Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| De o vreme Alex al meu a inceput sa ne arunce tantrums de toata frumusetea! Diferenta pozitiva e ca o face numai in privat, nu in public cum ni le tranteste domnisoara (ei bine, ea le tranteste oriunde, fara nici o jena!). Nu stiu cum s ail mai abordez, ne fac amandoi creierii si nervii varza, ne luam campii in curand! Un sfat ceva??? Cu amenintatul cu Mosul si jucariile nu mai merge, am epuizat toate resursele de santaj... |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si a mea a facut o scena de toata frumusetea intr-un magazin, da' si-a permis ca era cu ta-su. Cand e doar cu mine nu face nimik, e puiut ascultator, asa ca i-am lasat pe amandoi in magazin si eu am iesit inainte sa-mi iasa parul prin caciula...Sincer, nu stiu ce sfat sa dau, stiu ca sunt in club Si mai are o problema cu plecatul acasa din vizite, nu vrea sa plece, i-am zis ca plec fara ea si incepe sa planga, se tine de picioarele mele, ca tre' sa staaaamm si tre' sa stam De regula mai stau vreo 10-15 minute ca s-o las sa se obisnuiasca cu ideea si apoi accepta mai usor dar tot cu insistente. SI faza e ca nu a facut nik cand era mica, acum intelege si tre' sa fie pe-a ei, am noroc totusi ca nu se intampla des |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cred ca toti fac pe la varsta asta ..... Dar eu am observat ca daca vorbesc apasat , avertizez si MA TIN de ce am spus , poti dezvata .... Nici la mine nu stau drepti si mai nou mi se raspunde indraznet , sau se bate din picios cu mainile incrucisate ( apoi se ia instantaneu la goana pe scari - viteaza mare fiica-mea ) ..... DAR daca am spus ceva Ma tin de ce am spus !!!!! Sa stie ca vorbesc serios si nu e loc de intors si dupa o perioada accepta suprematia Testeaza limitele si daca prinde punctul sensibil la care cedati voi ..... acolo v-a aduce situatia !
Iti urla prin magazine , ii spui ca o duci la masina si o lasi acolo singura pentru ca tu ai treaba ! O avertizezi si ..... TE TII de ce ai spus ca faci ! O duci in masina , o legi in scaun si ( te faci ) ca pleci ! Si o lasi pana o vezi ca se linisteste - ( unii urla si apoi se calmeaza ) altii stau cuminti si asteapta .... depinde ..... Si dupa 2...5 min vii calma si senina .... DECI mami, mergi cu mine si te comporti frumos ori ramai aici .... etc ...
rabdare ne doresc |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In primul rand este vorba de varsta cat va pune limitele voastre la incercare ,pana unde mergeti cu eA SAU CAT DE SERIOSI SUNTETI in ceea ce-i spune-ti.Cred insa ca pustoaica va si prins slabiciunea si vede ca va deranjeaza si va innerveaza de aceea si repeta scenele.Acuma cand face faZELE ASTEA aiurea mereu sau cand nu primeste ceea ce vrea ea?Daca face asa ceva in public ,trebuie ori l;asata sa urle in acel loc si tu mergi mai departe pana intr-un punct de unde sa o poti vedea cand se linisteste sau chiar poti sa-i si spui (mereu cu voce foarte convingatoare nu tipind binenteles ):"Vad ca esti suparata te las sa te linistesti si te astept acolo " Si nu te intorci in apoi ,ceva odata spus trebuie facut si executat "Cuvantul nostru valoreaza aur in educatia copiilor nostri ". Daca nu vrei sa alegi asa poti sa o iei in bratze sa cuprinzi pe la spate cu mainile incrucisate ca sa nu aiba cum sa te bata sau sa se impotriveasca deci imbratisata asa si sa va retrageti intr-un alt loc unde sa-i vorbesti in soapta asa numai la ureche ca o astepti sa se linisteasca si sa va continuati ceea ce aveati in plan ....trebuie rabdare poti sa stai asa si 15-20 minute binenteles dar rezultatul va veni. Mai ai o sansa sa o iei sa o duci la masina si intoarcerea acasa asta daca tu nu ai ceva important de facut . Iti doresc succes ,am trecut si eu prin asta cu Oshry si s-a facut ingeras ,acuma cred ca urmeaza cat de curand Shiraz dar fara nici o grija o aranjam si pe ea de obicei nu imi fac deloc probleme am copii foarte ascultatori mai ales astia mari daaa Eden incepe putin sa raspunda cu obraznicie dar si cu asta am terminat fiindca stie ca daca eu ma supar nu mai are nici o intrare la nimic deci stie respect ,cuvinte frumoase sunt totul ptr mine. |

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Multumesc mult, am incercat si tacticile astea... Daca o iau in brate o apuca urlatul de zici ca o omoara careva . Am observat cu Alex ca daca ii sugerez ca tipatul si urlatul sunt permise numai in camera la el si sa se duca acolo pana se linisteste, se conformeaza. Nu ma asteptam sa mai inceapa si el sa faca tantrums. Cred ca i se pare interesant ce face sora-sa si vede ca obtine de la ta-su ce vrea daca face asa. Da-ne Doamne nervi tari sa trecem si peste asta... De obicei el asculta de vorba buna, la Teo se lasa cu istericale. Ciudati mai sunt, cateodata asculta de vorba buna, cateodata mai bine as vorbi la un perete |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Prin ce am trecut cu Madalina nu doresc nimanui,tantrum urmat de spasmul hohotului de plans....a inceput Davidutzu cu tantrum de la un timp,astia mari mereu intreaba ca ce are,de ce se supara bine ca e numai el....eu cred ca e normal,face parte din dezvoltare....si pe mine daca m-ar obliga cineva sa fac ce nu-mi place as protesta |