Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mai e un pic, Ely draga! Sa ai parte de o nastere super-usoara, un BB sanatos si o recuparare grabnica! Numai bine! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Nastere cat mai usoara si refacere cat mai rapida |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ely, mai ai un pic si iti tii puiutul in brate! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anabela,Bulibuli,Laura,Roxy,Praslea asa sa fie multumesc frumos: Aseara am crezut ca s-a gandit sa vina mai devreme asa lovituri ce ma primit si apasa tare ,tare si inca nu mi-am facut bagajul .Maine sigur il fac. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ely , vine bebeeeeee !!! Gata , mobilizarea ! Maine neaparat terminat bagajul ! Tu sa nu te stresezi, agiti, superi .... sa stea la caldurica sa prinda muschi ! Da ? Sarcina usoara in continuare si .... sa semnezi condica aici des, sa nu ne ingrijoram ! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Inca un bebel vine in bratele calduroase ale familiei. ELy draga iti doresc o nastere usoara usoara si un bebe sanatos, frumos si mancacios !!!! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sa dea Domnul sa fie o nastere usoara cu un bebe sanatos si papacios!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ely, gata bagajelul? Cum te mai simti? Karina ce spune de un nou bebelus in familie???? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara,Ely!Bebel sanatos si papacios! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ely ceva ceva vesti reactii, bagajelul este gata, mami se simte bine sper |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Elyyyy,te asteptam sa faci prezenta sau sa-ti fi facut bebica o surpriza si vine pe lume chiar de ziua ta? La multi ani,frumoaso! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Ely cum esti???? cum te simti??? ..... Cand e programat bebe sa apara??? |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ely, la multi ani, frumoasa burtica&mamica Sa ai o nastere usoara-usoara si un bebica sanatos tun... chiar, cum il va chema ?
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulibuli,Praslea,Oana,Teea,Roxinthya ,Cute,Cristina,Ingeras,Sami,Roxy,Criss pup cu drag si multumesc din suflet pentru urari Oana ,Sami gata prezenta nu am fost acasa,plecata cu sotul ,afara soare si frumos si sa nu mai fie ca de obicei adica mai mereu nemultumita de cadoul facut de el ,m-a pus pe mine sa-mi aleg cadoul. .Asa mi-a zis si sora mea, cumnatul si nasul Karinei ca poate nasc de ziua mea,se pare ca nu-i place nu da nici un semn,azi chiar e linistit oare se pregateste sa-mi faca vreo surpriza? Cute ,Teea bagajul este gata,numai bebe sa vina si il astept cat mai repede . . Cute ea pare tare incantata si tot pupa burtica cand vede ca ma doare ,vorbeste cu el,acum sunt curioasa tare cum o sa fie cand o sa vina bebe:Abia astept sa vad reactia ei :020: :002: Roxy DPN ar fi pe 13 februarie dupa ticker,dupa moasa ar fi 16 februarie. Cristina ne place Erik |
|
|