Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| doua saptamani zic si eu.De multe ori am facut poze, dar n-am avut timp sa le postez |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea wrote:doua saptamani zic si eu.De multe ori am facut poze, dar n-am avut timp sa le postez Subscriu |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Am fost de-atatea ori la cumparaturi...oare cum de uit sa fac poze de fiecare data?? Ma grabesc fuga-fuga acasa sa le pun pe toate la locul lor si cand ma uit la pungi realizez ca iar am uitat... Tot imi zic "Las, data viitoare nu mai uit" |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Tocmai le-am asezat la locul lor pe fiecare am venit in graba ca aveam inghetata si fuga ,fuga sa nu se dezghete,,,,si uitai de poze,,,cu aparatul pe masa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mai fetelor, eu n-am uitat de concurs,dar nu stiam ce sa pozez.Plasele sau ce am in plase? Nici una nici alta nu mi se parea o fotografie prea faina.Una la mana ,ca n-am nu stiu ce plase,numa pungi de-astea de super-market,iar continutul..... :pita,lapte.iaurt,branza,cartofi,varza,mere,salam,carne....Ma gandeam ca nu iese o poza prea artistica |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| LilianaD wrote:Mai fetelor, eu n-am uitat de concurs,dar nu stiam ce sa pozez.Plasele sau ce am in plase? Nici una nici alta nu mi se parea o fotografie prea faina.Una la mana ,ca n-am nu stiu ce plase,numa pungi de-astea de super-market,iar continutul..... :pita,lapte.iaurt,branza,cartofi,varza,mere,salam,carne....Ma gandeam ca nu iese o poza prea artistica
Ideea mea...o poza cu cosul plin de produse in magazin sau cu pungile pe care sa scrie denumirea magazinelor. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Avand in vedere ca e marti, putem propune o alta tema pentru urmatoarele doua saptamani. Daca are cineva vreo idee si doreste acest lucru ... asteptam! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am o idee.Pot sa propun eu tema/sa deschid concursul? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| DAAAA,asteptam... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Asteptam, Ingerash! |