Taugh love
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Tuesday, April 7, 2015 11:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Ideea de a sta cu boufriendu' e oarecum in avantajul meu sau mai bine zis al ei daca mai are un bob de minte in capul ala,ca statul sub acelasi acoperis omoara pasiunea ,la 16 ani nu sunt in stare sa imparta cratite si polonice .Ma astept sa scap de likea ,nu ca a mea ar fi mai breaza, dar sper sa isi tempereze avantul si sa vada de fapt cu cine s-a incurcat .Pana la urma nevoile de baza daca nu sunt satisfacute provoaca dezbinare ,eu nu-i dau bani nici de autobuz,tre sa mearga la scoala cum mergeam eu juma de ora sa ajung la liceu ,dimineata ma sculam la 6.30.Nici de mancare nu vede bani mai ales ca e o gurmanda ii place mancarea buna, dulciurile.
Contez pe faptul ca la 16 ani nimeni nu vrea nevasta in casa ,nu e fun sa ai prietena in casa nonstop sic La un moment dat o sa inceapa sa scartzaie toata romantza asta.Garantat.
oanamaria
Scris: Wednesday, April 8, 2015 12:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce comic ai spus-o!Off!
misha
Scris: Wednesday, April 8, 2015 1:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mihaela,cate ore sta la scoala? Acolo unde locuiti de la ce varsta poate incepe sa munceasca, part time? Ma gandesc ca daca tu nu ii dai bani, nici mama iubitului nu-i poate sustine la nesfarsit si la un moment dat, fortata de imprejurari,i-ar prinde bine sa vada ce inseamna sa muncesti pentru toate placerile pe care le-a avut si carora le-a dat cu piciorul sau chiar si numai pentru un blid de mancare...
t-mihaela
Scris: Wednesday, April 8, 2015 2:48 AM
Nivel

Normal ca trebuie a munceasca la 15 ani poti munci. Termina orele la 2 apoi sa lupte pentru subzidtenta.Eu una nu o mai primesc sa vad pahare zburand pe deaupra capului ca na ,e in "bad mood" La 16 ani nimeni nu ma mai obliga sa ii dau nimic iar ea are dreptul sa faca ce vrea fara sa imi ceara acordul de asta nu ma mai pot implica prea mult, de asta nu ma duc la usa lor,e majora e alegerea ei sa traiasca cum vrea.
kali
Scris: Wednesday, April 8, 2015 10:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mey, mie mi se pare foarte greu sa te tii pe pozitii. Copilul, oricat de indarjit ar fi, are tendinta de a reveni mereu oricand apar probleme deci e o situatie temporara. Nu s-a terminat... mai urmeaza.
E si foarte dureros, imi imaginez... nu mi-as dori nicio secunda sa fiu in locul tau insa te admir sincer. Teoretic, toate am pune piciorul in prag dar practic... offf...
aurishta
Scris: Wednesday, April 8, 2015 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
kali wrote:
Mey, mie mi se pare foarte greu sa te tii pe pozitii. Copilul, oricat de indarjit ar fi, are tendinta de a reveni mereu oricand apar probleme deci e o situatie temporara. Nu s-a terminat... mai urmeaza.
Mie nu mi se pare greu! Depinde din ce unghi privesti problema! Daca ai hotarat sa actionezi rational, nu te lasi indoit! Stii ca el revine doar pentru mancare, bani, haine sau confortul de acasa, nu pentru ca a inteles ceva din toate astea! Eu, oricat de mult mi-as iubi copiii, refuz sa ma las exploatata sau santajata sentimental! Daca as observa o parere sincera de rau, o intentie reala de a-si aduna cioburile vietii , da! cu siguranta l-as reprimi si l-as sprijini in demersurile sale, chiar daca nu va merge totul "struna" de la inceput! Vointa sa fie! Dar daca e vorba de a profita de pe urma mea si, mai apoi, de a ma dispretui pentru credulitate, atunci nu! I-as intretine raul si lui, si mie!
Aici nu e vorba de a-l pandi la colt, sa-i dovedesc ca a gresit! Eu stiu deja, cum zicea si Mihaela despre relatia de concubinaj a Dianei, ca nu are durabilitate, de aceea nu as "baga paie" ca sa intretin o asemenea situatie!ras
kali
Scris: Wednesday, April 8, 2015 12:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mie mi se pare greu din prisma mamei de copii mici - cu legaturi inca biiine ancorate - care nu realizeaza cum se poate schimba plodu' atat de mult in timp.
Clar ca eu inca nu pot judeca in mod obiectiv aceasta problema pentru ca deocamdata ma confrunt cu unele mult mai mici si mai usor de gestionat, avand - inca - si nivelul de toleranta corespunzator varstei copiilor si in conformitate cu lipsa lor de discernamant.

Atat.
aurishta
Scris: Wednesday, April 8, 2015 1:00 PM
Nivel

kali wrote:
Mie mi se pare greu din prisma mamei de copii mici - cu legaturi inca biiine ancorate - care nu realizeaza cum se poate schimba plodu' atat de mult in timp.
Cheek Kiss Intr-adevar, asa este.....nici nu iti poti imagina ca puiul dulce, mamos si dragalas poate ajunge sa poarte ca un vrajmas! Transformarea asta survine incet-incet si este favorizata ignorarea sau minimalizarea semnalelor de alarma care apar in perioada pre-adolescentei...mereu vad pe la sedintele cu parintii mamici care se razboiesc ca sa scoata dreptatea copilului lor! Obiectivitatea, atat de mult cat poate avea o mama, e o chestiune serioasa!
Josefina
Scris: Wednesday, April 8, 2015 6:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
Prin ce probleme trec unii,mai toti dintre noi!Intotdeauna pare greu,pare imposibil sau pare ca nu ai fost destul de dur,de bland,de intelegator,de autoritar etc.
Si cand te gandesti ca aproape de fiecare problema e o solutie!?

Eu consider ca nu faptul ca nu iti dai seama de solutie e problema,ci faptul ca,atunci cand esti aproape de a o gasi(sau constientiza),se gaseste cate cineva,"binevoitor",ca sa creeze o diversiune si sa n-o mai vezi.Si tocmai atunci cand toate urmau sa fie bune!
E saptamana sfanta!Va doresc pace si impliniri!Si toate bune pentru totiCheek Kiss !

t-mihaela
Scris: Wednesday, April 8, 2015 7:56 PM
Nivel

Josefina,nu creeaza nimeni diversiune care sa ma distraga in a vedea "solutia".Eu nu vin aici nici macar sa cer solutii ,doar expun .Zarurile sunt aruncate inainte de a posta eu aici,solutia mea mi-o asum si nu dau socoteala nimanui cum imi cresc eu copiii.
Dar as fi curioasa ce solutii ascunse ai gasit tu ,probabil sa lasi plodul sa te faca carpa de sters pe jos, asa intru Domnu'sic
aurishta
Scris: Wednesday, April 8, 2015 8:27 PM
Nivel

Treaba e ca solutia este doar in mana Dianei, dar ea vrea alta solutie! Si din neconcordanta asta s-a ajuns la ruptura!ras
t-mihaela
Scris: Wednesday, April 8, 2015 11:31 PM
Nivel

kali wrote:

Nu e neaparat sa treci prin ce trec eu ,stai cu ochiul in ceafa alert si o sa fie bine pupici Adolescenii se intorc impotriva parintilor dar daca au cat de cat respect poate nu sar calu asa rau.La mine e lipsa de respect, mi-a si spus ca ce am facut eu sa ii merit respectul closedtopic Eu o respectam pe mama pur si si plu ca era mama ,nu trebuia sa faca nimic .Acum adolescentii vor osanale sa le ridici ,iti flutura la ureche "depressed" sau " anger problems" luate din reclame pentru medicamente si isi gasesc cauza pentru toate nelegiuirile.
Deci ,asta e,lipsa de respect,nu am facut nimic sa ii merit respectul fool

Cel mai tare doare tradarea NuImiPasa
Josefina
Scris: Thursday, April 9, 2015 7:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
t-mihaela wrote:
Josefina,nu creeaza nimeni diversiune care sa ma distraga in a vedea "solutia".Eu nu vin aici nici macar sa cer solutii ,doar expun .Zarurile sunt aruncate inainte de a posta eu aici,solutia mea mi-o asum si nu dau socoteala nimanui cum imi cresc eu copiii.
Dar as fi curioasa ce solutii ascunse ai gasit tu ,probabil sa lasi plodul sa te faca carpa de sters pe jos, asa intru Domnu'sic

T-mihaela,vorbeam de mine,de viata mea,in care prea multi veneau sa ma traga in alta parte decat in cea in care imi era rezolvarea(de obicei aproape si tare la mintea cocosului).Fapte verificate in timp.La inceput am crezut ca doar asa gandesc ei,personal,dar in viata lor actionau altfel,numai mie imi spuneau sa imi rup gatul.I-am sters de pe lista de potentiali amici si m-am vaccinat.Nu vor mai avea credit niciodata.
Am observat in viata ca au mai patit-o si altii ca mine.

Eu,ca solutie permanenta cu copiii am gasit de cuviinta sa dau mai multa atentie emotiilor lor in situatie("ce e cu tine,mama?"),decat situatiei ca atare,pentru ca mi se parut ca sa fie omul linistit in sinea lui e mai important,apoi isi da seama fuga ce e de facut.Si dupa asta cam imi revine stersul pe jos,ma baga ei in a le rezolva treburile(cica stiu mai bine ce e de sters "pe jos",din experienta),dar e adevarat ca nu m-am confruntat cu situatii extreme niciodata.
Situatiile extreme cer masuri extreme si fiecare face cum considera mai bine pentru viata lui.
t-mihaela
Scris: Thursday, April 9, 2015 10:38 PM
Nivel

Josefina wrote:

T-mihaela,vorbeam de mine,de viata mea,i.

Reciteste-ti postarea ,vorbesti la pers a II-a sau filozofezi aiurea generand confuzie ca intotdeauna.Promit sa te ignor.salut

Ape limpezi ,abia astept infatisarea de luna asta sa vad daca curtea o trimite in alt loc sa nu mai stea la boyfriend.Ma intreb cum supravietuieste ea fara trusa de machiaj ca nici la coltul strazii nu iesea nemachiata .alcool

aurishta
Scris: Thursday, April 9, 2015 11:13 PM
Nivel

t-mihaela wrote:

...Ma intreb cum supravietuieste ea fara trusa de machiaj ca nici la coltul strazii nu iesea nemachiata .alcool

Crazy Crazy Puterea dragostei!Lol Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.