Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mirela74chris wrote:Wow cu modele de sezon! Da,de sezon,numai ca am inceput-o sezonul trecut |
|

| https://picasaweb.google.com/109133080215779053161/KaroliuKnyga# |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2012 Mesaje: 1
| Salut... am cazut ca din cer aici si m-am imbolnavit cu margelit .... absorb toate frumusetele facute de voi . vreau sa va arat ce am facut si eu din ceea ce am "prins din zbor", dar nu stiu unde si cum pot sa o fac . ma puteti ajuta? |
|

| sigur ca te putem ajuta,numai sa mai intri pe aici. Un colier la care am lucrat in ultimul timp,in tehnica Peyote.Pentru ca am muncit atat de mult la el,mi-am permis sa ma joc si cu pozele putin

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| S-U-P-E-R-B !!!!! FELICITARI ,parca ar fi un goblen,,,,imi place extraordinar de mult |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vai carla da ce ai facut tu acolo?e prima oara cind vad un ,,tablou,,(in sensul pozitiv bineinteles)de margele.este MINUNAT SUPERB si bine restul superlativelor. chiar daca una ar fi imbracata cu un sac dar are asa ceva la git e cea mai frumoasa |
|

| ce complimente frumoase,numai Angelina Jolie a mai primit asa compliment (ca i-ar sta bine si imbracata intr-un sac).Multumesc |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla ai realizat o adevarata opera de arta! Felicitari din toata inima! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| :921: Ce frumusete. Am ramas masca. |
|

| Multumesc!!! a durat ceva timp,am scris cateva foi cu modelul,dar in final imi place si am sa mai fac |
|
Inregistrat: 2/8/2009 Mesaje: 21
| Buna seara! Vreau sa intreb fetele care fac bijuterii din margele de nisip: de unde ati cumparat thread burner-ul? Eu nu am gasit pe nici un site din Ro si nici in magazinele de profil. Cu ce il pot inlocui? Multumesc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Carla, am ramas cu gura cascata... cum arata colierul cu leu. Este supeeerb! Sa faci asa ceva din margele... mi se pare de domeniul fantasticului. Felicitari! |
|

| Roxie wrote:Carla,  am ramas cu gura cascata... cum arata colierul cu leu. Este supeeerb! Sa faci asa ceva din margele... mi se pare de domeniul fantasticului. Felicitari! Multumeeesc!!!! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Carla felicitari ,e absolut superb!
Le merti din plin... |
|
Inregistrat: 6/15/2013 Mesaje: 1
| http://img1.etsystatic.com/001/0/6155020/il_fullxfull.394700533_iaes.jpg
Este o imagine cu o bufnita alba as fi vrut s o postez ca imagine insa nu ma pricep. Aveti cumva idee in ce tehnica este cusuta si daca este cu ata sau cu guta de pescuit?
Am incercat cu ata de cusut in peyote si nu iese nimic. Adevarul este ca eu sunt super incepatoare. Este cam al doilea proiect la mine.
Multumiri multe pentru ajutor!!
Mai exista si niste cercei cu o bufnita micuta de tot. Daca invat s apun imagini ii pun pentru voi deoarece sunt superbi! |
|
|
|