Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| N-am vrut sa plec pana nu predau stafeta mai departe...:018:
Ely draga, iti doresc din toata inima nastere usoara si la termen!!! Un bebica sanatos si voios care sa va umple inimile de bucurie!!!!
Zile cat mai usoare in continuare!!! Te puuuuuuuuuuuuuuuup!!!!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bulinutza, gand la gand!  Si eu ma gandeam la galeria pentru scumpa Ely!  ... Asa ca ... 
Nastere usoara-usoara, iubita!!! 
Un bebe papacios, cumintel si vesel! Mult laptic bun si recuperare rapida! 
Te pupacim si tinem pumnii stransi, stransi!  |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vai, Ely, nu-mi vine sa cred cat de repede a zburat timpul!!! Draga mea, iti doresc ca ultimele zile de sarcina sa fie cat mai usor de suportat... mult curaj... o stare de spirit de zile mari... o nastere rapida si -nu in ultimul rand- un bebe sanatos, de nota 10!! Te pup cu mult drag!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ely, gata? Cand a zburat timpul????? Trecem si noi la galerie, si iti uram sa ai parte de o nastere usoara, asa cum vrei tu - cu sotul langa tine, iar bebe sa fie voinic si sanatos! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ely,cand ne-am intalnit noi nici nu se vedea ca esti graviduta,eu eram cea cu burta mare....si uite ca ai ajuns deja si tu la final.iti doresc o nastere usoara,un bb sanatos iar tie multa putere si refacere rapida
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nastere usoara, Ely!!!!!!!!!!!!!!!!!   |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ely sunt cu gandul la tine,sa ai o nastere usoara si sa treci cu bine peste tot,gandeste-te ca Dumnezeu nu te paraseste in acele momente ci va fi la capataiul tau!! Am sa ma rog pentru tine ca stiu ca face mult!!!
 |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si noi pe aici cu galeria nastere usoara mami si un bebe perfect! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| vin si eu la galerie Ely,sarcina cat mai usora si la termen,nastere ca un fulg si un bebe sanatos,cuminte si mancacios iti doresc |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Nastere usoara, Ely si un bebe sanatos! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce repede trece timpul... acus` vine si frumuselul lui Ely Nastere usoara si la termen, frumoaso
|
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nastere usoara, Ely! Inca putina rabdare si iti vei strange puiutul in brate! Suntem alaturi de tine si de-aia asteptam vestea cea mare! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetele m-au luat emotiile si mi-au dat lacrimile instantaneu,adevarul este ca sunt tare nerabdatoare sa-mi vad baietelul Bulinuta ce scumpa esti cu toate grijile pe care le-ai avut ,ai avut timp si de mine:Pup cu mare drag bulinute scumpe Liz,Kali,Cute,Fluturas,Sami,Teo,Danamaria,Anabela,Crisstyna,Danab,Misha asa este a trecut repede timpul acum privind in urma.Va pup si va multumesc mult pentru urari,pentru cuvintele frumoase |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Scumpo |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ely, tu urmezi!!! Nastere usoara si bebe sanatos, mancacios si frumos!! |
|
|