|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ideea mi-a venit astazi cand ma uitam la stiri si am vazut cum IAR un bebe a fost omorat de mama lui si pe urma aruncat la gunoi.Nu pot sa imi dau seama cum de se intampla asta ,pentru ca eu imi iubesc copilul mai mult decat orice in lume.
Mami te iubeste pentru ca esti rodul tuturor sperantelor si implinirii mele ca femeie,esti rodul iubirii dintre mami si tati,pentru ca te-am dorit cu toata fiinta...pentru ca nu concep sa traiesc fara tine.Te iubesc pentru ca dintre toti oamenii de pe lume ,m-ai ales pe mine sa iti fiu mamica,sa imi luminezi viata,sufletul si inima.Te iubesc pentru ca m-ai invatat in 3 luni ,cat nu am crezut ca pot invata intr-o viata...Pentru ca m-ai invatat ce inseamna iubirea adevarata.Pentru ca m-ai lasat sa imi umplu narile cu mirosul tau cald,sa imi umplu bratele cu prezenta ta,sa plang in hohote la primul zambet,la primul gangurit.Pentru ca m-ai invatat sa ma trezesc zambind si sa adorm la fel.Te iubesc mai mult decat viata
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| foarte frumos Jullia! emotionant si pur!
imi place in mod deosebit ce ai scris in semnatura. este atat de adevarat! |
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Foarte frumos si adevarat mi-au dat si lacrimile!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| ce adevar frumos!!!!! |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| j_ulli_a wrote:Ideea mi-a venit astazi cand ma uitam la stiri si am vazut cum IAR un bebe a fost omorat de mama lui si pe urma aruncat la gunoi.Nu pot sa imi dau seama cum de se intampla asta ,pentru ca eu imi iubesc copilul mai mult decat orice in lume.
Am vazut si eu Sincer... i-as scoate ochii si i-as taia mainile criminale
Jullia,
...nu cred ca sunt o mama perfecta si nu stiu daca exista perfectiune -stiu doar ca, copiii mei sunt insasi ratiunea mea de a fi. Ei mi-au umplut viata de bucurie si m-au definit ca om. Sunt mandra ca sunt mama... Doamne, cat iubesc acest cuvant !!!
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Julia,ce frumos! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Julia emotionant!!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Superb, Julia, toata stima! Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut,in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil Adevarat si foarte frumos |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Julia, frumoase ganduri |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 66
| Foarte frumos Julia!!! Chear daca aveam si eu 17 ani cand am ramas insarcinata ...si eram doar un copil nu mi-am aruncat copilul sau sal abandonez...l-am crescut cu am putut! |
| Ideea mi-a venit astazi cand ma uitam la stiri si am vazut cum IAR un bebe a fost omorat de mama lui si pe urma aruncat la gunoi.Nu pot sa imi dau seama cum de se intampla asta ,pentru ca eu imi iubesc copilul mai mult decat orice in lume.
Doamne Sfinte,cum ar putea o "mama" sa faca asa ceva cu copilasul ei?! Poate ca unele dintre noi nu am fost/nu suntem pregatite sa fim mame,dar nu se procedeaza asa!Copii sunt daruri de la Dumnezeu,cum se poate sa ii...omori?! Am mai vazut un caz...cred ca il cunoasteti si voi...este vorba despre Alexandra(3 ani) si Flavius(15 ani),copii care au fost gasiti morti impreuna cu tatal lor in lacul Tarnita din Cluj...Doamne,ce minune de copil era! si "tatal" lor,nemernicul,si-a legat fetita de el cu un cablu electric si s-a aruncat in lacul inghetat,unde l-a tras si pe baiatul din prima casatorie,Flavius... Ce vina aveau copiii? Au cerut ei sa se nasca? Omoara-te tu,cretinule,dar lasa copiii in pace!
pentru off-topic-ul de mai sus...
Eu,pe Selena o iubesc,o ador,o divinizez pentru ca este copilul meu,si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o asa,sanatoasa si nu cu vreo problema grava...O iubesc pentru ca imi lumineaza zilele,fara ea,viata mea nu are nici un sens...O iubesc pentru ca imi spune "mami",asa cum poate ea,ca nu trece o zi fara sa imi spuna ca ma iubeste,ca ne-a facut vietile mai frumoase mie si lui Razvan!
Te iubeste mami,printesa!
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Sa stiti ca sunt si tati indiferenti.Sotul meu,tatal copiiilor mei,pe care l-am iubit nebuneste si care credeam ca isi iubeste copiii incepe sa-si dea arama pe fata.De cand i-am spus ca vreau sa ne despartim nu se mai ocupa deloc de copii,ii tine in frig si nemancati,fetei nu-i schimba scutecul,mi-a spus cum eu nu mai vreau sa fiu sotia lui sa nu am pretentia sa ma ajute.Nu inteleg cum vine asta,dak nu mai e sotul meu nu mai e nici tatal copiiilor? Scuzati off-topic Il iubesc pe Nik pentru ca el e barbatul din viata mea,pentru ca vine si ma mangaie si-mi spune ca sunt o fata foarte frumoasa,il iubesc pentru inocenta lui,pentru ca imi da forta sa lupt,pentru ca mi se pare cel mai frumos baiat din lumea asta,pentru ca vine si ma imbratiseaza doar pentru ca sunt mamica lui. Pe Mika,printesa mea o iubesc pentru ca e fetita mult dorita si asteptata,pentru ca inca miroase a bebe,pentru ca imi spune mama,o iubesc cand plange ca vine s-o pup si s-o iau in brate,o iubesc ca e roscata. PUR SI SIMPLU II ADOR,PRINTUL SI PRINTESA MEA |
|
| Din pacate,mai sunt si oameni de astia...Imi pare sincer rau pentru situatia in care te afli... Dar nu uita,orice s-ar intampla,tu trebuiesa fii langa piticii tai! sa le fii mama,sa nu se observe lipsa tatalui...Ai pentru ce lupta,si trebuie sa o faci! |
|
|