Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| .....
CATELUSI DRAGALASI......
poza participanta neaparat facuta in saptamanile concursului si fara editari/prelucrari; - sunt acceptate doar pozele proprii; - nu sunt permise poze nud sau indecente; - inscrieri: 18 -30 octombrie (pana la ora 23:59); - votare:31octombrie-01noiembrie (pana la ora 13:00); - desemnarea fotografiei castigatoare: 01 noiembrie 2011; - propunerea unei noi teme de catre castigatoare: 01noiembrie 2011.
andreeahana attached the following image(s):
|
|
| helouuu.............. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| andreeahana wrote:helouuu....nimeni pe aici....oare chiar nu sunt familii fericite.......
Sunt... sunt...dar noi nu trebuie sa aparem in fotografii,noi trebuie doar sa pozam,ceva/pe cineva etc.Sa vedem ce zice Anelise. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pai, eu ce sa spun? Tema e frumoasa, dar asa cum zici si tu Ingerash, problema ar fi ca trebuie fotografiate alte familii si nu cred ca e corect sa apara poze cu persoane fara voia lor. Zic si eu ... Sau putem fotografia taticii nostri cu piticii. Na, idei ar fi, cred. |
|
| scuze.....nu am stiut ca nu se pot face poze familiiror voastre....am sa schimb tema sa nu mai fie probleme.....credeam ca e un forum simplu si nu cu persoane publice care nu isi afiseaza poze la concursuri doar la avatare si mai stiu eu pe unde.....
..........CATELUSI DRAGALASI........noua tema....... |
|
| Andreea, sa mai explic o data ... ca asa imi place cand se aprinde cineva. E concurs foto. Tu trebuie sa faci fotografia, prin urmare nu poti sa apari in ea. Corect? Dar poti eventual fotografia alti membri ai familiei. Nu stiu la ce persoane publice te referi si ce ai inteles. Cred ca se poate discuta si frumos, fara replici aiurea. A fost doar un punct de vedere. Nu fac eu legea pe aici. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| fetelor sa revenim la tema saptamani care este foarte frumoasa.sigur o sa particip si eu |
|
| andreeahana,frumoasa si noua tema Fara suparare,Anelise a explicat motivul...mie imi place sa fac poze in familie,cine ma cunoaste stie si nu ma feresc "de public" Sa vedem ce catelus pozez |
|
| Deci pana la urma Andreea decide. Poate sa ramana si prima tema (am spus si mai sus ca e frumoasa) cu singura conditie ca mamica nu poate aparea in poza. Au mai fost discutii de genul si in trecut. ... Eu ma refeream ca nu as posta o fotografie cu o familie fericita dintr-un parc, de ex., fara consimtamantul lor. Repet, e doar parerea mea. Nu are legatura cu familiile fetelor de pe forum ca aici fiecare decide ce si cum. Na, sper ca m-am facut inteleasa in dreptul meu, daca nu ... |
|
| da am inteles....cand am ales prima tema ma gandeam ca si un tatic cu copilasii langa el este o familie ...oricum ramanem la cea de a 2a tema ......vreau sa vad niste catelusi adorabiliiiiiii |
|
| Sa nimerit sa ma intalnesc cu un prieten (dupa ce am luat mandra de la scoala)...isi plimba catelusa si iata frumusetea
|
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ma sigur e adevarata sau e o jucarie de plus ? si culoarea si blanita te fac sa zici ca e jucarie |
|
| verusca wrote:ma sigur e adevarata sau e o jucarie de plus ? si culoarea si blanita te fac sa zici ca e jucarie
E o scumpete,adora copii si este foarte adevarata. |
|
|
o dragalasa |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Anelise wrote:Eu ma refeream ca nu as posta o fotografie cu o familie fericita dintr-un parc, de ex., fara consimtamantul lor. Repet, e doar parerea mea.
Foarte corect argumentat. Asta e si parerea mea! |
|
|