Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kali wrote:Pe mine nu m-ar deranja sa fiu in locul tau. Dimpotriva.
Asta ma pregateam si eu sa raspund. Bucura-te, Lilly, pentru un baiat studios si descurcaret. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Profesorii au discutat intai cu el. Sunt deranjati si a fost avertizat ca vor lua masuri. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai... si nu poate face asta in continuare mai... discret? Daca tot exista doritori... |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Lily,parerea mea ....Este ok,Andrei.Nu-ti face probleme.Chiar pot spune ca-l felicit pt faptul cum a condus problema in folosul lui.
Lily,ai PM de la mine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vai de mine, rasu plansu...pe bune parca ar vinde droguri.Lily, felicitari, sincer , ai un baiat de nota 20.Ce n-as da si fiica-mea sa vanda teme .Si ma rog ce masuri sa ia profesorii, este lege impotriva vanzarii de teme Mai bine sa le vanda decat sa le dea moaca. E o mare buba a invatamantului romanesc, tot se poticneste de partea academica si uita de cea practica, antreprenoriatul de exemplu, un elev face business , mei ce criminal ....mi se face rau , ma bucur ca copiii mei au scapat de bubele astea. Du-te la scoala mandra si ia partea baiatului, punct |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| t-mihaela wrote:Vai de mine, rasu plansu...pe bune parca ar vinde droguri.Lily, felicitari, sincer , ai un baiat de nota 20.Ce n-as da si fiica-mea sa vanda teme .Si ma rog ce masuri sa ia profesorii, este lege impotriva vanzarii de teme Mai bine sa le vanda decat sa le dea moaca. E o mare buba a invatamantului romanesc, tot se poticneste de partea academica si uita de cea practica, antreprenoriatul de exemplu, un elev face business , mei ce criminal ....mi se face rau , ma bucur ca copiii mei au scapat de bubele astea. Du-te la scoala mandra si ia partea baiatului, punct Ba spune-le ca esti si foarte mandra de el! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Era un citat, nu stiu exact cine a spus-o, dar cica daca esti bun la ceva, nu o fa niciodata gratis! Sincer, felicitari baiatului! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bravo lui Nu face ceva rau! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Lilly of the valley wrote:Profesorii au discutat intai cu el. Sunt deranjati si a fost avertizat ca vor lua masuri.
Si cum isi vor motiva masurile? Cand ei dau meditatii o fac gratis sau pe bani (neimpizitati!!!!)? Unde este diferenta? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote:
Si cum isi vor motiva masurile? Cand ei dau meditatii o fac gratis sau pe bani (neimpizitati!!!!)? Unde este diferenta?
Exact la asta ma gandeam si eu, le-a luat baiatul ”venitul” suplimentar ?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Istet baiatul tau
Din punctul meu de vedere: cum demonstreaza profesorul ca eseul cutaruia este "vandut" de Andrei? 2. De ce nu se iau masuri impotriva celui prins (cum?) ca a cumparat? De ce nu e chemat parintele aceluia la scoala, sa fie intrebat daca stie ce face copilul cu banii. Si mai mult, ce face cu timpul de invatat? Sau sa foloseasca acest lucru profesorii intr-un sistem de tutorat...cate nu s-ar putea face, daca ar gandi la modul pozitiv. Eu asa as lua atitudine, pana la urma. De ce sa sufere baiatul destept...ori e ca la Marin Preda in scriere...dau la cap ca se tem de aia destepti |
|
| De apreciat apreciez si eu ca munceste si nu pierde vremea aiurea. As aprecia si mai mult daca ar studia cu atata sarg si la materiile la care da bacul, in special romana. (Inca odata de subliniat proasta metoda prin care se face admiterea copiilor in licee.) Prof sunt deranjati pt ca de cele mai multe ori sunt teme care ar trebui sa le asigure jumatate din media semestriala, practic pe unii ii scapa de corijenta si nu merita. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce chestie!!Baiatul tau nu are nici o vina si nici nu trebuie condamnat ,este exact echivalent cu meditatiile particulare pe care le dau si profesorii.De fiecare data ma uimeste sistemul asta de invatamant din Romania unde in loc sa promoveze pozitiv unii copii care pot sa dea dovada de exemplu personal ei i condamna.Aici din clasa a treia sunt luati copii sa invetze alti copii din clasele mici daaaa exact ca profesorii ptr ai incuraja si de a le motiva faptul ca sunt destepti.Mamii eu spun deja sa-ti deschizi o afacere particulara"Academia de ajutor la examene si teme acasa"Nu rad aici sunt mii de astfel de locuri care pregatesc copii ptr tot. Bravo,baiatule esti tare!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Lily ai un baiat destept,care se descurca.Sa fii mandra de el,sa il sprijini si sa apreciezi ca isi vinde inteligenta.Si mai ales ca isi face bani de buzunar intr-un mod frumos,nu vanzand droguri sau mai stiu eu ce.Vorbeste cu el sa o faca mai discret,inclusiv pe net se vand referatele si eseurile,asa ca...nu prea ai de comentat. Fiind atat de inteligent,nu ai de ce sa iti faci griji ca nu ia bacul.Succes in continuare! |
|
| Am avut din nou o zi incordata, foarte incordata si o regret, pt ca pana la urma eu sunt parintele, ele e copilul. Eu ar trebui sa-i fiu indrumatorul pasilor lui in viata, iar azi i-am dat un sut in fund (la figurat), tocmai pt ca nu am stiut sa gestionez o situatie. Dupa aceea mi s-a derulat prin ochi toata relatia mea cu mama din adolescenta. Si mi-am jurat ca nu o sa repet greselile ei. Asta e motivul insomniei mele: ma doare ca nu reusesc sa-mi mobilizez copilul atunci cand trebuie si mai ales nu stiu cum , cel mai grav e ca a vorbit gura fara mine si i-am aruncat replici usturatoare |
|
|