Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| La mine nu se vede poza, asa ca am doar o vaga idee ce poate fi, din descrierea ta.
S-ar putea sa fie vorba despre telangiectazii.
In cazuri foarte rare sunt legate de o afectiune venoasa grava, dar in cele mai multe cazuri nu ai nicio problema cu ele, atat doar ca sunt inestetice.
La telangiectazie, venele "bolnave" sunt foarte subtiri, seamana cu varicele, dar sunt muuult mai subtiri.
Poti sa mergi totusi la un medic sa vezi ce iti zice. Eu nu stiu de niciun tratament, dar e posibil sa fie macar ceva pentru prevenire. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| nu stiu ce am facut cu poza, cred ca am sterso de pe PhotoBucket. o sa fac alta. |
|
| am facut alta:
nu are multe, o parte micuta, si sunt foarte subtiri. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| astea sunt vergeturi. fata ta creste si se intinde pielea. sau poate a luat in greutate |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sunt la toate farmaciile creme anti-vergeturi,sunt la toate mag de cosmetice,insa mare lucru nu stiu sa-ti zic daca fac,probabil ca ea fiind tinerica s-ar putea sa-i ajute!Si eu am dinastea si m-am facut cu ceva crema de la Hofigal,daca gasesc ti-o arat!
Edit:uite cam as arata
|
|
| Alexandra, de luat in greutate nu prea cred, adica la varsta ei, are o greutate normale, are 12 ani si 4 luni si 42 de kg.
Raly, o sa incercam, cineva ne-a recomandat Balsam cu bitter suedez. Oricum bine ca nu e ceva grav... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Este bun si balsamul cu bitter suedez,insa e putin mai scump,stiu ca aveam o clienta la farmacie care numai asa ceva cumpara!Eu sper sa treaca! |
|
| Pai am cautat pe internet si am vazut ca crema pentru vergeturi e 15 lei, dar aici la noi, nustiu cat costa, azi la farmacie am intrebat cat costa bitterul si costa 14 lei, deci nu e mare difernta, dar acum nu conteaza pretul, produsul sa fie bun. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Pentru fiica-mea am cumparat crema antivergeturi de la Ana Aslan.Este buna,cel putin la Diana a avut efect.Vergeturile trec cand sunt inca rosii (rozalii) la culoare.Cand devin albe nu mai pot fi tratate. Nu trebuie sa aiba kg in plus ca sa faca vergeturi,doar cresterea e rapida.Pielea nu are timp sa isi revina si se produc vergeturi. Apar mai ales pe coapse,solduri si sani.Succes. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Eu tot nu vad poza |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu mai e...a sters-o si pe-asta. |
|
| Am sters poza fetelor, oricum va multumesc de ajutor! Am cumparat crema, si o sa vedem de acum, topicul poate fi inchis!
Va multumesc ca m-ati ajutat! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ioana,eu cred ca nu trebuia sa o stergi,ramanea aici ca info pentru alte persoane...poate mai trece cineva prin asta... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela wrote:Ioana,eu cred ca nu trebuia sa o stergi,ramanea aici ca info pentru alte persoane...poate mai trece cineva prin asta... asa este,de asemenea nici topicul nu trebuie inchis,dupaia daca mai trece cineva prin asta ce facem deschidem pentru fiecare un topic?chiar si numele topicului sa fie schimbat sa se stie despre ce se vorbeste |
|
| Promit ca maine fac alta, ca sa vedeti ca ne-au mai trecut, adic unele chiar putin putin se duc si am so pastrez |
|
|