Te asteptam puiutz de Ely!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, January 27, 2010 7:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
Ely poate vine pe 14 febroarie de ziua indragostitilorsic sic sic sic ..... Cer mult daca vrem niste poziciras ras ras ras ras pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Ana
Scris: Thursday, January 28, 2010 11:43 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Da,da pozicidance dance
Lilly of the valley
Scris: Thursday, January 28, 2010 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ma alatur si eu galerieimajoreta majoreta majoreta
Ely, te pupic si te imbratisezpupici computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Saturday, January 30, 2010 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Ely,nastere usoara,scumpo majoreta majoreta majoreta majoreta dance dance dance !
Un bebe sanatos si papacios,sa-ti dea Domnul computerlove computerlove !
pupici pupici pupici pupici
Ely
Scris: Saturday, January 30, 2010 10:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Roxy vreau sa vina mai devreme e prea mult pana atunci si dorm greu,si ma misc greu deci pana vreau ,plus ca mama mea nu poate sta mai mult de 2 saptamani ca vine saptamana viitoare.Ei zic si eu asa ,dar acum vine cand crede bebica coeur
Vine si fratele meu pt 2 zile weekendul viitor cand vine si mama asa ca dupa mine as vrea sa nasc dupa ce pleaca ,sa am timp sa stau cu el un pic ,dar om vedea planurile lui bebe daca coincid cu ale melesic .Sanatos sa fie si sa vina cand crede el ca noi il asteptam cu mare dragcomputerlove
Poze am sa vad ce am in aparat.angel

Anabela,Mariuta,Deea multumesc ,Doamne ajuta asa sa fiecomputerlove computerlove computerlove
roxy_oxxy
Scris: Saturday, January 30, 2010 3:47 PM
Nivel

Ely poate se nimereste dupa cum planifici tu... ca bebe te simtepupici pupici pupici pupici pupici ....oricum de acum poti naste oricand nu???
Ely
Scris: Saturday, January 30, 2010 5:10 PM
Nivel

Da Roxy asa este poate sa vina oricand,hai ca poate iti cedez tie locul la gravidute ce zici?majoreta computerlove
roxy_oxxy
Scris: Saturday, January 30, 2010 6:47 PM
Nivel

Ely wrote:
Da Roxy asa este poate sa vina oricand,hai ca poate iti cedez tie locul la gravidute ce zici?majoreta computerlove

Pai nu vezi ca ma tin scai de tinesic sic ....poate poate se lipeste cevaras ....computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove Mi-ar place sa am si eu o printesa ca a tacoeur coeur coeur coeur coeur
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, January 30, 2010 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely, parca nu imi vine sa cred! mai ieri iti vedeam postarea cu anuntul ca ai burtica din nou si acum ne emotionam la gandul ca piticul trebuie sa soseasca printre noi din clipa in clipa! minunat!yes yes

iti dorim si noi o nastere cat mai usoara, recuperare rapida si un bebel sanatos, mancacios si cuminte! suntem alaturi de tine!majoreta majoreta majoreta majoreta
mommy
Scris: Sunday, January 31, 2010 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Ely, draga mea, tin pumnii sa ai o nastere usoara, sa te vedem fericita cu puiul mic in brate! pupici majoreta computerlove hearts coeur
Anelise
Scris: Monday, February 1, 2010 12:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ely, ieri nu ai facut prezenta! oare Vad ca nici azi nu esti pe aici! scratch Sa fie oare motivul cel la care ma gandesc eu? ras ... Stie cineva ceva sau ne poate ajuta cineva cu vesti? angel bounce
Ely
Scris: Monday, February 1, 2010 12:53 PM
Nivel

Roxy m-a sbucura tare pentru tine ca stiu cat de mult iti doresti un bebelpupici coeur
Anca,Miru multumesc pupici pupici coeur
Liz sunt aici multumesc de grijicoeur pupici.
Ieri am fost de urgenta la spital ca am varsat de 2 ori ,a fost tare aiurea.M-au monitorizat ,mi-au facut control intravaginal dupa care cand am ajuns acasa am pierdut cred ca dopul gelatinos ca am avut ceva scurgei maronii pana azi ,cand iar a trebuit sa merg la spital de data aceasta aveam programare data de clinica ,iar control si dupa am inceput sa sangerezuffLa prima sarcina dupa control am avut caeeasi aceeasi scurgere maronie ,iar seara am pierduta apa si am nascut,azi noapte am crezut ca o sa fie la fel :Doctorul mi-a zis ca de nu inceteaza sa merg iar la spitalpale :Fetele vi s-a intamplat sa sangerati dupa controlul medical?
Mela
Scris: Monday, February 1, 2010 1:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Ely,din cate stiu eu in mod normal in sarcina nu trebuie sa apara nici un fel de sangerari...
ce ti-a zis la control,colul e deschis sau nu? ei cam cat timp ti-au mai dat pana la nastere?
eu zic sau sa mergi iar,daca sangerezi,sau sa suni la spital,spui care e problema si intrebi ce ai de facut.
tin pumnii sa fie bine!
sanatate multa tie si lui bebica angel computerlove
Anelise
Scris: Monday, February 1, 2010 1:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ely, eu nu am avut astfel de probleme asa ca nu prea pot sa-mi dau cu parerea. angel In schimb, cred ca astazi va fi marea intalnire cu baietelul scump! yes Eu asa cred! ras Iti tin pumnii sa fie totul bine-bine si sa ne prezinti minunea mica si dragalasa! coeur pupici pupici
Ely
Scris: Monday, February 1, 2010 1:25 PM
Nivel

Sami computerlove din cauza controlului intravaginal am inceput sa sangerez,i-am zis doctorului si mi-a zis ca in mod normal ar trebui sa se opreasca ,daca nu sa merg la spital.Am intrebat ca eram curioasa sa vad daca s-a mai intamplat si altcuiva ca nici mie nu mi se pare normal sa sangerez.Dilatatie am doar 1 deci pot naste oricand ,nu mi s-a spus o data anume.Am asa un stress si emotii cat cuprinde. topai

Liz computerlove asa ca de inceput de luna si noi speram mai ales al meu ca l-am zapacit de cap ,au ,au :Chiar mi-a zis ca de ce nu le zic doctorilor sa-mi provoace nasterea.uff Eu nici sa nu aud, prefer sa vina cand vrea el atata timp cat este vorba de o nastere normala. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.