Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Gasiti aici unul (sau mai multe ) filmulete cu technica servetelului)
Tipuri:
1. Intotdeauna vopsiti suprafata pe care aplicati servetelul in culoare deschisa de preferabil alb/crem/bej
2. Se poate folosi si aracet pentru lipit insa cel mai bine arata cu lipici special pentru servetele.
3. Lacuiti suprafata dupa uscare, ii va da lucrului o uniformizare si se pastreaza in timp mai bine.
Daca aveti intrebari sunt aici.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| hai sa va arat ce am facut eu cu tehnica servetelului. o sa va pun cateva tablouri pe rama de ipsos, tavi de lemn si mobila pentru papusi. fetita mea a primit un set de lemn de mobila pentru papusi, si alaltaieri am reusit sa i-l decorez. sunt atat de incantata! cred ca il voi poza mai bine si voi pune pe net
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| dianabv ,foarte ,foarte frumoase,bravo! Te mai asteptam ! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Foarte frumoase Diana!!!! Felicitari!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Waw!Imi plac Felicitari |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte interesant! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Wow, foarte frumos! |
|
| Sunt foarte frumoase, insa sa lacuiesti tavile cu nitrolac, uzura la tavi este mare si cu timpul se va sterge servetelul.
Imi place tabloul cu lalele si contrastul realizat cu rama lui, este foarte reusit ii pune in valoare continulul |
|
| multumim de aprecieri! tavile vor fi lacuite, dar eu fiind si asa cu mari probleme cu sarcina, trebuie sa ma rog de dl. sot... care oricum nu mai face fata cu gatita, spalat, servici, copii... ca eu nu am voie sa ma misc aproape deloc.
la lacuit eu folosesc lacul acela de yacht, e super rezistent si imi place mult cum arata.
si mobila va urma sa fie lacuita...
daca aveti chef sa vedeti mai multe, v va dau un link la ce am mai facut eu, la tablouri sunt muulte si frumoase!
pupici diana
Editat by Cristy |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| diana ,seturile de margele si tablourile sunt superbe,ai niste maini minunate.Spor la lucru si sarcina usoara in continuare! |
|
| Diana esti binevenita sa imparti cu noi cunostintele tale in materie de craft, sunt extrem de bucuroasa ca in ultimul timp au aparut fete aici care sa imparta acelasi hobby cu mine
Doar ca pentru reclama la produse va trebui sa primesti acordul administratorului acestui forum.
Imi pare rau dar m-am vazut nevoita sa editez mesajele tale insa te asteptam in continuare cu idei noi de craft si cu putine explicatii, in asa fel incat si alte fete sa aibe de invatat |
|
| e ok, cristy, oricum eu acum nu prea sunt in forma sa onorez comenzi acum, dar nici nu vroiam sa incarc pagina cu poze, de asta am pus linkul (pozele la tablouri, unde cred ca erau si preturi, sunt din mai)...
cat despre ce stiu eu, cu mare placere va spun, numai sa puneti intrebari...
eu am fost pasionata totdeauna sa fac lucruri frumoase (am si lucrat 3 ani in invatamantul waldorf, si de acolo mi se trag multe) apoi am gasit acum vreo 4-5 ani o doamna care facea statuete din ipsos. ma- prins asa de tare ca am dat sute de euro pe matrite, am inceput cu cele religioase, apoi au aparut si in ro matrite (mai ieftine, nu de silicon cum imi cumparasem eu din afara tarii)...
de vreo 2 ani am descoperit tehnica servetelului, si am incercat-o pe rame de ipsos, pe cutii de bijuterii, ceramica, lemn... la un mom dat si pe textile.
in primavara am incercat si margelitul, si ala imi place tare mult, mai ales sa imi fac eu margelele din fimo. ati vazut ca intre timp am mai facut si felicitari (quilling, kirigami), alta data si martisoare din piele...
deci din toate domeniile astea cu mare placere va raspund daca sunt intrebari...
pupici diana |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| fetelor m`ati cam pris si pe mine cu tehnica asta .. deci ramane sa invat si sa fac si eu ceva ... foarte frumoase lucrurile tale ! |
|
| Diana
Ania daca ai nevoie de ajutor sunt aici |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| De mai multe ori am incercat sa deschid filmuletul, dar nu am reusit. Cristy, imi explici si mie? Daca ai timp, bineinteles. Acelea sunt servetele de hartie? Si cele de pe tavile de lemn ale Dianei?
Diana, sunt superbe lucrarile tale. Ai spus ca ai incercat si pe textile? Poti sa dai detalii?
Frumos topic! |
|
|