Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mie cele albe chiar nu-mi plac si nici cele foarte colorate -culori stridente... distrete pot fi si cele micute (ceva finut). Bine, nu mi-as face niciunul -de frica!! Am fost de vreo doua ori la solon, insa am plecat tot fara, iar acum mi-a cam trecut. Insa imi plac cele pe laba piciorului si maini (antebrat), in culori mai sterse, sau negru, sau chiar ceva scris... Daca ar fi sa-mi fac, ceva de genul ar fi:
Cris-DL attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Hihi, si tu cu pasari ...
Edit: Mai sunt, acum, tatuajele fosforescente - care se vad numai la neon -... depinde, deci, de preferinta celui care-si face - asta apropo' de cele albe.
Din punctul meu de vedere, daca tot e sa-mi fac un tatuaj, prefer sa se vada - chiar daca nu e la loc vizibil. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Uite ca asa cum sunt eu nebunica de felul meu tatuajele nu ma atrag deloc sa le fac pe pielea mea fiindca sunt o fire care ma plictisesc repede si as vrea de fiecare data altceva si pana la urma cred ca as fi plina de ele .Dar am un amic care este super profesionist in tatuaje si tot ma bate la cap de fiecare data de ziua mea sa-mi faca cadou unul mic . Oricum vreau sa va arat cateva modele de la el de pe site si care mie personal imi plac toate ,majoritatea prietenelor mele sunt cu tatuaje facute de el ,nu stiu eu odata am vazut o femeie mai in varsta cu un tatuaj pe o mana pe pielea ei zbarcita de atunci nici nu vreau sa aud . Chiar daca nu intelegeti ce scrie poate va gasiti modelul preferat (pe pagina aceasta sunt modele mici).sper sa nu fie considerata reclama fiindca atunci sterg adresa.
http://www.guylevin.co.il/article/625/%D7%A7%D7%A2%D7%A7%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D%20%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%9D.html# |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Hihi, si tu cu pasari ... Pasari, fluturi (zburatoare), chiar si o bufnita ar fi draguta, funditele... insa la altii sa le vad ...daca nu mi le-am facut in tinerete, acum cred ca e prea tarziu -dar cine stie, niciodata sa nu spui niciodata!
Shirel, sunt muuulte dragute la tip... mai ales cele mititele, delicate
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| cele de pe picior sunt superbe! eu am un fix cu ceafa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma bucur ca va plac mie mi-a cazut tare drag elefantelul(si delfini mici ) si cum sunt eu foarte copilaroasa mi s-ar potrivi. Spor la tatuat fetelor ca indata vine vara. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote:... as vrea de fiecare data altceva si pana la urma cred ca as fi plina de ele .
Cam asta e riscul cand le dai de gust, insa, la varsta asta e mai greu pentru ca se presupune ca-ti cantaresti deciziile si e foarte greu sa te hotarasti la un model tocmai pe acest considerent - de a nu te plictisi.
Edit: Ideea e sa-ti alegi ceva care te reprezinta sau care are o semnificatie deosebita - repet, nu ca floarea de pe fundul meu, facuta in frageda tineretze... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, Cris, frumoase modelele! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Kali esti de coma ..., tot am citit pana acum, dar n-am scris nimic, asta nu inseamna ca nu astept sa vad ce ai ales pana la urma. Succes si sa ai inspiratie buna. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Super tatuaj:

Alte 20 de tatuaje "ciudate" aici. |
|

| Yep! Mi-am facut tatuaj! Finally. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise wrote:Yep! Mi-am facut tatuaj!  Finally. Wooow Anelise, super !!!Nu ne arati si noua? Eu am vazut o data ceva pe net pentru el si ea,puse unul langa altul erau ca un intreg f faine,dar nu stiu daca as avea curaj sa-mi fac vreo unul Nu gasesc acum, vazusem o data ceva modele chiar reusite dar pe moment nu le mai gasesc, oricum am atasat ceva ca idee. Eileen attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Anelise wrote:Yep! Mi-am facut tatuaj!  Finally.
Si euuuuuu in octombrie pe ambele maini:))
emanicole attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ema Aseara vazusem asta dar nu am putut salva sa o atasez...cam ce ai tu. Ce semnificatie are al doilea? Eileen attached the following image(s):

|
|

| Ema, foarte faine! Si la mine tot acolo e localizat. Eileen, astept sa se mai vindece putin... |
|
|