Taugh love
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Saturday, July 5, 2014 10:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:
....am emotii,prima dragosteangel ...
Bravoo Cu toate necazurile, tot romantica ai ramascoeur coeur pupici
Ma bucur ca a iesit bine, posibil ca aceasta dezamorsare a "secretului" eicoeur sa o faca sa se relaxeze si sa abordeze diferit relatia cu familia! Sper!
bulibuli
Scris: Saturday, July 5, 2014 11:54 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Pffffiu, bine ca-i ok baiatul!! ras
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 6, 2014 2:07 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
uite un moment bun pt discutii intre fete pt ca eu inca sper la o vreme in care ne vei povesti cum s-au linistit apele la voi in familie.angel
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 8, 2014 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Lucrurile s-au linistit in urmatorul fel : i-am dat telefonul inapoi cu noi reguli si un phone tracker bonus instalat ,m-am facut prietena la catarama cu boifriendulLol .Suntem doi cu ochii pe iapa sa nu sara gardul iar ca weekendul asta iar a facut-o lata NuStiu
shirel
Scris: Wednesday, July 9, 2014 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
t-mihaela wrote:
Lucrurile s-au linistit in urmatorul fel : i-am dat telefonul inapoi cu noi reguli si un phone tracker bonus instalat ,m-am facut prietena la catarama cu boifriendulLol .Suntem doi cu ochii pe iapa sa nu sara gardul iar ca weekendul asta iar a facut-o lata NuStiu

Ideea geniala de a fi prietena lui ginerica!!Bravoo Bravoo
t-mihaela
Scris: Saturday, September 20, 2014 6:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Ma gandeam sa mai vin cu update la topic , ce mai fac adolescenta mea ..bine mersi ,de cand are apartament propriu la demisol si oarecare independenta ,nu ne mai impiedicam una de alta .A castigat independenta in casa dar a pierdut libertatea de miscare afara .Locuim in zona "car dependent" si autobuzele nu circula la keremul fiecaruia .Azi de exemplu a fost cu prietenii si la intoarcere a pierdut ultimul autobuzul .A trebuit sa ma duc sa o culeg de pe drumuri intr-un orasel mic si intunecat ,sincer mi-era teama sa nu dea ursii peste mine .Sunt sigura ca ziua oraselul ala e o bijuterie doar ca au problema cu iluminatul pe strazi.I-am zis data viitoare daca pierde autobuzul sa vina pe jos sa o haleasca lupii .
Vestea buna e ca incet incet se dezbara de cloaca de centru ,acum ca avem cam 70 km de centru accesul acolo e cam zero .De fapt s-a dus weekendul trecut si seara m-a sunat sa vin sa o culeg ,era speriata si ciudata , ceva a fost dar n-am insistat , lectie invatataNuImiPasa
Are prieteni noi si parca parca sa nu vorbesc in ceas rau , e mai relaxata si mai comunicativa.
Internetul si tel e cu restrictii pe timpul noptii , noaptea e pentru somn NuImiPasa
Succes la crescut adolescenti hainoroc
endy
Scris: Saturday, September 20, 2014 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela ma gandesc des la tine si la alte mama si problemele cu adolescentii ! Speram sa se depaseasca cu bine criza asta Ma bucur cind aud vesti bune ! Cheek Kiss
aurishta
Scris: Saturday, September 20, 2014 8:57 PM
Nivel

Si eu ma intrebam ce mai este pe la tine prin ograda....Crazy Am presupus ca linistea este un semn de (mai) bine.....si ma bucur de curba ascendenta a situatiei....oricat de mic ar fi progresul, rezultatul este cu "plus", nu cu "minus"!
Lilly of the valley
Scris: Sunday, September 21, 2014 12:19 PM
Nivel

Un anturaj nepotrivit poate influenta negativ foarte repede un adolescent, mai ales unul cu multe "intrebari" despre trecut.
Ma bucur ca s-au linistit apele la voi!

Noi suntem cu suisuri si coborasuri. Ma asculta si ma ajuta doar cand are interes. Acum are unul major: garderoba de toamna iarna, neaparat de firmauff
zaza_
Scris: Sunday, September 21, 2014 6:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Miha... am inceput sa inteleg despre ce probleme este vorba. Adevarul e ca nu m-am asteptat sa vad o adolescenta mai dificila decat am fost eu. Probabil ca am trait pe alta planeta :))

Am o nepoata de 14 ani. Maica-sa munceste cate 12 -14 ore pe zi cate sase zile pe saptamana inntr-un restaurant. Si-a facut o operatie la o mana, are migrene mai mereu... ce sa mai, a subrezit deja la 40 de ani...Asta ca sa-i poata oferi tot ce si-a dorit fata. Ea, fata, sta cu mama, bunica ei si cu fratele, cu care se comporta execrabil (deci eu i-am spus sa-l trimita la psiholog - am avut in vizita o cunostinta si copilul, care are 10 ani, si-a pus mainile la ochi si a inceput sa planga ca-i e rusine!!) Nu face nimic in casa, decat daca e platita, iar daca nu are nevoie de bani nici macar nu te baga in seama. Mama si sora-mea au o problema de comunicare si se cam caroteaza una pe alta cand iau decizii, adica de multe ori mama nu vrea s-o lase pe fata in oras, iar sora-mea o lasa... Vorbeste foarte urat, deci, foarte urat! Cu toata lumea, inclusiv cu mama, cu mama-sa, cu profesorii la scoala. I-au scazut notele de la 9,10 la 6-8 in conditiile in care invata din zbor si este foarte inteligenta. Iar cireasa de pe tort... inainte sa ajunga in vacanta, cand a ajuns la un control de rutina la pediatru, doctora a intrebat-o pe sora-mea ce probleme sunt in familie, ca fi-sa este taiata pe maini...

Deci adolescentii de azi nu mai sunt ca cei de ieri, alaltaieri, iar parintii trebuie sa fie absolut cu mintea de stainless steel!!!!

Un lucru l-am observat si l-am reclamat, in trei luni cat au stat aici, mama nu le-a spus o data ca ii iubeste sau ca ii apreciaza! Iar sora-mea stiu ca ajunsese in situatia pe care ai descris-o cu cateva pagini in urma, sa fie relaxata cand nu era cu fi-sa...

Sora mea a divortat, acum are o relatie cu un tip care este foarte ok.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, November 12, 2014 10:42 AM
Nivel

Zilele trecute am fost sunata de diriginta lui Andrei, alertata de ceilalti profesori, cum ca baiatul meu vinde teme. La materiile la care are de facut referate, esee, face cate 2-3 randuri. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez. Sa ma bucur ca studiaza intens, sa ma intristez ca a facut un business. Nu vinde tuturor copiilor, doar unora, iar referatele pe care le face lor nu sunt niciodata de 9 sau 10, in schimb ale lui sunt.
Am discutat cu el, de la el am aflat de calitatea lucrarilor si de nr lor. Nu se va opri, cica are "piata".
aurishta
Scris: Wednesday, November 12, 2014 10:57 AM
Nivel

Oricum elevii copiaza teme unii de la altii...este deja un sindrom...si mai este un lucru de luat in seama: nu cred ca il poti opri! Cel mult poti discuta cu el despre aspectul moral al acestui lucru.... sa incerci sa vezi cum percepe el treaba asta! Pe mine, personal, nu m-ar deranja....este doar un serviciu pe care il face altora si depinde de aceia cum il folosesc!
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, November 12, 2014 11:14 AM
Nivel

aurishta wrote:
Oricum elevii copiaza teme unii de la altii...

sunt constienta. dar "vanzarea" lui nu se limiteaza la temele curente. "Ia caietul si copie" e doar o mica particica. El face cate 2-3 serii de referate, proiecte, portofolii pe care le da colegilor individual, pt a fi notati. Sunt teme individuale primite de copii, fiecare trebuie sa trateze cate un alt subiect.
aurishta
Scris: Wednesday, November 12, 2014 11:17 AM
Nivel

Fain, invata de 2-3 ori mai mult, in cazul asta!
Nu este corect 100%, normal, dar nu va indrepta el strambatatile sistemului ( si nici nu cred ca intentioneaza)!
kali
Scris: Wednesday, November 12, 2014 11:47 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pe mine nu m-ar deranja sa fiu in locul tau. Hilar Dimpotriva.
Sigur ca nu as recunoaste asta in fata profesorilor.Haha
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.