Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| * edit: am scos legea, nu era pentru a te supara, doar pentru a sti cei care pun poze cam care sunt prevederile legale, dar daca nu te intereseaza le.am sters
incerc si eu sa vad ce catelusi dragalasi gasesc saptamanile astea, ieri chiar vazusem o dulceata de bull-dog |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| wawwwwww........am ajuns sa imi trantiti niste legi in fata....si pt ce??....inca asaceva nu am vazut....iar daca problema nu trebuie dezbatuta aici de ce mai afisati tot felul de legii sau de ce aprobati parerea altora.....tema s-a schimbat de mult dar de debatut inca tot dezbateti.....si cu legii inca |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,calm down!E un simplu concurs... Eu am poze persoanale cu,cateii proprii care acum nu mai sunt.Dar cred ca trebuiesc facute recent Miha,ce catel scump.M am topit toata dupa el. Andreea,ce mi plac labradorii.Sunt preferatii mei .Frumoasa tema ai ales |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Andreea, chiar nu trebuie sa te superi daca cineva iti explica niste lucruri. Dar ma rog ... Ingerash, foarte dragalasa catelusa!
p.s. Rog un alt moderator sa se ocupe de acest concurs de acum inainte! |
|
| [quote=Anelise]Andreea, chiar nu trebuie sa te superi daca cineva iti explica niste lucruri. Dar ma rog ...
nu m-am suparat dar scuza-ma ce infractiune am facut sau cu ce am gresit chiar asa incat s-a sariti cu legi?????......eu asta nu inteleg.......si e un amarat de concurs..... |
|
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| fetelor sa schimbat tema,dar vad ca inca se mai dezbate problema cu legi.daca ar fi asa dupa legi nu am mai putea atasa nici o poza fara consimtamant.acum sa revenim la concursul nostru fetelor si sa vedem cit mai multe poze cu catelusi |
|
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| particip si eu cu catelusul meu georgy attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superb catel |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Se mai poate posta?Am si eu o poza cu catelusul gasit de Diana pe care l-am tinut la noi o seara.
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce frumos este |
|
| ce catelusi frumosi pe aici..... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce scumpi sunt! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/19/2010 Mesaje: 17
|
Este draga noastra BELLA ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| giulia_mamik wrote:Fetelor,calm down!E un simplu concurs... Eu am poze persoanale cu,cateii proprii care acum nu mai sunt.Dar cred ca trebuiesc facute recent Miha,ce catel scump.M am topit toata dupa el. Andreea,ce mi plac labradorii.Sunt preferatii mei .Frumoasa tema ai ales
da, pozele trebuie facute in perioada concursului.. |
|
| da pozele trebuie facute in perioada concursului...... |
|
|