Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ,,RUSTIC''
Va invit sa participati cu cate o fotografie care sa reprezinte ceva rustic de care sunteti legat sufleteste sau pur si simplu v-a placut,v-a atras atentia. Fotografia poate contine un obiect rustic sau mai multe. Sper sa va placa tema si sa participati cat mai multe la acest concurs!
Reguli:
- poza participanta neaparat facuta in saptamana concursului si fara editari/prelucrari; - sunt acceptate doar pozele proprii; - nu sunt permise poze nud sau indecente; - inscrieri: 29 iunie - 3 iulie (pana la ora 23:59); - votare: 4-5 iulie (pana la ora 13:00); - desemnarea fotografiei castigatoare: 5 iulie 2011; - propunerea unei noi teme de catre castigatoare: 5 iulie 2011
Pozele imi apartin:
(daca nu sunt bine termenele,va rog sa-mi spuneti) SUCCES! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| mari superba tema sigur o sa particip si eu |
|
| Multumesc,Georgy.Te asteptam in concurs! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Si mie i-mi place tema foarte mult,ma atrage tot ce e rustic. Marivic ,dupa cum am vazut ca s-a procedat pana acum ,votarea ar trebui sa fie in 4 si 5 iulie.Acuma cum crezi tu. Si i-mi place poza de inspiratie. |
|
| LILIANA,am corectat.Cred ca acum este bine,nu? |
|
| SUPER.De maine plec in cautare de materie de pozat. |
|
| Sparg eu gheata.De cand am vazut tema,m-am gandit la aceasta casuta,asa ca azi am fost intr-o plimbare si am pozat-o.Sper sa se incadreze in tema si sa va placa.
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| SUPER LILIANA POZA TA,parca e dintr-o poveste pun si eu daca tot e vb de rustic mobila mea din salon care e lucrata manual gabyta attached the following image(s):
|
|
| Bravo,LILI,foarte frumoasa poza!Felicitari! gabyta,superba si mobila ta. |
|
| Gabyta,daca ai sti,ca eu m-am gandit la tine. Daca nu erai pe faza i-ti trimiteam PM ,ca sa participi si tu ,ca stiu ca-ti place.SUPERBE SI ALE TALE.
Mari multumesc |
|
| LilianaD wrote:Gabyta,daca ai sti,ca eu m-am gandit la tine. Daca nu erai pe faza i-ti trimiteam PM ,ca sa participi si tu ,ca stiu ca-ti place.SUPERBE SI ALE TALE. Mari multumesc multumesc Liliana,,da e adevarat ,iubesc rusticul,,,, de vina o fi faptul ca am crescut la tara ,,,bine la scoala la oras dar vacantele erau totul ptr mine ,,,alaturi de parinti si fratii mei la stana,,parinti fiind ciobani si acum mai am prieteni care imi spun,, ciobanitza,, si mie tare drag. |
|
| Stai linistita,ca si eu tot fata de la tara mi-s. Crescuta la oras,dar ca si tine,vacantele tot la tara le faceam.Si iubesc satul,nu-mi plac orasele aglomerate. |
|
| LilianaD wrote:Stai linistita,ca si eu tot fata de la tara mi-s. Crescuta la oras,dar ca si tine,vacantele tot la tara le faceam.Si iubesc satul,nu-mi plac orasele aglomerate. Asa si eu, Sotul avea apartament in Madrid si eu nu am vrut sa stau acolo , asa ca a vandut si ne-am facut casa la tara ,,,aici sunt super fericita. ( la oras imi lipseau barfele cu vecinele ) |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetelor, frumoase pozici! Mari, superba tema, sper sa particip si eu. Din cate stiu, se participa cu o singura fotografie.. poate s-a schimbat regulamentul?? |
|
| mikaela wrote:Fetelor, frumoase pozici! Mari, superba tema, sper sa particip si eu. Din cate stiu, se participa cu o singura fotografie.. poate s-a schimbat regulamentul?? mikaela sa stii ca ai dreptate ,nu am fost atenta la regulament care spune clar Va invit sa participati cu cate o fotografie care sa reprezinte ceva rustic de care sunteti legat sufleteste sau pur si simplu v-a placut,v-a atras atentia. Fotografia poate contine un obiect rustic sau mai multe. Sper sa va placa tema si sa participati cat mai multe la acest concurs! |
|
|