Multumesc frumos pentru aprecieri.
|
Nu stiu ce se intampla cu Carla dar sper sa fi inteles explicatiile
Sa va mai arat ce a mai lucrat:
|
Biserica Sf. Mare Mucenic Mina a Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu' mai pe scurt cea care este vis-à-vis de Afi Palace Cotroceni, in incinta unitatii militare. Acolo ne-am botezat ambii copilasi si tot acolo mergem de fiecare data cu sufletul deschis. Este foarte frumosa, mare iar pentru preot nu am suficiente cuvinte de lauda, este cu adevarat facut pentru a fi preot. Si contrar tuturor asteptarior nu are taxe, fiecare lasa cat vrea petru biserica in cutia milei, fie slujba pentru nunata botez, etc.
|
Am admirat indelung pozele cu tine, Mari esti minunate si radiezi. Dar sa sti ca am trecut repede peste introducerea dinaintea fotografiilor pe care nu o impartasesc
|
Sunt minunate Sincere felicitari mainilor de aur ce le realizeaza
|
Brovo Muzeului Taranului Roman care mereu vine cu ceva nou desi mestesugurile sunt din mosi stramosi se straduie sa nu fie date uitarii !!!
|
Supa cu galuste si pilaf cu pui am facut ieri. Azi am sa prajesc niste hamsie cu usturoi.
|
carla wrote: da,imi plac mult
Carla draga mea pentru moment iti scriu pas cu pas si daca nu merge doar asa am sa incerc sa iti pun si poze. Pupici.
A - Alb N - Negru Iei pe ac 6 A si te intorci in prima de la nod cu varful acului spre nod. * 4A si intri in a 2 a A 5A+1N+3A in a 8 a A 3N in a 2 a A 3A+1N in a 2 a N 1N+2A in a 2 a A 5A+1N+3A in a 8 a A 3N in a 2 a A 3A in a 2 a A 4A in a 2 a A 2A+1N in a 2 a N 1N+2A in a 2 a A 5A+1N+3A in a 8 a A 3A in a 2 a A 3N in a 2 a A 3A in a 2 a A 4A in a 2 a A 2A+1N in a 2 a N 1N+2A in a 2 a A 1A+1N+3A in a 2 a A 3A in a 2 a A 3N in a 2 a A 3A+1N in a 2 a N 1N+2A in a 2 a A 1A+1N+3A in a 2 a A 3A in a 2 a A 4A in a 2 a A 3A in a 2 a A 4A in a 2 a A 3A in a 2 a A * de aici reiei de la steluta
Bafta multa !!!! Abea astept sa vad ce iti iese
|
shirel wrote:Si pe mine binenteles m-ai innebunit cu lucrarile tale ....superbe !Si eu sunt fan si ador asemenea coliere,mi-am cumparat o gramada traditional africane dar mi-ar place si romanesti binenteles.C-am la ce preturi se vad asemenea lucrari ,scuza-ma ptr intrebare dar se merita lucrand atata de greu si migalos?Daca vrei modele ciudate pot sa ti le pozez colierele mele ,asta ca sa te pun pe treaba parca nu ai avea tu destul!Esti foarte talentata draga mea o adevarata artista !
Multumesc tare mult , m-am inrosit toata cand am citit atatea si atatea laude. Sigur ca ma intereseaza noi modele. Choar caut pe internet diverse modele sa le descifrez si sa am o gama cat mai variata de modele. Iar despre preturi ce pot sa iti spun intra pe blog si le vezi acolo http://zgardane.blogspot.ro/
Sa nu ma uiti cu modelele cand ai timp pentru ca eu tot mai pot sa mai respir cu 2 copilasi insa tu...
|
Bravoooooo Diana FELICITARI din tot sufletul!!!!.Ma bucur tare mult ca gandesti asa! M-am regasitt foarte bine in descrierea ta si daca stau sa ma gandesc la fel as fi procedat si eu Dumnezeu stie de ce si cum face fiecare lucru.
|