Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| eu ma mai pot controla...dar dc as avea calculator si nu laptop as juca intr-una sunt dependenta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu sunt dependenta, cel putin cand eram gravida si mai era si iarna, toata ziua stateam pe net. Acum ca am doi copii si merg si la serviciu, nu prea mai am timp, dar mi se intampla si mie sa nu fie nimic de mancare nu din alt motiv, ci doar pt ca am stat pe net. Iar sotul si tata mereu se iau de mine, dar ce sa le zic, ma fac ca nu ii aud. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu pot spune ca sunt oarecum dependenta,in sensul ca daca sunt acasa, e musai sa fiu pe net si pe forum, dar daca nu sunt acasa si nu am cum sa intru, imi trec timpul cu restul activitatilor care altfel au de asteptat |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| mihaela75 wrote:Tre'sa vina Kaze de la munca,ar fi cazul sa iau o pauza sa "pun de-o mamaliga" ca de la usa striga "What's for lunch?!!!"
Am trecut si eu prin boala asta...am ramas cu sechele |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si pe mine ma mananca rau fara tastatura,acum in Bulgaria nu mergea bine netul si pot sa zic ca eram nervoasa ca nu pot sa va citesc!Forumul asta da dependenta.....da-mi place |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| si eu am fost dependenta dar mi-a trecut acum imi foloseste sa vb cu voi si sa imi procur modele , scheme chestii de genu |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cand sunt acasa primul lucru pe care-l fac dimineata dau drumu la calculator si apoi pun de cafeluta,dar cand sunt plecata evit sa-l iau dupa mine sau sa intru de la alt calculator. Imi prinde bine cate o pauza la o anumita perioada. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Asa fac si eu dimineata,acasa sau la magazin....o cafea si forum.. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| koko2008 wrote:Asa fac si eu dimineata,acasa sau la magazin....o cafea si forum.. La mine e forum si o cafea! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Stie cineva unde se gaseste si cat costa o tastatura cu taste vocale? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| nu mai sunt chiar asa de dependenta. dar am fost intr-o prioada. cand stateam acasa. acum cand ajung acasa seara nu am chef nici de calculator, nici de televizor. prefer sa citesc o carte sau sa dorm bustean |
|
|