Te asteptam puiutz de Ely!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea&Ariana
Scris: Sunday, February 28, 2010 8:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Erik,esti un dolofan tare frumos angel angel .......ce falcute bune de pupacit ai computerlove computerlove !
Karinutza,e o dulce cu suzeta-bomboana ......ma bucur ca-l iubeste mult pe fratior si ca vrea sa te ajute la orice e legat de el computerlove ...las-o mami,sa te ajute ~!
Iar tu mami,arati super love !
pupici pupici pupici pupici
roxy_oxxy
Scris: Sunday, February 28, 2010 10:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
Ely... este minunat Erikpupici pupici pupici pupici ... sunteti o familie frumoasa si implinita. Vai ce curaj a a vut sotzul tau sa stea in sala de nasterinewclap newclap ... al meu cred ca ar lesinasic
Fluturas
Scris: Sunday, February 28, 2010 10:23 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cat de scump poate fi iar karina la fel de frumoasa.e normal sa reactinoeze asa karina,e instinctul.si la noi karina e mult mai grijulie decat darius.
iar tu mami,zici ca nici nu ai nascut atat de bine arati.si ai sa vezi ce bine te vei descurca acum singura cu amandoi.eu de aproape 2 saptamani sunt singura cu toti 3 si...inca rezist
mi-e dor sa ne intalnim si sa mai petrecem ceva timp impreuna.pupici
Ana
Scris: Sunday, February 28, 2010 11:01 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ely iti doresc acomodare usoara,ai sa vezi ca te vei descura in toate!angel
Erik e un frumusel....seamana tare bine cu tine!!!pupici pupici
va doresc multa fericire....vrem o pozica in 4!!topai coeur
Ely
Scris: Tuesday, March 2, 2010 11:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Multumim mult fetele pentru cuvintele frumoase.computerlove computerlove computerlove computerlove
Fluturas chiar ma gandeam cum te descurci cu 3 copii ,dar acum singura cu toti 3 m-ai lasta fara cuvinte.Bravo mamibravo
Eu nu stiu ce ma fac de maine raman singura cu amandoi pentru 3 zile si 2 nopti ,pleca sotul in Azerbaigian.Vai e atat de departe si eu cu bebe asa mic si culmea ca azi a tusit putin ,Karina cred ca -i aduce si lui tot ce prinde de la gradi ca ea este racita acum.uff Ma asteptam s aplece ,dar nu atat de repede .sanatosi sa fim si sper sa ma dscurc,ma gandesc la tine Helga si poate prind putere.hearts
Fluturas
Scris: Tuesday, March 2, 2010 2:42 PM

elena,sigur te vei descurca..mai ales cu orarul lui karina la gradi nici nu vei avea timp de plictiseala sau sa simti ca iti este greu.si eu am avut mari emotii si crede-ma nici nu imi este asa greu cum m-am asteptat.mai mult urat,seara dupa ce culc copii si ma vad singura in casa sau sambata cand eram obisnuiti sa iesim si acum trebuie sa stam in casa.am avut si eu seri grele,mai ales aseara cand lukas urla de foame,darius sa vin sa ii explic ce litera urmeaza la un cuvant,karina sa o ajut sa isi ia chilotii ca de lene "nu stiu sa ii iau singura",dar uite ca am trecut si peste asta si inca mai pot.mai avem o saptamana

sunt cu gandul la tine,la voi si fii sigura ca te vei descurca
TatyKS
Scris: Tuesday, March 9, 2010 6:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ely, sunteti asa scumpi si draguti computerlove . Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei pupici Karina , e scumpa rau cum sta mereu pe langa el.
Am citit povestea voastra si m-a emotionat foarte muult. Se pare totusi ca o fiinta draga langa tine la nastere este tot ce se poate mai binecomputerlove ca sa reusesti mai usor. Bravo mami si tati, ce experienta ati trait impreunapupici pupici .
Va pupam duulce , dulce si va dorim sa fiti sanatosi si bebe sa pape bine ca sa creasca mare. pupici pupici
Fluturas
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:04 AM

mami ely,cum te descurci cu copilasii?ce mai faceti?ceva poze,sau poate chiar un jurnal??pupici pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:30 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ely, ai doi copii superbi ! Sa va traiasca si sa va bucure fiecare clipa !

Iar tu, mami, arati extraordinar ! newclap newclap newclap newclap newclap

Si eu sunt pro jurnal, cu muuulte poze, nu neaparat si cu povesti, caci stiu cum e cu timpul... computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.