Tehnici de inghitit pastile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CasandraE
Scris: Monday, February 20, 2012 10:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Ce tehnici si metode de inghitit pastile stiti? In special pentru copii, deoarece riscul de a se ineca cu o pastila este mult mai mare, iar acestia prezinta oricum o dificultate la inghitit. Recunosc ca si pentru mine inghitirea unei pastile este o mare provocare. Singura metoda pe care am aflat-o pana acum si care la mine functioneaza in 80% din cazuri este sa pun pastila sub limba si apoi sa bea normal un pahar cu apa.
-Mai stiti si alte metode usoare de inghitit pastile ?
-Voi cum dati pastile copiilor ?
-Este acelasi lucru daca sfaram o pastila si o dizolv in apa sau lapte ?
mamiemi
Scris: Monday, February 20, 2012 12:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Pana pe la 3 ani, in functie de copil nu cred ca te poti baza pe ei sa le inghita. Majoritatea merg sfaramate, sunt mai rare cele care eliberareaza treptat etc. etc. Sotul meu nu poate sa inghita pastile nici acum, le roade.
Cand eram mici stiu ca mama ni le dadea cu zahar in lingurita si le rodeam.
Eu nu le dau pastile, prefer tratamente homeopate (sunt granule cu lactoza care se sug), naturiste - ceaiuri, tincturi.
alexandrabogdan
Scris: Monday, February 20, 2012 2:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si pe mine m-ar interesa subiectul asta pt ca si pt mine sa inghit pastile e un chin. cum pun pastila in gura cum parca mi se strange gatul. am pitici la mansarda cred ca uneori merge bine. m-am inecta de 2 ori cu capsule si de atunci am ramas cu o teama
bereea
Scris: Monday, February 20, 2012 2:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu am probleme cu inghititul pastilelor, mai ales ca gatul meu este ingustut.Le tai in doua sau mai multe bucati si..ma chinui.
Ana_P
Scris: Monday, February 20, 2012 2:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2012
Chiar acum am incercat metoda Casandrei cu pusul pastilei sub limba si este super. Initial am crezut ca e tot acolo, nici nu am simtit cand am inghit-o. iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.