Nivel: Membru
Inregistrat: 9/6/2010 Mesaje: 54
| Daca cineva poate sa dea lamuriri legate de tehnica raglan LA CROSETA,functie de grosimile firelor de lucru si masurile persoanei pentru care este executat lucrul de mana,v-as ruga frumos sa nu ezitati si sa ni le dati si noua cele incepatoare Este intr-adevar foarte simplu sa se lucreze dupa scheme caci acolo sunt date si masurile,numai ca foarte multe dintre aceste scheme postate de voi sunt in limba chineza(japoneza),in spaniola,ungureste,etc.Consider ca ati fi de mare ajutor voi,toate cele experimentate in domeniu. Va multumesc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| eu lucrez la croseta raglanul exact ca la tricot.fac lantisorul dupa cat de larg vreau sa fie la gat, impart ochiurile in 3 parti egale iar o parte in 2 (sper ca ati inteles daca nu uite daca de ex am un lant de 90 oc inpart in 3 adica 30 de fiecare parte, atunci o alta o impart in 2 adica 15 si 30 fata, 30 spate si 15 pt fiecare maneca) apoi fac asa pun punct marcator in 4 puncte pentru a delimita aspatele si fata si manecile, si fac asa: mentionez ca voi explica doar imultirea in cele 4 puncte acum, primul rand fac 3 ochiuri in punctul marcator, urmatorul rand fac cate 2 ochiuri in cele doua ochiuri rezultate imultirii , iar in urmatorul rand fac 3 oc in ochiul format intre cele 2 ochiuri imultite.pentru ca gatul sa fie mai frumos lucrez la mijloc cam 1/3 din ochiurile din fata cam 3 randuri picioruse mai mici decat cele care le lucrez pentru bluza ca sa fie mai jos la gat.sper ca m-am facut ibnteleasa, daca nu o sa incerc si o schema, dar pe saptamana viitoare. |
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 11
| Se pare ca nu mai intra nimeni aici.
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| multe aici : http://www.liveinternet.ru/users/vikiva/rubric/2533980/ |
Inregistrat: 2/25/2013 Mesaje: 1
| http://elucrudemana.blogspot.ro/lauraswan wrote:Buna! Imi poate trimite careva un mesaj cu explicatie mai pe larg cum sa procedez la Raglanul Crosetat (inceput de la gat)? Multumesc! Astept raspunsul vostru!
|