Tatuaje
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Thursday, June 15, 2006 11:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, voi v-ati tatua? Sau aveti tatuaje? Mie imi trecuse prin gand acum vreo 2 ani dar barbatu-meu a zis ca ma lasa iar soacra-mea facea infarct daca auzea. Dupa aceea ma gandesc si la bolile care se pot transmite si mi se face pielea gaina.uff Imi plac tatuajele pe alte corpuri dar daca ma gandesc bine, mai putin pe al meu. Este vreo curajoasa care si-a facut un tatuaj? Unde gasesc modele de tatuaje pentru fete? Ce saloane de tatuaj recomandati ?
Alina
Scris: Thursday, June 15, 2006 11:20 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu nu am niciunul, dar nu ar fi rau.
Ma voi lua la intrecere cu elevii mei hohot hohot hohot
kali
Scris: Thursday, June 15, 2006 11:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Prezent!!
Am 2 tatuaje: unul pe abdomen si celalalt pe fund(ulet)ras
Le-am facut cand am implinit 20 de ani, odata cu sotul meu -el are unul pe omoplat-.
Imi plac si acum, inca nu m-am plictisit de ele.
Problema e ca daca te prinde microbul nu mai scapi. Mereu vad modele care-mi plac mai mult si sunt tentata sa-mi fac. Dar m-am abtinut, deocamdata. In schimb am vrut sa ne tatuam verighete cand ne-am casatorit si acum imi pare rau ca n-am facut-o... poate cand vom implini 5 sau 10 ani de casnicie...
Roxanel
Scris: Thursday, June 15, 2006 11:27 AM
Nivel

kali wrote:
Prezent!!
Am 2 tatuaje: unul sub buric si celalalt pe fund(ulet)ras
Le-am facut cand am implinit 20 de ani, odata cu sotul meu -el are unul pe omoplat-.
Imi plac si acum, inca nu m-am plictisit de ele.
Problema e ca daca te prinde microbul nu mai scapi. Mereu vad modele care-mi plac mai mult si sunt tentata sa-mi fac. Dar m-am abtinut, deocamdata. In schimb am vrut sa ne tatuam verighete cand ne-am casatorit si acum imi pare rau ca n-am facut-o... poate cand vom implini 5 sau 10 ani de casnicie...

Wow prima curajoasa. Si mie mi-ar place ca barbatu-meu sa aiba un tatuaj ... dar ii lipseste corpul ras
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, June 15, 2006 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Si eu am vrut sa-mi fac un tatuaj finut, pe abdomen! Dar mi-a fost teama:
1. ca nu va iesi bine
2. de durere
3. de reactia alor mei (eram inca domnisoara)
4. ma gandeam ca nu va merge cu anumite haine...
Acum am imbatranit si nu mai sunt temerara, iar abdomenul a devenit burta...hohot hohot
Roxanel
Scris: Thursday, June 15, 2006 12:10 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Acum am imbatranit si nu mai sunt temerara, iar abdomenul a devenit burta...hohot hohot

Asta mi se aplica cel mai bine!!!
kali
Scris: Thursday, June 15, 2006 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu tot domnisoara eram. Faza cea mai tare a fost ca eu mersesem sa ma interesez ce-si-cum pentru... maica-mea! -vroia sa-si tatueze un fluturas pe glezna. Intre timp ea s-a razgandit dar mi-am facut eu.
Sotul meu a avut scandal cu parintii dar ,na!, ce-i mai puteau face?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 15, 2006 2:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Si eu am tatuaj pe abdomen, la mine inca mai este abdomensic , s-a micsorat mult de cand am nascut, ca in timpul sarcinii, ginecologul facea mereu misto de mine cand ma punea la ecograf:"ia sa vedem simbolul burtii"hohot !

Eu mi l-am facut prin anul II de faculta, "cadou" d ela priteneul meu din vremea respectiva.De indata ce mi-a propus cadoul, l-am si acceptat, ca tare inedit mi s-a parut.

Nu mi-a parut rau nici o clipa ca l-am facut, singura kestie e ca de multe ori, cu moda asta, nu mai il poti ascunde (ca eu l-am facut pt.mine, nu pt.a se holba altii la burta mea), iar un lat impediment ar fi ca, daca vreau sa imi skimb jobul, sunt sanse mari sa fiu respinsa cu sau fara tatoo, ca si daca il scot cu laser, tot imi ramane semn distinctiv.

Koketez de mult timp cu tentatia de a-mi mai face inca unul, dar pt care as opta mis e pare foarte periculoasa (coloana), iar in alta parte nu ma prea atrage.Voiam sa imi fac un vrej de vita-de-vie de-a lingul coloanei, subtire de tot, dar lung pana la coccis.

Inainte de acest tatuaj pe care il am, voiam pe deget un inel discret, pe care sa il port forever, dar mi s-a explicat ca pigmentatia mainii este diferita de restul corpului si, indif.de tusul folosit, liniile nu vor fi ferme, ci tremurate, din cauza ca tusul se "imprastie" in pori.

Mai mi-ar palce pe ureke, un tatuaj micut, discret, dar din pacate poate fi vazut si la un job mai sobru...
Alina
Scris: Thursday, June 15, 2006 2:14 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
stele_pe_cer wrote:
Koketez de mult timp cu tentatia de a-mi mai face inca unul, dar pt care as opta mis e pare foarte periculoasa (coloana).Voiam sa imi fac un vrej de vita-de-vie de-a lingul coloanei, subtire de tot, dar lung pana la coccis.

Super ideea, dar intr-adevar mai delicat de aplicat un tatuaj aici, dar ideea e geniala.
fdianamaria
Scris: Saturday, June 24, 2006 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006

asta e al meu...
e un simbol tribal si l-am facut odata cu sotul (el si-a tatuat numele meu in japoneza pe mana drepta). N-a durut, imi place, n-am avut discutii cu nimeni....e ok. yes
Faza cu mania e reala...si pe mine ma tenteaza sa-mi mai fac macar unu ( sa-mi tatuez o bratara la mana sau la picior)
stele_pe_cer
Scris: Saturday, June 24, 2006 3:49 PM
Nivel

fdianamaria, foarte frumos tatuajul, si foarte meticulos lucrat.Si eu mi-as mai dori unul, dar din pacate in afara coloanei vertebrale, parca in alta parte nu ma tenteaza asa tare.Poate pe ureke, sa imi tatuez numai pe o singura ureke, dar si acolo se afla foarte multi centri nervosi.

Mi-ar placea un tatuaj discret care, daca nu vreau sa fie vazut, pai sa nu fie vazut, ca nu se stie in ce situatii te pune viata si uneori oamenii te catalogheaza dupa pierce-uri sau tatoo-uri sau alte minuni.
taki
Scris: Saturday, June 24, 2006 3:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Eu am 2 tatuaje. Unul dupa gat, in kanji semnifica dragostea si unul la spate jos ( la noada ) sic , tot in kanji si aceste senmifica flama.

As mai vrea sa-mi mai fac unul, pentru ca se zice ca nu este bine sa ai tatuale in numar par, dar sincer nici nu stiu unde sa mi-l aplic. uff oare

Daca m-a durut? Hmmm, cel din spatele gatului da, m-a cam durut ca este pe os, dar si cel de jos m-a "piscat". sic

Am sa fac maine niste poze si am sa le postez.
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, June 27, 2006 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
eu nu am nici un tatuaj , si nici nu pot spune ca sunt "obsedata" sa imi fac , dar imi plac si mie

pupici pupici

va pun tatuaje cu zodii

georgy_adinutza attached the following image(s):
tatuaje cu zodii.jpg

oana_nicole
Scris: Wednesday, September 6, 2006 8:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Si eu am un tatuaj pe umarul stang. Imi place sa cred ca e unicat, pentru ca nu am ales un model vazut undeva, ci l-am realizat impreuna cu prietenul care mi l-a facut. Il am de vreo 7 ani si inca nu imi pare rau ca mi l-am facut. Ma gandeam ce sentimente voi avea o data cu trecerea timpului, dar imi place foarte mult chiar si acum. Pe atunci vroiam sa imi fac un tatuaj si in jurul buricului, dar acum ma bucur ca nu mi l-am facut. La ce burtoi am eu acum, bine mi-ar fi stat si tatuata. ras

Sotul meu are 3 tatuaje, al este mare fan. Sa vedem ce parere o sa aiba cand va veni Buburuxa acasa cu vreun tip tatuat asa ca "tati" al ei. hohot
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 6, 2006 8:36 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Roxanel wrote:
Fetelor, voi v-ati tatua? Sau aveti tatuaje? Mie imi trecuse prin gand acum vreo 2 ani dar barbatu-meu a zis ca ma lasa iar soacra-mea facea infarct daca auzea. Dupa aceea ma gandesc si la bolile care se pot transmite si mi se face pielea gaina.uff Imi plac tatuajele pe alte corpuri dar daca ma gandesc bine, mai putin pe al meu. Este vreo curajoasa care si-a facut un tatuaj?

Eu nu am cochetat niciodata cu ideea de a-mi face un tatuaj.
Intotdeauna mi-a placut sa am de ales, iar un tatuaj nu prea iti mai da aceasta oportunitate odata ce l-ai facut, decat cu semne.

Unele tatuaje chiar imi plac, dar cum spuneai si tu, la altii sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.