimba lucrurile .
bereea
Scris: Wednesday, July 9, 2014 9:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Probabil este un alt sistem de predare abordeaza altfel lucrurile decat suntem noi obisnuite. Si eu lucrez cu fiica-mea lucruri mai complicate decat face la scoala
t-mihaela
Scris: Thursday, July 10, 2014 2:21 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu mai am pretentii sa fac mai avansat decat cere curiculum, macar sa fiu la zi cu ce se cere si apoi ...Inmultirile si impartirile se fac la nivel de "investigation",nu se cere propriu zis sa faci operatii ci doar sa investighezi concret cum poti da 4 mere la 2 copii de exemplu.
Insa adunarile cu trecere peste unitate si scaderile cu imprumut trebiau stiute,asta ne manaca vara.Mirarea mea e ca nici Darya nici Arti nu recunosc sa fi facut in scoala scaderi cu imprumut...parca-s picati din luna si inclin chiar sa ii cred ca nici nu au facut ...Nu stiu ce sa mai cred,am incredere in scoala ca face ce trebuie si ma trezesc la sfarsit de an scolar ca copiii sunt aerieni.nervi Eu tre sa-mi printez curricula si sa urmaresc in timpul anului daca sar ceva sa fac eu cu ei sau sa cer lamuriri la invatatori NuStiu
Acum ca fac eu cu ei sunt amandoi foarte activi,le place ,cer singuri teme what Diana isi face cruce si rade sarcastic ...dar ii pregatesc si ei o surpriza box2
bereea
Scris: Thursday, July 10, 2014 9:02 AM
Nivel

t-mihaela wrote:

Acum ca fac eu cu ei sunt amandoi foarte activi,le place ,cer singuri teme what

Asa este si fiica-mea: noutatea o incanta si o stimuleaza.Aprofita la maxim sa vezi ce te bucura cand nu se mai satura si tot cer, cer...ca n-ai sa stii ce sa mai inventezi.

t-mihaela wrote:
Diana isi face cruce si rade sarcastic ...dar ii pregatesc si ei o surpriza box2

Bravoo
Maria & Mario
Scris: Thursday, July 10, 2014 9:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Teme de vacanta ..... mda ! Fara chef - garantat !
Pe Marioara oricum lucrez extra zilnic acasa 5 zile pe saptamana ! Face deja long multiplications si impartiri cu mii si reminders ! Face deja procente, fractii echivalari , echivalari ! A terminat in ianuarie programa pe anul asta si am avut numai cuvinte de lauda la sedinta ! Sa vedem cat o tine'o naravul ! alcool Citeste carti level 17 Oxford - a terminat bibloografia scolii ! Acasa face extra ! Citeste destul de bine si in Romana ! coeur
Astept cu maxim interes raportul de la scoala si in functie de asta vedem pe ce punem accent in vacanta !

In vacanta cred ca vom printa cate ceva pe unde mergem ....Dar nu o stresez ! Ca de asta e vacanta !
Cris-DL
Scris: Thursday, July 10, 2014 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Fii-mea, ieri cand am ajuns acasa, pe la 11-12 noaptea, isi cauta caietul de vacanta, iar cartea a carat-o si-n concediu.fool M-a si enervat!
Are timp suficient, nu are mult de lucru; caietul are 57 pagini, lecturile pe care le are de citit sunt scurte, iar pe Colt Alb cel plimbaret in vacanta cu noi (care are vreo 200 si ceva de pagini), l-a citit deja jumatate.
Eu chiar n-o stresez, ca oricum e stresata ea din fire... sa faca cat are si atat, ca-i vacanta doar!

bereea
Scris: Thursday, July 10, 2014 11:33 AM
Nivel

La noi problema se pune altfel : sta singura acasa 9 ore in fiecare zi si....se plictiseste daca n-are de lucru. Deci lucreaza la italiana si matematica, canta la pian si flaut , citeste ceea ce are chef (n-are lectura obligatorie) si trebuie sa-i las in fiecare zi un biletel in ce treaba trebuie sa faca. ( nici nu sgiu ce sa mai inventez). Asa ca daca e vrea de ce nu?
alexandrabogdan
Scris: Thursday, July 10, 2014 3:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
bereea wrote:
La noi problema se pune altfel : sta singura acasa 9 ore in fiecare zi si....se plictiseste daca n-are de lucru. Deci lucreaza la italiana si matematica, canta la pian si flaut , citeste ceea ce are chef (n-are lectura obligatorie) si trebuie sa-i las in fiecare zi un biletel in ce treaba trebuie sa faca. ( nici nu sgiu ce sa mai inventez). Asa ca daca e vrea de ce nu?

dar de jucat nu se mai joaca?
bereea
Scris: Thursday, July 10, 2014 4:32 PM
Nivel

Sigur ca se joaca, se uita si la televizor, asculta muzica, danseaza , iar dupa-amiaza iesim la plimbare. Catt crezi ca-i iau lectiile? Eu nu-i fac program si-l face singura.
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 11, 2014 2:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Avand in vedere ca e foarte grea si aglomerata clasa a III a (ca si curricullum vb) pana acum nu a facut decat sa citeasca. La mate i-am dat un manual de clasa a III a sa-si faca o parere singura despre inmultire/impartire ca adunare/scadere repetata, oricum li s-a mai explicat si la scoala.
La inceputul lui august va scrie, pana atunci distractie si relaxare.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, August 9, 2014 12:57 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mda ... recunosc, nu m-am gandit niciodata sa ma uit cand sunt editate cartile pe care le citeste Leea. Tot petrecand timp pe la mama a gasit in biblioteca "Gavroche si Cosette" (fragmente din "Mizerabilii" ). A citit-o cu mare drag, i-a placut, insa pe atunci nu se scria cu a din a ci cu i din i, la fel verbul "a fi" la indicativ prezent nu avea forma sunt ci sint. Dupa ce a inceput cu intrebarile, mi-am dat seama ca citind carti mai vechi i-ar putea afecta consolidarea modului in care scrie.
Ca si volum de lucru sta bine, insa as fi vrut sa lucrez cu ea mai mult la matematica. Sunt probleme care o pun in dificultate si devine frustrata.
raly
Scris: Thursday, August 28, 2014 8:31 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Avem o tema de vacantza si mie nu-mi vine nici o idee,mai ales la ora asta!Puteti sa ma ajutati cu vreo idee??Lol Lol

Avem de scris o poveste dupa imaginea urmatoare

raly attached the following image(s):
books-art-7.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.