Tehnica Raglan
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Monday, April 1, 2013 5:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Cea mai usoara impartire pentru raglan , pe care eu o fac e asa
socotesc cite ochiuri trebuie la gat apoi impart la 6
socotesc 2 parti pentru spate , 2 pentru fata si cite 1 pentru fiecare maneca !nu vi se pare usor asa ?
presley
Scris: Monday, August 26, 2013 9:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2013
Eram in cautare de modele pentru un pulover si nu m-am uitat la concursul 35 asa ca.... nu te supara
delfin
Scris: Monday, August 26, 2013 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2011
adresa asta eu am pus-o,la concurs 35,o stiu fetele
presley
Scris: Monday, August 26, 2013 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2013
Again Sorryyyy!!!
delfin
Scris: Tuesday, September 17, 2013 6:10 PM
Nivel

Buna fetelor , am si eu nevoie de ajutor,lucrez la un pulovar raglan din fir Las vegas pentru o fetita de 8 ani si am nevoie de masuri ,mai exact de lungimea de la subrat incepand pana jos.As vrea sa va rog sa nu m-i se raspunda ceva de genul: masoara fetita , ca nu am ,eu lucrez pentru o nepoata care este la Bucuresti si va dati seama cum este cand vrei sa daruiesti.Asadar :lungime da la subrat pana jos inclusiv betelia sau lungime de la gat pana jos includsiv betelia si daca toto faceti un bine masurati si maneca dar tot asa ori de la gat , ori de la subrat.As vrea totodata sa fac si gluga si niici aici nu stiu cat de mare , poate ma ahutati si aici .Daca nu puteti , inteleg.
Toate cele bune.
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 17, 2013 6:20 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
delfin wrote:
Buna fetelor , am si eu nevoie de ajutor,lucrez la un pulovar raglan din fir Las vegas pentru o fetita de 8 ani si am nevoie de masuri ,mai exact de lungimea de la subrat incepand pana jos.As vrea sa va rog sa nu m-i se raspunda ceva de genul: masoara fetita , ca nu am ,eu lucrez pentru o nepoata care este la Bucuresti si va dati seama cum este cand vrei sa daruiesti.Asadar :lungime da la subrat pana jos inclusiv betelia sau lungime de la gat pana jos includsiv betelia si daca toto faceti un bine masurati si maneca dar tot asa ori de la gat , ori de la subrat.As vrea totodata sa fac si gluga si niici aici nu stiu cat de mare , poate ma ahutati si aici .Daca nu puteti , inteleg.
Toate cele bune.

Uite un tabel orientativ cu masuri.Sper ca iti este de ajutor.Cheek Kiss

mirela74chris attached the following image(s):
dimensiuni-hainute.pngdimensiuni-caciulita1.png

delfin
Scris: Tuesday, September 17, 2013 6:23 PM
Nivel

multumesc mult coeur coeur
Din pacate nu ma incadrez la aceste masuri , eu am ca dimensiune de la gat la subrat 17 sm si ca largime la bust practic 60 cm , ce ma fac , cum fac ? Am si continuat in jos , ce ma sfatuiti , stric ?
delfin
Scris: Friday, September 20, 2013 5:50 PM
Nivel

Nu mai intra nimeni pe aici , astept cam de mult cateva indicatii .Multumesc oricum ,pentru..... nimic.
endy
Scris: Friday, September 20, 2013 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Eu te-as ajuta dar nu stiu ....Cheek Kiss
egenia
Scris: Friday, September 20, 2013 6:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/21/2008
Delfin, ar putea sa te ajute o persoana de pe forum care are prin preajma o fetita de 8 ani.
Sfatul meu este sa te duci maine - echipata cu un metru, un pix si o bucata de hartie - la un magazin cu haine pentru copii si sa-ti iei dimensiunile necesare. Te orientezi la fata locului daca apelezi sau nu la bunavointa vanzatoarei.
Din proprie experienta, este bine sa lucrezi pentru un copil de 9 ani.
Bafta!
gagaritz
Scris: Friday, September 20, 2013 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
no hai ca te ajut eu ..un plovar ar trebui sa fie lung cam 50/55 cm sa nu fie cu spatele goldepinde sicit de innalta e fata iar mineca ar trebui sa fie cam 45cm ,pt gluga lucrezi ochiurile de la plovar roata sa fie innala cam 25 cm maxim si apoi o cosi pe mijloc
delfin
Scris: Friday, September 20, 2013 8:51 PM
Nivel

Fetelor , sunyeti minunate ,cand sa zic si eu ca sunt dezamagita ,na ca nu se poate ca sarira 3 frate sa ma ajute.Haideti sa va povestesc : am o nepoata de 6 ani dar cam grasuta si stiu de la mama ei ca ii cumpara haine pentru 8 ani , de aceea trebuie sa am masuri de 8 ani ca altfel lucrez degeaba, eu am facut asa:Am lucrat raglanul dupa indicatiile de aici am mers pana la subrat ,in total17 cm . ce ma deruteaza este ca nu prea am largime, sa mai merg la subrat? oare ce sa fac?
Am inteles Gagaritz:
total lungime 50/55 cm.
lungime maneca 45 cm inclusiv betelia
gluga , culeg ochiurile si merg insus cam 25 cm , daca merg 30 este mult
?ma gandesc ca poate mai pune si o caciulita pe dedesupt.
Ce fac cu largimea ?
Poate fac o poza sa va arat.Maine ,doar sa descarc programil care micsoreaza pozele si apoi vin cu ele
Mii de multumiri fetelor.
egenia
Scris: Friday, September 20, 2013 9:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/21/2008
Este bine sa adaugi la subrat cate 5 ochi. Te vor ajuta si pentru largime.
In momentul in care vei incepe sa lucrezi manecile, sa ai in vedere acei ochi. Daca lucrezi manecile dus-intors, sa ridici 4 ochi din partea fetei si 1 ochi din partea spatelui.
Intotdeauna, fata trebuie se fie mai mare decat spatele. In cazul tau, ar fi cu (4-1)x2=6 ochi.
delfin
Scris: Sunday, September 22, 2013 7:36 PM
Nivel

pun si eu o poza cu pulovarasul pe care l-am inceput si care imi pare a fi mic pentru 8 ani.Cred ca voi incape maine altul, pe mai multe ochiuri.

delfin attached the following image(s):
img_1117.jpg

laura&deny
Scris: Saturday, October 5, 2013 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2010
Iuli wrote:
Am pus inceputul plovarasului dar se pare ca am uitat sa pun si finalul desi e gata de multa vreme. Asa arata:

buna...cn ma ajuta si pe mn va rog , imi doresc f m sa fac puloverasul acesta da nu reusesc sa intel cum sa pun ochiurile, tehnica raglan o stiu dar aici nu intel pt o fetita de 5 ani
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.