Tatuaje
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Monday, March 28, 2016 10:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
OKy Anelise, ma gandeam eu ca trebuie sa se vindece, si de asta nu ne-ai dat pozici DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
emanicole
Scris: Monday, March 28, 2016 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Eileen wrote:
Ema Love Love
Aseara vazusem asta dar nu am putut salva sa o atasez...cam ce ai tu.
Ce semnificatie are al doilea?

Eileeniloveyou in al doilea scrie d.stefan cu niste caractere ciudate..daca intorci poza se vede mai bine.
Anelise asteptam sa vedemcomputerlove
Eileen
Scris: Monday, March 28, 2016 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
iloveyou too Ema DistanceKiss DistanceKiss F fain, am salvat poza si am intors-oLove Love Imi plac tare mult tatuajele care au o semnificatie.
crinap
Scris: Friday, December 9, 2016 7:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dragi mamici si viitoare mamici, sunt mama a doua fete : una de 13 ani si una de 4 ani si am trecut si eu ca voi, prin toate aceste etape de care povestiti aici.

Va las aici o recomandare cu privire la folosirea cosmeticelor in sarcina si mai apoi pentru ingrijirea bebelusilor :

Aveti mare grija ce cosmetice folositi in sarcina si apoi pentru bebelus. Cosmeticele clasice din comert contin foarte multe substante chimice care se asimileaza direct in organism, si pot duce in timp sau chiar mai repede la diverse afectiuni ale organelor interne precum si ale pielii.

Eu folosesc pentru familia mea doar cosmetice naturale si bio si va recomand cu drag un magazin online cu produse pentru voi si copii, la preturi rezonabile care au certificat de calitate bio :

Mesaj editat de moderator

Cu drag, Crina
roxinuta
Scris: Friday, December 9, 2016 7:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
[quote=Cris-DL]Mie cele albe chiar nu-mi plac si nici cele foarte colorate -culori stridente... distrete pot fi si cele micute (ceva finut). Bine, nu mi-as face niciunul ras -de frica!! Am fost de vreo doua ori la solon, insa am plecat tot fara, iar acum mi-a cam trecut.
Insa imi plac cele pe laba piciorului si maini (antebrat), in culori mai sterse, sau negru, sau chiar ceva scris... Daca ar fi sa-mi fac, ceva de genul r fi:

[/quote

Asta este al meu fff dureros nu recomand zona.

roxinuta attached the following image(s):
20161209_193605.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.