Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chiar? Forever? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| o Doamne! Si unde o sa se duca? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| O sa revina la relitate dupa ce o sa dea cu capul de pragul de sus. Multa putere, Mihaela! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Imi pare rau ca n-ati reusit sa ajungeti din nou la o relatie mama-fiica. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Acum sta la boyfriend,in cazul asta nu vede un sfantz de la mine.E pe cont propriu.Boyfriendu e un ratat lasat de scoala ,sta pe capul ma-sii ca o capusa.Plus o trateaza ca pe un gunoi.Na,acum are doua capuse pe cap.Eu nu accept asa ceva ,nu ma duc la usa lor si nu ii dau bani .
|
|
| aurishta wrote:Cum asa? A fost decizia ei sau a justitiei?
Decizia mea sa stea in afara casei. Decizia curtii sa stea unde vrea ea ca are 16 ani.Statul o ajuta dar nu o obliga. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Va trai suportand consecintele deciziei...ce trist. Eu inca sper la un happyend pentru voi. |
|
| Nu mai am ce-i face |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Acum sta la boyfriend,in cazul asta nu vede un sfantz de la mine.E pe cont propriu.Boyfriendu e un ratat lasat de scoala ,sta pe capul ma-sii ca o capusa.Plus o trateaza ca pe un gunoi.Na,acum are doua capuse pe cap.Eu nu accept asa ceva ,nu ma duc la usa lor si nu ii dau bani .
 pentru ea... pentru tine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Stii cat de mult ai incercat sa tii situatia pe linia de plutire, ai apelat la toate masurile existente sa ii arati cat o iubiti si ii doriti binele. Daca nu a avut ochi sa vada , e decizia ei .... ii apartine, precum ii apartin consecintele ! Tu tre sa fii cu inima impacata ca ai incercat, ai luptat , ai iubit neconditionat - pana la un punct ..... E majora ! E viata ei ! Eu iti doresc sa iti gasesti linistea si sa fii 100% impacata cu tine !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Imi pare rau! Numai la durerea ta de mama ma gandesc! Sa o lumineze Milostivul Dumnezeu sa regaseasca drumul cel bun in cele din urma! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Cred ca ai luat decizia cea mai grea din viata ta dar si cea mai potrivita. Ce-o fi in inima ta numai tu stii. Poate are nevoie de putin/ mai mult timp sa-i vina mintea la cap si se va intoarce spasita acasa. Si mai matura.. Sper. |
|
| A facut prea multe ,gandeste si mai multe nepuse in practica inca dar m-am oripilat numai ce ii poate trece prin cap .Nu mai am incredere sa o am in preajma ,Plus nu am facut nimic sa merit asa ceva .
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu zic ca tot raul spre bine si cu Dumnezeu inainte ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offff,Miha.....imi pare rau pt situatia data,dar poate deschide ochii si revine cu picioarele pe pamant |
|
|