Te asteptam puiutz de Ely!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 23, 2010 9:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari, Ely ! O mamica de nota 10 cu o frumusete de voinic de nota 20. O curajoasa ! S-a meritat chinul de scurta durata ( relativ ) pentru o asa comoara de baiat ! Abia astet sa ni-l mai arati pe Erik ! topai
danab
Scris: Wednesday, February 24, 2010 9:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Felicitari mami!!!!! A meritat chinul pentru o mandrete de baiat,iar Karina are toate motivele sa se bucure, e surioara mare!hearts Felicitari lui tati pentru sprijin!firstprize
Ely
Scris: Thursday, February 25, 2010 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Multumim frumos mamicipupici pupici hearts hearts .A fost tare greu ,dar a trecut,iar rezultatul ma face fericita in fiecare zicoeur computerlove topai .Azi a plecat mama sima simt asa neputincioasa...m-a ajutata mult,deja ii simt lipsa,timpul a trecut asa de repedeuff .Karina este si ea indragostita de bebe ,cum aude ca plange fuge cat poate.Vrea sa vada tot cand ii fac baie ,cand il schimb este toata asupra lui si eu trebuie sa fiu pe faza ca nu stie prea multe,cu toate ca ea zice ca stie tot si ca poate.sorry1
Liz ma mai gandesc la un jurnalcomputerlove ,sunt mai comoda de fel si mi-e sa nu raman in urma cu el plus ca nu le am de loc cu povestitul.sorry1
Cateva poze cu noi facute in weekend.hearts

coeur
Kmy
Scris: Thursday, February 25, 2010 12:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Bravo mami, computerlovefelicitari! Sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei din plin.
teea09
Scris: Thursday, February 25, 2010 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Ce dulce este cu suzeta in gurita. Mami sa iti traiasca cele doua minuni si sa va bucurati de ele. Cat despre acomodat sunt sigura ca iti vei intra in mana foarte repede, ai sa faci un program si totul are sa decurga normal iloveyou coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, February 25, 2010 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Ely, esti o mamica implinita!!!!
Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, February 25, 2010 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ce gogoasa frumoasa aveeeeti ! Ai doua minuni, Ely ! Ce tare e Karina cu suzi in gurita ! hohot Las-o mami sa te ajute ! Se simte si ea o mami mai micuta , na , ca doar bebe e si al ei, nu ?
Si eu votez Pro jurnal ! Macar fotografii si explicatii , sa va admiram cu cresteti putin cate putin !!!!
topai topai topai topai
Va pupacim cu mare drag ! Si ..... o sa te descurci de mi-nu-ne !!! O sa vezi ca nu e chiar atat de greu ! Si sa nu te neglijezi pe tine !!! Sa te odihnesti ori de cate ori ai ocazia ! angel angel
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, February 25, 2010 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely, draga mea, te felicit din nou pentru micuta minune pufoasa din viata voastra! este superb si atat de dulce, mititelul!computerlove computerlove iar tu arati de parca nici nu ai fi nascut!bravo
Anelise
Scris: Thursday, February 25, 2010 9:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ely wrote:

Liz ma mai gandesc la un jurnalcomputerlove ,sunt mai comoda de fel si mi-e sa nu raman in urma cu el plus ca nu le am de loc cu povestitul.sorry1

Ely, cum spunea si Oana, tu pune pozici ca de restul ne ocupam noi! sic ... Erik e o frumusete de baietel! coeur Imi vine sa-i pap falcutele pufoase! E dulce, dulce! coeur ... Karinutza, la gecuta rosie mergea si o suzi rosie! angel Pupacim printesa frumoasa! pupici pupici pupici Si pe mami! computerlove
mommy
Scris: Thursday, February 25, 2010 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Ely, felicitari inca o data, ai o minune de baietel, scump si grasunel, sa-l mananci nu alta! Iar tu esti o frumoasa, are Karina cu cine semana! Va pupam cu drag, sunteti o familie minunata! computerlove hearts iloveyou coeur
Ely
Scris: Saturday, February 27, 2010 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kmy,Teea,Liz,Cute,Oana ,Anca,Miru multumim mult .computerlove computerlove iloveyou hearts .
Liz,Oana sper sa-mi fac timp pentru jurnal nu promit.pupici pupici
Suzeta Karinei este o bomboana dulceee.L-a vaut pe Erik ca are suzeta si m-a pus sa-i ucmpar si ei una de forma.Ei i-a placut degetelul ,niciodata suzi.topai
fdianamaria
Scris: Saturday, February 27, 2010 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Ely, felicitari pentru taria pe care ai avut-o !!! Eu am nascut natural fara anestezie de amandoua datile.
Mi-a placut mult cum spuneai de micut ca era moale, umed si pufos. Sa-ti traiasca mult si sa va bucurati de el !!!!
E tare tare frumos !!!
bulinutza
Scris: Saturday, February 27, 2010 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Elyy..ce falcos mic si scump ai....Doamne, Doamne...tot l-as pupaci...pupici pupici pupici

Iar Karinuta, o scumpica...coeur coeur coeur

Aveti grija de voi, va imbratisam cu mare drag!!!computerlove
kali
Scris: Saturday, February 27, 2010 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Ce dulceata de bebe! Chiar pufos si numai bun de pupacit!!coeur
Sa va traiasca printisorul, Ely... si sa fie sanatos! Karinutza cu siguranta reactioneaza ca o surioara responsabila ce e! Frumoasa de ea iti va fi de ajutor, vei vedea- trebuie sa o lasi sa se simta si ea importanta!
Va pupam cu drag si va dorim crestere usoara.computerlove computerlove
Mela
Scris: Sunday, February 28, 2010 8:12 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Ely,sunt asa frumosi amandoi coeur coeur iar Karina a crescut atat de mult,e o dulcica,o jucausa,o fetita sensibila angel
Erik e numai obraji,mai,mai hearts nu ma mir ca ii e drag surioarei innori
va pup pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.