Televizorul si copiii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, January 5, 2008 5:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Copiii nu ar trebui sa aiba acces la computer.Cunosc mame care stau numai cu copiii in brate in fata lui...eu m-as lipsi de computer daca Ale ar sta langa mine.
Sunt copii care nu mananca daca nu au televizorul deschis...ce greseala uriasa.
Multe mame isi lasa copiii timp nedefinit in fata tv sau al computerului cu scuza ca doar asa pot face ceva in casa...dar , cum ziceam , este doar o scuza.Asa ca copill va deveni dependent si va plati pentru greselile noastre.
Deziree
Scris: Saturday, January 5, 2008 5:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Bereea, toti copiii din ziua de azi sunt atrasi de computer, televizor... Asta e generatia lor acum. Si apoi depinde si de cat de mult il lasi sa stea in fata computerului, ca si el micutul se plictiseste si isi gaseste de joaca. Chestia e ca vrea la computer cand te vede pe tine ca stai la computer si vrea si el sa butoneze.
mihaela75
Scris: Saturday, January 5, 2008 6:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
eu i-am luat V-smiley...generatia viitorului ce sa-i facioare
Deziree
Scris: Saturday, January 5, 2008 6:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Miha, e incantata Daria? Se joaca cu V-smiley-ul ca si eu am tras cu ochiul dar am zis ca mai astept sa creascascratch
taki
Scris: Saturday, January 5, 2008 7:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Noi ne uitam dimineata si seara la Minimax. Ne plac foarte mult episoadele cu Vrajitoarea Bibi!cool

mihaela75
Scris: Saturday, January 5, 2008 7:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Dezire, ai dreptate ,puteam sa mai astept un pic ca nu prea se descurca .Tre sa stau mereu langa ea si asta nu prea reusesc .In ultima vreme nu l-am mai scos ca-mi faceam nervi degeaba . bataus
bereea
Scris: Sunday, January 6, 2008 4:43 PM
Nivel

Deziree wrote:
Bereea, toti copiii din ziua de azi sunt atrasi de computer, televizor... Asta e generatia lor acum. Si apoi depinde si de cat de mult il lasi sa stea in fata computerului, ca si el micutul se plictiseste si isi gaseste de joaca. Chestia e ca vrea la computer cand te vede pe tine ca stai la computer si vrea si el sa butoneze.

Nu cred ca toti copiii sunt atrasi de tv.De exemplu , domnisoara mea nu are voie la televizor.Mai bine nu-l deschid decat sa o vad ca sta cu ochii fixati acolo.
Iar la computer stau numai cand ea doarme.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
bereea wrote:

Nu cred ca toti copiii sunt atrasi de tv.De exemplu , domnisoara mea nu are voie la televizor.Mai bine nu-l deschid decat sa o vad ca sta cu ochii fixati acolo.
Iar la computer stau numai cand ea doarme.

daca nu are voie asta nu inseamna neaparat ca nu e atrasa.

ai mei ar sta cu ochii lipiti in TV, noroc de tehnologie, programez, inchid TV, TV se deschide doar cu telecomanda, pitita bineinteles alcool dance, n-au activitate, vine cand unul cand celalalt miligindu-se "maaaaaamiiiiii, tele, te log" si eu iar le dau de treaba, pictura in familiehainoroc
Se mai uita si ei la cate ceva, Leea de ex. e innebunita dupa "Fenklin" (testoasa de pe minimax)si Spioanele (dar a disparut Jetix si Cartoon cu ajutorul meudance ). Andrei are program doar sambata si duminica si de sarbatori, nu prea are timp.
Tocmai pt ca Andrei statea "lipit" de tele am scapat de al doilea TV din casa, asa nu are incotro si mai citeste.cool
MNiko
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Inseamna ca sunt o norocoasa. Daca ii dau drumul sau nu pt Cristina e aproape tot una. Ma pot uita la televizor la ce vreau eu, desi in ultimul timp a inceput sa mai ceara sa ii dau iar atunci cand schimb canalul de la "tetitzele". Asa le spune ea la desene animate. Nu e atrasa decat de unele melodii si urmareste doar foarte putin din cate un episod. Ii plac mai mult promourile la anumite desene animate. In rest ... ii las televizorul deschis in camera ei si ea nu se uita la el mai mult de maxim 5-10 min continuu. Isi gasete tot timpul ceva de facut, chiar daca asta inseamna sa ma sacaie pe mine.
Iar cu calculatorul...a invatat ca mami are treaba la calculator si trebuie sa ma lase s-o fac(chiar daca eu stau pe forum). Si atunci se joaca langa mine. O mai iau eu uneori sa ii pun poze, sau sa se uite la mine daca ma joc, dar asta mai rar. Nici desene animate nu-i pun la calculator, ca oricum nu are rabdare sa se uite. Ce-i pun, e muzica pt copii si atunci e ocupata sa danseze cu papusile ei si ma lasa in pace.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:24 PM
Nivel

MNiko wrote:
... In rest ... ii las televizorul deschis in camera ei si ea nu se uita la el mai mult de maxim 5-10 min continuu. Isi gasete tot timpul ceva de facut, chiar daca asta inseamna sa ma sacaie pe mine.
...

Chiar daca nu se uita continuu nu inseamna ca nu recepteaza mesajul transmis, mai ales ca sunt dublate in limba romana. Nu stiu cum sa-ti explic, poate Madalina e mai in masura. Eu doar iti pot spune pe ce se mizeaza in publicitate - subliminalul.uff
Kiki
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
MNiko wrote:
Inseamna ca sunt o norocoasa. Daca ii dau drumul sau nu pt Cristina e aproape tot una. ...

Subscriu! Dav nu se uita la TV...Are treaba numai cu telecomanda, sa scoata bateriile, capacul din spate, sa le puna inapoi...si cam atat.
MNiko
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mariuta wrote:

Chiar daca nu se uita continuu nu inseamna ca nu recepteaza mesajul transmis, mai ales ca sunt dublate in limba romana. Nu stiu cum sa-ti explic, poate Madalina e mai in masura. Eu doar iti pot spune pe ce se mizeaza in publicitate - subliminalul.uff

Sa nu intelegi ca tv-ul e lasta tot timpul pe desene animate. In plus eu las tv deschis in camera ei si de obicei stam in sufragerie, asa ca saracul merge mai mult singur.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:37 PM
Nivel

ok thumright
Rody
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Elo tv la ea in cameranono Never.Eu nu sunt deacort cu tv-ul in camera copiilor.Este dunator pt ei.Nu mai zic ca invata toate prostiile de la tv.O las sa vad din cand in cand desene la calculator sa-u la DVD in rest prefer sa se uite pe carti,sa picteze sa se joace cu plastelia,sa coloreze.Noi facem activitati inpreuna.Prefer asta decat tv-ul.
bereea
Scris: Monday, January 7, 2008 8:24 AM
Nivel

mariuta wrote:

daca nu are voie asta nu inseamna neaparat ca nu e atrasa.

Nu cred ca poti fi atras de ceva de a carui existenta aproape ca nu stii.Daca ar fi atrasa l-ar deschide si singura.
Nu zic ca nu se uita si ea la desene animate , dar sunt 15-20 de minute pe zi (chiar daca nu in fiecare zi).
Raman la parerea mea: deprinderile si obisnuintele copiilor nostri noi le facem.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.