Tatuaje
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 6, 2006 11:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Tatuajul meu:

stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 6, 2006 11:07 PM
Nivel

Si cel de la mare (temporar, sters de mult timp):
oana_nicole
Scris: Wednesday, September 6, 2006 11:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Super dragute ambele, Stele. bounce Asa da, la ce abdomen ai tu, sa il tot umpli cu tatuaje... ras

Si cel temporar cat a fost "valabil"?
taki
Scris: Wednesday, September 6, 2006 11:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

oana_nicole wrote:
Asa da, la ce abdomen ai tu, sa il tot umpli cu tatuaje... ras

Sa stii ca asa e! sic

Am si eu o intrebare...ca ma mai bate un gand sa-mi mai fac unul.
Te-a durut cand l-ai facut??? uff
mihaela75
Scris: Thursday, September 7, 2006 12:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
si eu am de mult oful asta ,s-ami fac un trandafir pe glezna,dar acum cred ca nu mai am nici o sansauff Sau poate daca vin acasa il fac si dupa aia ce-o sa mai spuna Kaze...ca doar n-o sa ma trimita inapoi pt un tatuajsic
georgy_adinutza
Scris: Thursday, September 7, 2006 8:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
haideti sa va arat si eu tatuajul lui adina de la mare (temporar) ...ras ras ras

georgy_adinutza attached the following image(s):
imag090.jpg

stele_pe_cer
Scris: Thursday, September 7, 2006 10:21 AM
Nivel

oana_nicole wrote:
Super dragute ambele, Stele. bounce Asa da, la ce abdomen ai tu, sa il tot umpli cu tatuaje... ras

Si cel temporar cat a fost "valabil"?

Multumesc, Oanapupici !Cel temporar teoretic ar fi fost valabil o saptamana, dar eu l-am sters dupa 2 zile, din cauza faptului ca el, fiind facut intre sani, exact de la baza osului si pana la baza gatului, imi murdaream costumele de baie (sanii presau tatuajul si la baza arata de parca eram data cu funingine).Plus hainutele albe, de care aveam o groaza...Apoi nu puteam sa il iau bine in brate pe Matei ca se apuca sa imi racaie tatutajul si ma murdaream si eu, dar si elrambo !

Mi-a placut tare mult pentru cateva ore, in special locul unde l-am facut ii facea pe multi sa intorca capul dupa tatuajul meu (spre disperarea lui Eugenangry ), dar pot spune ca a fost numai un moft de litoral.In alte circumstante, tatuajul ar fi fost mult prea grosolan pt.gusturile mele.

Mie imi plac tatuajele finute, discrete, formate din liniute fine si migalos lucrate.Pusesem okii pe 2 tatuaje permanente asa cum imi doream eu, gasisem pe cineva pe litoral care sa mi le faca, dar nu am avut incredere.Nu stiu ce ace foloseste, nu stiu cat de igienic lucreaza, nu are atestat, nimic...
stele_pe_cer
Scris: Thursday, September 7, 2006 10:26 AM
Nivel

taki wrote:

Am si eu o intrebare...ca ma mai bate un gand sa-mi mai fac unul.
Te-a durut cand l-ai facut??? uff

Cel temporar nu doare.Iti pune o matritza in locul dorit, preseaza bine, te d acu putina pudra, nu ai voie sa faci baie cateva ore si nu ai voie sa freci pielea cat iti doresti sa te tina.

Cel permanent nu stiu daca doare sau nu.Depinde foarte mult de zona aleasa.Dupa degete, burta doare cel mai tare (exclud zonele intime, unde eu una nu gasesc o incantare in a ma tatuatunete ).

Pe mine una nu m-a durut (sunt foarte rezistenta la durerea fizica), in skimb m-a gadilat de numa' si a fost un kin atat pt.mine, cat si pt.baiatul care m-a tatuat, pt.ca la ptrima contractie musculara skitzata, trebuia sa scoata acele.Dar tatuajul a iesit dupa cum mi-am dorit.

Daca in skimb simti durerea, sa stii ca o simti numai la inceput, pana se obisnuieste piele cu acele.Gandeste-te ca iti baga cateva ace deodata in fiece por, pt.a trasa linii continue, dar si pt.a umple spatiile cu tush.

Dar, daca ai nascut tu fara anestezie, mai intrebi de durere la tatuathohot ?O sa ti se para mizilic!Mangaiere cu pana o sa fie pe langa nasterehohot !
stele_pe_cer
Scris: Thursday, September 7, 2006 10:32 AM
Nivel

mihaela75 wrote:
si eu am de mult oful asta ,s-ami fac un trandafir pe glezna,dar acum cred ca nu mai am nici o sansauff Sau poate daca vin acasa il fac si dupa aia ce-o sa mai spuna Kaze...ca doar n-o sa ma trimita inapoi pt un tatuajsic

Daca vrei sa te tatuezi, gandeste-te de o mie d eori inainte, ca daca nu iti mai place, laser scrie pe tine, adica insemn pe viata!

Gandeste-te daca tatuajul poate fi compatibil cu job-ul pe care il vei avea, cu o petrecere de lux, cu vreun local cu fitze.Gandeste-te la locul dorit tatuat, si apoi gandste-te cum ar reactiona sefii tai, prietenii, socrii, ma rog, lumea cu care intri in contact.

Eu am mai scris:mi-as dori o vita de vie de-a lungul coloanei vretebrale, dar mi-e teama de paralizie.Dar, daca mi-as mai face unul-doua tatoo-uri, mi-as alege un loc care poate fi ascuns lejer printr-un accesoriu de imbracaminte (pe pulpa de la unul din picoare, dar sus, astfel incat sa se vada numai la o fusta extrem de scurta - ca oricum port foarte rar asa cevaras ), pe una din fese, pe un omoplat (desi si cam poate vedea la un maiou decoltat), pe ceafa, pe lobul urekii.

Nu mi-as face un tatoo intr-un loc unde s-ar putea holba oricine.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, September 7, 2006 10:36 AM
Nivel

georgy_adinutza wrote:
haideti sa va arat si eu tatuajul lui adina de la mare (temporar) ...ras ras ras

Frumos tatuajul!Si noi voiam sa ii facem lui Matei unul, dar il blokam pe tot sejurulhohot !Pe Matei daca il desenez cu pixul (am eu fixatie pe inimioare), cateva zeci de minute se studiaza singurel, de zici ca nici nu ai copil langa tine, nici nu respira, asa fascinat este!

I-am facut o data o inimioara in palma unei maini, iar pe cealalta mana inca o inimioara dar pe fata mainii, nu in palma.Si inca una pe picior.Era tare marait de la masele pana sa il desenez.Dupa desen, inca o ora s-a studiat singurel, s-a dus in oglinda, si-a pus palmele pe oglinda, se uita cand la o mana, cand la alta, apoi pe picior...Un adevarat spectacolbounce !
oana_nicole
Scris: Thursday, September 7, 2006 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Hai ca am gasit o poza si cu tatuajul meu... printre pozele de la nunta. hohot Ca accesoriu la voalul de mireasa... ras Oricum, a fost acoperit de breteaua rochiei, desi in anumite pozitii se vedea. Uite, acela a fost un moment in care poate as fi preferat sa nu il am. In primul rand ca nu se potrivea cu tinuta, iar in al doilea rand cred ca l-a vazut soacra-mea. hohot hohot hohot

oana_nicole attached the following image(s):
tatuaj.jpg

stele_pe_cer
Scris: Thursday, September 7, 2006 4:54 PM
Nivel

E foarte frumos, Oanasic !Eu voiam pe omoplat si am zis ca pana nu hotarasc modelul corsetului, nici ca imi fac, ca nu as vrea in preajma nuntii sa caut un model care sa imi acopere tatuajul.Dar,acum, daca deja il ai facut,asta e!Odata si odata tot il vede lumea, fie ca esti la mare, fie ca esti in sanul familiei!Si, daca l-a vazut soacra ta, ce?S-a oripilat nitzelushhohot ?
taki
Scris: Friday, January 12, 2007 5:22 PM
Nivel

Si unul din cele 2 tatuaje:

Cred ca o sa-mi mai fac unul, il fac aici in Jp ca in Ro nu am incredere. uff

kali
Scris: Friday, January 12, 2007 5:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Oana, Taki, imi plac mult tatuajele voastrecool
Sa le purtati cu placere in continuare flowers
taki
Scris: Friday, January 12, 2007 5:50 PM
Nivel

kali wrote:
Oana, Taki, imi plac mult tatuajele voastrecool
Sa le purtati cu placere in continuare flowers

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.