Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Ely poate vine pe 14 febroarie de ziua indragostitilor ..... Cer mult daca vrem niste pozici |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Da,da pozici |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ma alatur si eu galeriei Ely, te pupic si te imbratisez |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Ely,nastere usoara,scumpo ! Un bebe sanatos si papacios,sa-ti dea Domnul ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Roxy vreau sa vina mai devreme e prea mult pana atunci si dorm greu,si ma misc greu deci pana vreau ,plus ca mama mea nu poate sta mai mult de 2 saptamani ca vine saptamana viitoare.Ei zic si eu asa ,dar acum vine cand crede bebica Vine si fratele meu pt 2 zile weekendul viitor cand vine si mama asa ca dupa mine as vrea sa nasc dupa ce pleaca ,sa am timp sa stau cu el un pic ,dar om vedea planurile lui bebe daca coincid cu ale mele .Sanatos sa fie si sa vina cand crede el ca noi il asteptam cu mare drag Poze am sa vad ce am in aparat.
Anabela,Mariuta,Deea multumesc ,Doamne ajuta asa sa fie |
|

| Ely poate se nimereste dupa cum planifici tu... ca bebe te simte ....oricum de acum poti naste oricand nu??? |
|

| Da Roxy asa este poate sa vina oricand,hai ca poate iti cedez tie locul la gravidute ce zici? |
|

| Ely wrote:Da Roxy asa este poate sa vina oricand,hai ca poate iti cedez tie locul la gravidute ce zici?
Pai nu vezi ca ma tin scai de tine ....poate poate se lipeste ceva .... Mi-ar place sa am si eu o printesa ca a ta |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Ely, parca nu imi vine sa cred! mai ieri iti vedeam postarea cu anuntul ca ai burtica din nou si acum ne emotionam la gandul ca piticul trebuie sa soseasca printre noi din clipa in clipa! minunat!
iti dorim si noi o nastere cat mai usoara, recuperare rapida si un bebel sanatos, mancacios si cuminte! suntem alaturi de tine! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ely, draga mea, tin pumnii sa ai o nastere usoara, sa te vedem fericita cu puiul mic in brate! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ely, ieri nu ai facut prezenta! Vad ca nici azi nu esti pe aici! Sa fie oare motivul cel la care ma gandesc eu? ... Stie cineva ceva sau ne poate ajuta cineva cu vesti? |
|

| Roxy m-a sbucura tare pentru tine ca stiu cat de mult iti doresti un bebel Anca,Miru multumesc Liz sunt aici multumesc de griji . Ieri am fost de urgenta la spital ca am varsat de 2 ori ,a fost tare aiurea.M-au monitorizat ,mi-au facut control intravaginal dupa care cand am ajuns acasa am pierdut cred ca dopul gelatinos ca am avut ceva scurgei maronii pana azi ,cand iar a trebuit sa merg la spital de data aceasta aveam programare data de clinica ,iar control si dupa am inceput sa sangerez La prima sarcina dupa control am avut caeeasi aceeasi scurgere maronie ,iar seara am pierduta apa si am nascut,azi noapte am crezut ca o sa fie la fel :Doctorul mi-a zis ca de nu inceteaza sa merg iar la spital :Fetele vi s-a intamplat sa sangerati dupa controlul medical? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ely,din cate stiu eu in mod normal in sarcina nu trebuie sa apara nici un fel de sangerari... ce ti-a zis la control,colul e deschis sau nu? ei cam cat timp ti-au mai dat pana la nastere? eu zic sau sa mergi iar,daca sangerezi,sau sa suni la spital,spui care e problema si intrebi ce ai de facut. tin pumnii sa fie bine! sanatate multa tie si lui bebica |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ely, eu nu am avut astfel de probleme asa ca nu prea pot sa-mi dau cu parerea. In schimb, cred ca astazi va fi marea intalnire cu baietelul scump! Eu asa cred! Iti tin pumnii sa fie totul bine-bine si sa ne prezinti minunea mica si dragalasa! |
|

| Sami din cauza controlului intravaginal am inceput sa sangerez,i-am zis doctorului si mi-a zis ca in mod normal ar trebui sa se opreasca ,daca nu sa merg la spital.Am intrebat ca eram curioasa sa vad daca s-a mai intamplat si altcuiva ca nici mie nu mi se pare normal sa sangerez.Dilatatie am doar 1 deci pot naste oricand ,nu mi s-a spus o data anume.Am asa un stress si emotii cat cuprinde.
Liz asa ca de inceput de luna si noi speram mai ales al meu ca l-am zapacit de cap ,au ,au :Chiar mi-a zis ca de ce nu le zic doctorilor sa-mi provoace nasterea. Eu nici sa nu aud, prefer sa vina cand vrea el atata timp cat este vorba de o nastere normala. |
|
|