Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Acum ma apuc de desirat.Multumesc |
|
|

| Daca exista un topic cu marile mele nereusite postam acolo O poza cu varianta mea de raglan poza finala va fi altfel pentru ca deja m-am apucat de desirat(sunt deja experta)Poate imi spune si mie cineva de ce naiba s-au incretit manecile si fata asa.Se vede in poza,nu?Sper ca urmatorul pe care il voi face dupa indicatiile Mihaelei nu-mi va mai da atata bataie de cap ca ma las de meserie crinutza77777 attached the following image(s):

|
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2009 Mesaje: 53
| Am reusit si eu sa deslusesc cum se realizeaza un poncho folosind tehnica raglan dupa lungi incercari. Acum nu stiu cum sa postez o fotografie. Am gasit scris pe site dar nu stiu unde am citit.
|
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| crinutza77777 wrote:Daca exista un topic cu marile mele nereusite postam acolo  O poza cu varianta mea de raglan  poza finala va fi altfel pentru ca deja m-am apucat de desirat(sunt deja experta)Poate imi spune si mie cineva de ce naiba s-au incretit manecile si fata asa.Se vede in poza,nu?Sper ca urmatorul pe care il voi face dupa indicatiile Mihaelei nu-mi va mai da atata bataie de cap ca ma las de meserie
poate ai inmultit si pe fata si pe dos??
carmen2406, dupa ce postezi mesajul, vezi ca ai in dreptul lui, sus in dreapta optiuni, atasare, editare, citat. da click pe attach si ataseza poza. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 187
| crinutza 77777 cred ca mai experta sunt eu ca tine la desirat, mai ales cand e vorba de tehnica Raglan... Dar tot nu ma las imi ascut andrelele si mai bine si iar incep lucru. Poate va iesi ceva pana la urma. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| carmen uite un poncho lucrat dupa tehnica de raglan oblic daca te mai ajuta la ceva cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| am si eu o intrebare, caci nu prea stiu ce-i cu aceasta tehnica, caci vad o mare varietate de tipuri de raglan ,daca-mi e permis. Baby surprise jacket e raglan oblic? mai bine spus, e lucrata folosind tehnica raglan?
|
|

| a propos! aceasta rochita este inceputa de sus si nu are nicio cusatura. e tot raglan, nu? http://i992.photobucket.com/albums/af41/dalimana78/CopyofDSC01774.jpg |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Rochita se vede clar ca e raglan dar babyjackjet nu as crede ca este ,tehnica e cu totul diferita din cate am vazut,mai asteptam pareri |
|

| Am inceput o BSJ cu un fir din acela mitzos si nu vad prea bine ochiul marcator si nici nu pot numara randurile. Cred ca o sa iau alte fire. Oricum, intrebarea era daca ma pot inscrie cu o BSJ la concurs, daca nu, eu tot asta voi lucra, indiferent de participare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| rochita este raglan bjs nu este ca sa vezi oc marcator punei un fir de ata si il muti in timp ce inaintezi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu vreau explicatiile de la rochita asta,am mai vazut-o pe undeva dar nu mai stiu pe unde,Please,vreau s-o fac la nepotica mea de 13 ani |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| crinutza77777 wrote:Carla ai spus ca tu ai facut din bucati un raglan.Daca ai timp imi poti explica si mie?Deocamdata nu stric ce am facut astept, poate se mileste cineva de mine  Dar cu alta ata vreau sa incerc si cum a explicat Mihaela ca prea mura-n gura a spus totul.Doar 2 nelamuriri am deocamdata:Cand tin socoteala care rand e par si care impar tin cont si de randul pe care am montat ochiurile?  Ochii marcatori se lucreaza si se muta marcajul la fiecare rand, nu?Sa nu ma certati ca sunt prea tulumaca si nu pricep dar am ambatz  si promit pana la Craciun sa pun si eu puloverul lui Robert aici! Crinutta,imi pare rau dar numai acum am intrat pe aici si ti-am vazut mesajul.Ai reusit sa faci pulovarul? |
|

| carla, ai aici mai multe detalii http://www.ravelry.com/patterns/library/bloom-9 |
|

| Da Carla am reusit,dar dupa ce l-am desirat si l-am lucrat normal E pus la topicul cu pulovere.Acum am terminat o jacheta dupa explicatiile Mihaelei dar nu am timp sa-i pun fermoar Nu mi-ar strica totusi cateva explicatii poate incep(sigur incep)altul in viitorul apropiat. |
|
|
|