Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Felicitari Ely! Ai avut curaj! Deja ma ia cu fluturasi in stomac! :018: Pupici la toti 4! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce emotionant, mai Ely! M-au trecut toate cand am citit povestioara! Mi-aduc aminte ca inainte sa nasc, aproape seara de seara, cautam pe net povestioare cu mamici si copilasi abia veniti pe lume! Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, dar na ... Iti doresc o recuperare cat mai rapida si usoara si sa stii ca ma bucur foarte mult ca sotiorul a fost langa tine clipa de clipa! Conteaza enorm! Mi-ar fi placut si mie asa ceva! ... Ma bucur si ca Erik este papacios si cumintel si ca printesica e topita dupa el! Nici nu ma asteptam sa fie altfel! Felicitari pentru prima plimbarica si poate deschizi si tu un jurnal sa vedem si noi puiutii mai des! Hm, ce zici? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ely,mami ai fost o curajoasa,mi-am adus aminte si eu de prima nastere care a fost naturala!!!
Felicitari si sotului care a fost destul de puternic si ca a putut sta langa mine,si pe sotiorul meu l-a lasar dar nu a rezistat asa ca ami bine a asteptata afara pana ce am nascut!!!
Sa-ti traiasca ingerasul,sa fie sanatos si mancacios si tu sa te faci bine!!!!
Eu cred ca subiectul acesta ar putea fi schimbat in "Bine ai venit Erik-David!"
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Felicitari inca o data Ely ! Am citit povestea ta si pot spune ca ai fost foarte, foarte, foarte curajoasa! A meritat insa tot efortul caci ai acum o mandrete de flacau !!!
Felicitari si lui tati ca a fost alaturi de tine in cele mai grele clipe ! Si mie mi-ar fi placut sa ii dea voie in sala de operatie (desi nu stiu daca ar fi avut curaj sa intre ).
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ely,esti o curajoasa,felicitari eu cred ca la dilatatie de 7-8 nici nu si-ar fi facut efectul peridurala,de-aia o fi insistat asistenta sa incerci fara. abia astept sa-i vad pe Karina si Erik,impreuna,intr-o poza va pup |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ely m-a emotionat povestea ta citeam si imi dadeau lacrimile. va doresc la toti 4 multa sanatate |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ely,felicitari pentru baietel!Recuperare rapida si mult laptic! Felicitari sotului pentru ca ti-a fost alaturi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai ce dulce e!Pupam grasunelul mic! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ely, felicitari mamica draga!!! Ce grasunel pufos ai...
Cred ca a fost grea toata experienta, felicitari pt curaj!! Ei si ce tatic erou ati avut...
Bravo mami, bravo tati!! Pupici! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Felicitari Ely, ai o scumpete de baietel. Sa va traiasca si sa va bucure toata viata. |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Doame Ely felicitari pentru cat de curajoasa ai fost, felicitari si pentru pufosul tau mic si frumos |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| O splendoare de baietel, sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti Fara cuvinte... m-am emotionat citind povestea |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ely, felicitari, mami! Erik, sa fii sanatos si papacios! Pupici la toata familia! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eram sigura ca am raspuns cand am citit povestea,dar se pare ca nu.... desi stiam marea parte din poveste,te felicit inca odata si iti doresc multa sanatate,putere si tot ce va doriti sa vi se implineasca.sa fiti cei mai fericiti si mandrii parinti
cum se mai comporta karina cu el?? |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari inca o data, Ely!Povestea nasterii este emotionanta pana la lacrimi! Sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de scumpul vostru ingeras! 
Ely, citind cele scrise de tine referitoare la perfuzia din timpul travaliului si cat de insuportabila a fost durerea pe care ai simtit-o imi dau seama ca cele doua au legatura. O prietena care a nascut aici, in Anglia,si a beneficiat de aceeasi perfuzie a trecut prin durerile iadului in timpul travaliului. Desi ar trebui sa ajute la dilatatie, totusi se pare ca face durerile nasterii insuportabile. Asa ca dragi mamici, daca se poate, incercati fara! |
|
|