Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| de ieri ma chinui sa invat dar nu ma las!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nu-ti mai smulge parul din cap ca de-abia ti-ai schimbat look-ul Eu sunt sigura ca o sa reusesti pana la urma si o sa ne uimesti cu minunatiile care o sa iasa din manutele tale! |
|

| nu mi-l smulg.Am inceput de cateva ori,se incalceste ata,se rup margelusele ,guta nu intra a doua oara,acum am reusit sa fac cateva randuri cu o ata de matase.Invat! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Felicitari pentru perseverenta. Reusita |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| carla wrote: nu mi-l smulg.Am inceput de cateva ori,se incalceste ata,se rup margelusele ,guta nu intra a doua oara,acum am reusit sa fac cateva randuri cu o ata de matase.Invat!
Stimata doamna va rog frumos chiar asa????? dvstra va pricepeti la pre multe ar trebui sa va deschide-ti propria dvsta scoala eu as fii prima eleva sunt sigura ca veti reusi pana la urma nu se poate sa nu reusiti sunteti foarte priceputa. va doresc multa bafta si va astept minunatiile. |
|

| Am fost in Ucraina si mi-am luat...ghiciti ce? ...margele de nisip |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| carla wrote: nu mi-l smulg.Am inceput de cateva ori,se incalceste ata,se rup margelusele ,guta nu intra a doua oara,acum am reusit sa fac cateva randuri cu o ata de matase.Invat!
eu folosesc ata de pescuit, de 0.16, 0.18 de care gasesc si nici nu costa mult, vreo 7-9 lei rola de 100 m si e si mai rezistenta ....succes!!!! |
|

| carmenalina wrote:
eu folosesc ata de pescuit, de 0.16, 0.18 de care gasesc si nici nu costa mult, vreo 7-9 lei rola de 100 m si e si mai rezistenta ....succes!!!!
Multumesc.Acum m-am uitat pe ata mea de pescuit dar e de 0,30mmm,e prea groasa si sta teapana e foarte enervanta.Am primit o atade polyester foarte rezistanta si am mai cumparat una de matase tot foarte rezistenta,deocamdata voi invata pe ele. Tu ce faci,ce ai facut,nu pui poze? |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ceva frumos ... https://picasaweb.google.com/115478018196359538367/SAGES# |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Doamne, cata migala si rabdare!! Si ce ochi buni tre' sa ai... |
|

| sunt superbe,dar am nevoie de scheme. Mikaela,ai dreptate cu ochii |
|

| scuze carla ca n-am spuns mai repede, sunt prin padure, in conediu si semnalul la net nu e tocmai OK. am sa caut pe unde am salvat pozele si am sa pun cateva....eu cu margele de nisip lucrez doar cand vreau sa ma calmez...ma relaxeaza.. eu am noroc cu sotul pescar...ca de la el imi iau ce fire imi tb sau il pun sa-mi cumpere....ca tot eu ii desfac si firele cand pestii rad de el si i le incurca in apa.....
am gasit ceva poze.....unele nu sunt decat modelele care m-au inspirat, ca de multe ori nu apucam sa mai fac si poze...ca le si dadeam....sunt usor de facut...spor la margelit!!!! carmenalina attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carmen salutari in padure ! Carla pe unde esti? |
|

| e asa de bine aici!!!! va trimit si voua liniste si ceva racoare, ca aici a plouat pe malul Muresului!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| carmenalina wrote:scuze carla ca n-am spuns mai repede, sunt prin padure, in conediu si semnalul la net nu e tocmai OK. am sa caut pe unde am salvat pozele si am sa pun cateva....eu cu margele de nisip lucrez doar cand vreau sa ma calmez...ma relaxeaza.. eu am noroc cu sotul pescar...ca de la el imi iau ce fire imi tb sau il pun sa-mi cumpere....ca tot eu ii desfac si firele cand pestii rad de el si i le incurca in apa.....
am gasit ceva poze.....unele nu sunt decat modelele care m-au inspirat, ca de multe ori nu apucam sa mai fac si poze...ca le si dadeam....sunt usor de facut...spor la margelit!!!!
vai de 4 zile decand am descoperit site-ul cu bijuterii nu dorm...iar acum hop si voi cu modele minunate chiar vreti sa nu mai inchid un ochi??? ultimul imi place la nebunie superb.....eu tt cu galeria |
|
|
|