Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Multumesc Oanamaria!
Anabella, fara a intra in plasa micilor atacuri, vreau doar sa spun ca o fotografie nu reprezinta credinta sau religia cuiva. Putem discuta pe aceasta tema oricand, dar cred ca acest topic este pur concurs fotografic. Am vrut fotografia in cauza sa reprezinte mai mult decat o poza "usoara" ochilor, se poate interpreta in diferite moduri si din punct de vedere metaforic. Nu as fi putut pune o alta icoana, cand toate celelalte sunt atat de frumoase! Sper doar sa fie judecata si din punct de vedere al creativitatii, nu numai al esteticului. Am o multime de fotografii cumparate de la diverse biserici si diverse religii, dar ce ar insemna fotografierea unei fotografii? Simbolul banului poate fi interpretat ca si taxele platite la anumite biserici/religii, ca si "religia" unora sau altora, ca si tendinta noastra de a ne ruga pentru bunastare financiara, etc. De cate ori nu am spus: "Doamne, da-mi sanatate si fericire, da-mi bani sa-mi fac o casa, o masina, sa am ce le da copiilor?" sau "Daca as castiga la loto, as face asta si asta, as construi o biserica, etc?" Oricum, sunt sigura ca fetele vor posta fotografii mai frumoase si interesante, cu mai multa semnificatie religioasa |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mikaela nu vreau sa mi-o ei in nume de rau dar pentrru ca tema concursului era Sfant,atat am vrut sa stiu daca pentru tine banul e sfant ca am vazut ca ai pus simbolul dolarului,deci nu te acuz cu nimic,doar am pus o intrebare nu trebuie sa ajungem la acele "mici atacuri"si cu asta am incheiat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mikaela te rog sa alegi o poza din cele 2!Numai o poza este permisa de regulamentul concursului!Multumesc |
|

| Anabella, mami, eu nu m-am suparat, ti-am raspuns la intrebare si am incercat sa explic punctul meu de vedere. Nu m-am simtit acuzata, ba dimpotriva, imi place cand sunt provocata:) Asa ca, te rog, nu fi suparata, subiectul e prea frumos pentru a pune "botic". Nu lua totul in nume personal, viata e scurta, ne iubim chiar daca nu ne cunoastem! |
|

| raly wrote:Mikaela te rog sa alegi o poza din cele 2!Numai o poza este permisa de regulamentul concursului!Multumesc
Sorry Raly, problema rezolvata! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mikaela wrote:Anabella, mami, eu nu m-am suparat, ti-am raspuns la intrebare si am incercat sa explic punctul meu de vedere. Nu m-am simtit acuzata, ba dimpotriva, imi place cand sunt provocata:) Asa ca, te rog, nu fi suparata, subiectul e prea frumos pentru a pune "botic". Nu lua totul in nume personal, viata e scurta, ne iubim chiar daca nu ne cunoastem! nu m-am suparat si nu am pus nici "botic".ca sa fi iubita pe forum trebuie sa te intecrezi asa cum au facut-o toate fetele,cu poze,jurnal(doar daca doresti) ca sa te cunoastem si noi. (si aici ma refer in dreptul meu poate alte fete deja te iubesc) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Frumoase poze fetelor . Vin si eu cu o poza . mariana71 attached the following image(s):

|
|

| Mikaela pt conformare! Va rog fetelor sa incetam astfel de povesti aici pe acest topic,daca vreti puteti discuta la discutii despre orice http://forum.7p.ro/DISCUTII-DESPRE-ORICE--CA-SA-NU-CADEM-OFF-TOPIC-LA-ALTE-TEME.aspx?g=posts&t=5381 acesta este un concurs de fotografie si sa-l lasam sa se desfasoare in cel mai placut mod!
Mariana,frumoasa pozica!Bravo!Daca era mai clara era de milioane |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Multumesc Raly,dar am facut-o cam pe fuga,ca imi era oarecum sa ma vada preotul ca pozez . |
|

| Oricum e frumoasa,ti-am zis!
Byly poza ta e facuta saptamana asta?Se incadreaza regulamentului? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| acum ma atentionezi,pt prostiile pe care le-am facut? |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Foarte frumoasa tema, mariana!
Numai are rost sa ma inscriu si eu! |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| foarte frumoase pozele,va multumesc pentru participare haideti fetelor cu poze |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| haideti fetelor cu poze |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| ioana0023 wrote: Numai are rost sa ma inscriu si eu!
Pai de ce? Hai ca mai ai timp maine sa faci o fotografie frumoasa!
Daca gasesc ceva interesant de pozat maine in drumul meu, promit ca particip si eu. |
|
|