Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Poate va confruntati si voi cu problema mea...adica ce ar trebui sa fac si nu fac din cauza ca mi-e draga tastaturaDe exemplu mie imi urla vasele in chiuveta si aspiratorul someaza de vreo doua saptamani.Nu mai spun ca nu ies afara decat dupa ora 4 cand vine Kaze acasa.Am incercat sa-mi fac program sa deschid calc. doar o data la doua zile dar deja e prea tarziu,sunt dependenta .Dimineata ma trezesc cu o mancarime in palma si nu se vindeca decat cu crema de mouse |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| si eu pierd ore bune pe net si de multe ori ma gindesc ca am ajuns dependenta, cafea la calc, mincare la fel si orice minutel liber e la calculator |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Doamne ce subiect!!!! Asta e al meu...mor daca nu am calculatorul deschis.
Chiar si cand fac treaba mai trec pe aici, doar asa sa vedem vreun mail nou, ceva pe forum, m-a cautat cineva pe mess...doamne, sunt disperata!!!
|
|
| Stiam eu ca nu sunt singura.Ah, ce bine ma simt |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu sunteti singurele......Dan, cand ma suna, imi zice mereu: iar faci mancare, curatenie, calci pe forum? ...dimineata ce mai stau si eu cand doarme K tura 2, apoi noaptea dupa ce termin programul de seara, in restul zilei mai vin pe sus, mai trag un ochi, deci tot dependenta se cheama.
ps: Mihaela, eu am un mare ajutor pt vase: masina de spalat vase...o incarc toata ziua si seara dupa ce termin tot ii dau drumul si dimineata le iau curate si uscate si le pun la locul lor...iar cu aspiratorul , nici eu cand era K nou-nascut nu prea ma omoram cu aspiratul, nu aveam timp nici sa mananc, asa ca atunci cand avea chef Dan dadea el, daca nu, cand puteam, atunci dadeam. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si eu sunt dependenta de calculator sau mai bine zis de net si de acest forum ca am ajuns sa stau online non-stop .
Am ajuns cateodata sa-i dau Sashei sa pape dupa care dam aerul afara in fata calculatorului, ca na, trebuie sa mai citesc si eu niste subiecte ca sa fiu la curent .
Inainte eram maniaca in ceea ce priveste curatenia...acum fac o data pe saptamana tot de la A la Z.
Daca nu as avea calc sau net, as innebuni ...daca nu mananc nimic 2 zile nu-i bai, dar daca stau fara calc 2 zile explodez . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Trei zile cit nu am putut sa intru pe forum,am crezut ca arunc tastatura pe geam! Concluzia?Nu stiu cit de dependenta sunt de calculator si de net,in general,dara fara forum si fara voi...cred ca o iau razna! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| poate stiti si un leac ?pt dependenta asta |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Frumos subiect Mihaela, bravo! Ma inscriu si eu in clubul iubitoarelor de tastatura. Mi-ar placea ca ziua sa dureze 24 de ore ca sa am si eu timp sa fac tot ce ii propun .Si eu cand am putin timp liber sunt pe net, de fapt mai mult pe acest forum sa vad ce se mai scrie nou, ce mai ziceti sa nu pierd nimic. Imi place foarte mult sa citesc ce scrieti dar nu intotdeauna ma bag in discutii...Of net-ule, net-ule!Cand ma trezesc prima mea grija descchid laptop-ul si apoi papa si restul... Sincer , mi-ar trebui si mie o masina de spalat vase ca asa lene imi e!! AAAh si un aparat care sa calce singur, ca am un teanc de rufe care ma asteapta in sifonier... si pe zabuseala asta nu-mi vine deloc cheful.
Fetelor asta e, de tigari si cafea nu sunt dependenta, macar de net sa fiu! Noroc ca am sot intelegator! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| miri_haluca wrote:Nu stiu cit de dependenta sunt de calculator si de net,in general,dara fara forum si fara voi...cred ca o iau razna!
Subscriu!!! |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| lori16ro wrote:poate stiti si un leac ?pt dependenta asta
Eu nu vreau niciun leac,ca e asa de dulce si de placuta "boala"asta... |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| miri_haluca wrote:Nu stiu cit de dependenta sunt de calculator si de net,in general,dara fara forum si fara voi...cred ca o iau razna!
Si eu tot. |
|
| Tre'sa vina Kaze de la munca,ar fi cazul sa iau o pauza sa "pun de-o mamaliga" ca de la usa striga "What's for lunch?!!!" |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miri_haluca wrote:Eu nu vreau niciun leac,ca e asa de dulce si de placuta "boala"asta...
Si eu prefer sa fiu "bolnava" |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si eu as fi la fel de bolnava, dar cand trebuie sa jalonez printre meniurile, mofturile si tabieturile a 2 copii mici, prea putin timp imi ramane pt net(a se citi forum.7p.ro). Dar si cand am putin timp liber, repede la butonat...sotul a zis ca mi-am gresit vocatia, ca trebuia sa ma fac dactilografa. |
|
|