Te asteptam puiutz de Ely!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura
Scris: Thursday, January 21, 2010 4:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Mai e un pic, Ely draga! angel pupici topai Sa ai parte de o nastere super-usoara, un BB sanatos si o recuparare grabnica! majoreta majoreta majoreta Numai bine! computerlove computerlove computerlove
roxy_oxxy
Scris: Thursday, January 21, 2010 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta Nastere cat mai usoara si refacere cat mai rapidamajoreta majoreta majoreta majoreta
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, January 21, 2010 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Ely, mai ai un pic si iti tii puiutul in brate! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta computerlove iloveyou
Ely
Scris: Sunday, January 24, 2010 5:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Anabela,Bulibuli,Laura,Roxy,Praslea asa sa fie multumesc frumos:computerlove computerlove computerlove computerlove
Aseara am crezut ca s-a gandit sa vina mai devreme asa lovituri ce ma primit si apasa tare ,tare angel topai si inca nu mi-am facut bagajuluff .Maine sigur il fac.
Maria & Mario
Scris: Sunday, January 24, 2010 5:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ely , vine bebeeeeee !!! Gata , mobilizarea ! Maine neaparat terminat bagajul ! Tu sa nu te stresezi, agiti, superi .... sa stea la caldurica sa prinda muschi ! Da ?
Sarcina usoara in continuare si .... sa semnezi condica aici des, sa nu ne ingrijoram ! majoreta
KRYS85
Scris: Monday, January 25, 2010 6:48 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
teea09
Scris: Monday, January 25, 2010 7:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Inca un bebel vine in bratele calduroase ale familiei. ELy draga iti doresc o nastere usoara usoara si un bebe sanatos, frumos si mancacios !!!! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
roxinthya
Scris: Wednesday, January 27, 2010 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Sa dea Domnul sa fie o nastere usoara cu un bebe sanatos si papacios!!
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, January 27, 2010 9:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Ely, gata bagajelul? Cum te mai simti?
Karina ce spune de un nou bebelus in familie????
ingerash
Scris: Wednesday, January 27, 2010 10:18 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nastere usoara,Ely!Bebel sanatos si papacios!majoreta majoreta majoreta majoreta iloveyou
teea09
Scris: Wednesday, January 27, 2010 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
bounce bounce Ely ceva ceva vesti reactii, bagajelul este gata, mami se simte bine sper pupici iloveyou
Mela
Scris: Wednesday, January 27, 2010 2:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Elyyyy,te asteptam sa faci prezenta majoreta
sau sa-ti fi facut bebica o surpriza si vine pe lume chiar de ziua ta? angel
La multi ani,frumoaso! pupici floare2 floare2 floare2
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, January 27, 2010 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Ely cum esti???? cum te simti??? pupici pupici pupici pupici pupici pupici ..... Cand e programat bebe sa apara???
Cris-DL
Scris: Wednesday, January 27, 2010 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Ely, la multi ani, frumoasa burtica&mamica hearts
Sa ai o nastere usoara-usoara si un bebica sanatos tun... chiar, cum il va chema ? pupici
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Ely
Scris: Wednesday, January 27, 2010 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Bulibuli,Praslea,Oana,Teea,Roxinthya ,Cute,Cristina,Ingeras,Sami,Roxy,Criss pup cu drag si multumesc din suflet pentru urari computerlove computerlove computerlove coeur
Oana ,Sami gata prezenta sorry nu am fost acasa,plecata cu sotul ,afara soare si frumos si sa nu mai fie ca de obicei adica mai mereu nemultumita de cadoul facut de el ,m-a pus pe mine sa-mi aleg cadoul.hearts .Asa mi-a zis si sora mea, cumnatul si nasul Karinei ca poate nasc de ziua mea,se pare ca nu-i place nu da nici un semn,azi chiar e linistit oare se pregateste sa-mi faca vreo surpriza?coeur pupici pupici
Cute ,Teea bagajul este gata,numai bebe sa vina si il astept cat mai repede .pupici pupici .
Cute ea pare tare incantata si tot pupa burtica cand vede ca ma doare ,vorbeste cu el,acum sunt curioasa tare cum o sa fie cand o sa vina bebe:Abia astept sa vad reactia ei :020: :002:
Roxy DPN ar fi pe 13 februarie dupa ticker,dupa moasa ar fi 16 februarie.pupici
Cristina ne place Erik coeur pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.