Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da,am discutat ,dar ce vrea ea nu se poate |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ce vrea Diana si este imposibil de obtinut si oferit? |
|
|
| Vrea sa vada familia asta o ruina.Eu deja am ramas fara servici din cauza ei,acum mai am putin sa raman fara sot si fara casa,de fapt cu casa are deja planurile facute , mi-a spus ca jumate din casa e a mea ,stie de la prieteni A chemat politia sa se planga de Kaze ,el acum nu se mai uita la ea nici ca la un gandac,tradarea a durut si nu faptul ca vecinii se holbau la masina politiei .Atmosfera in casa e foarte ciudata ... Interesant e ca fiecare e tentat sa ia partea copilului batut de soarta ca a crescut fara tata pana la 6 ani si apoi si fara mama pana la 10 ,a suferit pe altarul belsugului si rasfatului din ziua in care a facut ochi si pana azi ca azi i-am taiat tot ,nici kiloti nu ii mai cumpar |
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mihaela, este teribil ce povestesti! Cred ca te sugruma mania Am observat si eu lucrul asta, oamenii au tendinta sa ia, din oficiu, partea copilului, invocand imaturitatea ! Cei care au copii mari, insa, stiu ca adolescentul rebel este depaaaarte de imaginea copilasului dolofan sau a scolarelului ; un tanar poate fi plin de rautate, de dorinta de a distruge, de a jigni, de a face sa sufere pe cei din jurul lui! O astfel de atitudine cere un raspuns radical, pe masura! Depinde de voi si, in special, de tine, decizia cu privire la ce e de facut! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ai grija de familia ta Mihaela ea seamana exact cu un var de al meu care nu a ajuns bine.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Pe mine m-ai lasat fara cuvinte si imi pare tare rau ca s-a ajuns aici. Iti doresc multa intelepciune si cu ajutorul lui Dumnezeu poate veti iesi din aceasta vagauna. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu stiu ce sa spun. Sper sa-i vina mintea la cap; daca nu de bunavoie, atunci cu forta. Un mijloc de constrangere tot trebuie sa existe, ca doar nu se poate sa stati toti la cheremul unui adolescent si a toanelor lui!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Are nevoie neaparat de cineva din afara care sa o ajute sa-si gaseasca echilibrul in familie si chiar in societate .S-ar putea sa fie si ceva adevar in ceea ce spun cei din jur,nu ai cum sa stii cum a interpretat sau interpreteaza ea prin ce a trecut eu doar stiu prin ce durere treceai tu ca mama dar punandu-te in locul ei (cu toate ca sunt sigura ca a fost rasfatzata si ca nu-i lipsea nimic )cred ca a suferit foarte mult crescand fara tata o parte din copilarie si fara mama putin mai tarziu .Acuma cand are toate acestea nici nu stie cum sa acumuleze sau sa interpreteze si cred ca face efectul yoyo invers reactioneaza cu furie ,nervii si dusmanie.De aceea trebuie sa mearga la cineva si asta chiar impreuna cu tine ca sa nu fie prea tarziu .Un tratament la cineva profesionist cu adevarat poate sa va salveze pe voi dar in primul rand si pe Diana .Succes mami drag si aveti grija de voi incearca sa faci ceea ce-ti spune inima ,ascult-o acolo vei gasi rezolvarea. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sunt de-a dreptul oripilata! crescuta cu sau fara parinti, niciun copil nu are dreptul sa-si "pedepseasca" parintii in asa fel. daca nu si-a pierdut judecata, si-ar fi dat seama ca ceea ce ai facut ai facut si pt ea. imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti asa ceva. sper doar ca-si va vedea limitele si va reveni la sentimente mai bune.
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ma ingrozesc!! Miha dar eu intelesesem ca lucrurile sunt pe panta ascendenta - venirea bunicului, intalinirea dintre cuscre , etc si acum brusc ai ramas fara serv si a chemat politia A fost vreun factor declansator sau cum? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Lilly of the valley wrote:sunt de-a dreptul oripilata! crescuta cu sau fara parinti, niciun copil nu are dreptul sa-si "pedepseasca" parintii in asa fel. daca nu si-a pierdut judecata, si-ar fi dat seama ca ceea ce ai facut ai facut si pt ea. imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti asa ceva. sper doar ca-si va vedea limitele si va reveni la sentimente mai bune.
Intradevar s-ar putea chiar sa aiba nevoie de un tratament medicamentos(hormonal poate chiar) ca sa o linisteasca si mai mult ca sigur si un tratament psihologic sau chiar psihiatru daca este cazul.Daca parinti nu pot sa o stapaneasca singuri atunci au nevoie de ajutor din afara ...o solutie oricum trebuie sa existe si chiar exista numai trebuie descoperita care este ea.Nu cred ca este vorba de" o pedeapsa "a parintilor ci este vorba de o strigare de ajutor a ei care se manifesta in felul acesta cu ciuda ,cu ura si nervi si mai adaugand la asta si varsta adolescentei cu starile hormanale maximale s-a ajuns la asa o situatie de haos total si nebunie.Si inca ceva daca nu se revolta acum si nu iesea asta la suprafatza se poate ajunge si mai tarziu la maturitate cand va avea copii si familia ei sa fie asa revoltata si ciudata.Trebuie gasita o rezolvare si ma rog la d-zeu ca Mihaela sa aiba puterea si rabdarea sa o gaseasca ptr binele ei ,a familiei si a lui Diana! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Offf si eu credeam ca a adus bunicul pacea... Imi pare tare rau; nu inteleg de unde atata rautate (ca-mi pare rea ), insa trebuie gasita o solutie. Bunicul ce zice?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| orice masuri decizi sa iei, esti perfect indreptatita ! imi pare sincer rau ca ti-ai dorit-o atat de mult langa tine si acum traiesti asa cosmar ! NU VA MERITA ! NU APRECIAZA ! Nu isi are locul langa voi daca otraveste tot ce atinge ! prioritatea acum sunt piticii, protejeaza-i si ai grija de tine si Kaze , de voi ! o sa vina ziua cand o regrete fiecare secunda de durere care v-a provocat-o ! imi pare rau pentru durerea din inima ta !
|
|
| Vorba aceea...ai grija ce-ti doresti . In doua saptamani ne mutam destul de departe, o sa fie rupta de prietenele care o invata ca jumatate de casa e a mea si ii alimenteaza ura fata de noi.Fara mijloc de transport , fara bani si telefon,fara internet va avea timp sa reflecteze.Suruburile sunt stranse la maxim . Plus ,cu ocazia asta am introdus noi reguli pentru cei mici ,in principiu o schimbare in stilul de viata ,mai multa munca ,mai multa disciplina ,mai putin timp . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha mult succes in ce ti-ai propus .Exista o rezolvare cumva sunt convinsa . |
|
|
|