diana_oana wrote:Implantarea nu a avut loc...beta a fost 0. Embrionii sunt de ziua 3 de 8 si zece celule, grad 2 atat cei pe care mi i-a transferat cat si cei care ii am acolo. La primul FIV am avut beta 11 asa cum am vazut ca ai avut si tu...dar cand am luat analiza eu deja incepusem sa sangerez.... Tu ai facut acum FET? De ce grad au fost embrionii tai? Te rog mult spune-mi si mie cum decurge ciclul cu ET. Eu nu ii pot reprosa nimic Dianei, insa ma enerveaza groaznic faptul ca nu primesti nimic scris de la ei....eu de la primul fiv am si poze cu embrionii....de aici nimic absolut nimic...doar o foaie in care scrie ca mai am 3 embrioni acolo dar fara nici o semnatura sau stampila....
Dece nai cerut dosarul de la eii? Eii iti dau tot de exemplu mie miau dat toata informatia decare detin eii findca eu am plecat peste hotare si asa am facut de fiecare data dar mio trimite prin email posta electronica scriele si tu un mesaj si ai sa vezi ca iti trimit tot. Eu am transferat de data asta 3 ambrioni 2 de grau 2 si unude 1 toti a cite 8 celule de 4 zile, stiu cai greu tu macar mai ai speranta in acei care au ramas congeleti dar eu nu am nimic congelat caci nu au putut congela nimic eu am avut 10 embrioni 3 transferati si cei 7 au zis ca nu se dezvolta normal si nu are rostul sai congelam pentru ca nu sint buni. Ce inseamna FET? Eu acuma am facut ciclu cap coada?
|
diana_oana wrote:A fost negativ Nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce simt.sunt devastata, noi alt FIV nu vom mai face. Doar speranta ca din cei trei embrionasi pe care ii avem la congelat va fi macar unul puiul pe care-l vom tine in brate
Imi pare foarte rau si iti inteleg durerea mai bine ca oricine caci cu o saptamina in urma si eu am trecut prin astfel de sentimente, dar cit a esit beta? implantare a fost macar? Si de ce grad sint embrionii tai?cei care ti iau transferat si cei care au ramas? Tiau zis ceva de calitatea lora?
|
diana_oana spunene si noua cum a esit beta la tine? Sa te felicitam sa ne bucuram pentru tine. Cum te simti?
|
Unic wrote: imi vine sa bat pe cineva...test de sarcina negativ, Am facut tot ce mi-a stat in puteri, primul Fiv ..nu mai merg la al doilea, am ramas dezamagita de mine, la virsta de 30 cu AMH -0.44, la punctie 2 foliculi, si la ET un embrion si asta nu s-a prins. Am ramas cu sâni mari, durero?i, tari . Cu sotul plingeam , abia de reu?eam sa scoatem cite un cuvint. Doamne de ce asa?! Acum încerc sa ma lini?tesc cu gindul, poate asa a dorit doamne doamne, poate acel embrionas era sa nasca un copil bolnav, si Dumnezeu ne-a ferit de asta..., nustiu la ce sa ma gindesc, ce sa fac, ma simt singura si vinovata...
Vinovata dece? Din contra tu tre sa fii mindra de tine ca ai facut aceasta procedura atit de neplacuta ai mers pina la sfirsit si ai facut tot ce a depins de tine dar procesul care urmeaza deja dupa punctie totul depinde de embrion nu de noi caci el stie cel mai bine cei cu el. Si da ai zis bine ca doamne fereste in cazuri in care se nasc copii cu un handicap si se chinuie o viata el si tu ca parinte doar nimeni nusi doreste asta de aceia asai facuta mama natura ca ea stie ca acest embrion nui sanatos si nui puternic ca sa mearga inainte atunci organizmul decide ca sa nul implanteze. Esti la prima incercare te inteleg caci si eu am trecut foarte dureros la prima incercate dar trebuie sa gasesti forte mari si sa mergeti mai departe si eu cred ca in astfel de stari ar trebuii ca tu sa incurajezi sotul caci eii sun ca niste copii si dai curajul ca sa vrea sa luptati sa mergeti mai departe si nu dati miinile in jos ca beibyle vostru va asteapta doar ca Dumnezeu ne mai pune la incercari sa vada cit de buni sintem cita rabdare avem si ai sa vezi ca o sa vina si clipa cea mare trebuie sa crezi in tine. Eu sint la a 5 incercare si uite ma gindesc deja cind sa o planuiesc si pe a 6. Iti doresc succes si forte mari dar cel mai buna alinare iti transmit o imbratisare si hai sa mergem inainte .
|
diana_oana wrote:Imi pare tare rau doamna dr ce zice? Ai facut 5 fertilizari cap coada?
Diana ce poate sa zica..... eii nu pot face nimic mai mult decit atit totul depinde de calitatea embrionilor si de organizmul nostru desigur ca eu pot spune deja din experienta mea ca aceasta procedura este ca o loterie de noroc poti sa ai noroc si poti sa nu ai noroc ca sa cistigi premiul cel mare. Am facut 3 cap coada. 3 cu embrioni proaspeti si 2 cu congelati. Tu acuma gindeste doar pozitiv si ai sa vezi ca o sa fie totul bine. Sa ne spui si noua cum a esit beta. Mult succes
|
Eu am facut testul de sarcina joi si a esit beta mica 11.7 ml la care am repetato luni si era 16.1 ml si tot luni sa inceput si ciclu. Noi sintem la a 5 incercare primele 2 leam facut peste hotare ultimele 3 la Medpark, doar ca nu avem noroc dar nui nimic noi sintem puternici si mergem mai departe cu dorinta si cu multe sperante mari. Voua va doresc mult succes si sa va indepliniti visul cel mare.
|
diana_oana wrote:Vin si eu cu vesti. In urma punctiei am avut 11 ovocite din care 8 mature si 7 embrionasi. Luni am avut transferul (2embrioni) si am 3 la inghetat. Vinerea viitoare o sa fac testul de sarcina... In afara de balonari puternice si emotii mari nu simt nimic. Sper sa fie bine!
iti doresc succese mari si sa fie beta pozitiva. Sa ne bucuri cu vesti pozitive doar. Succes si fii calma nu tre sa simti nimic caci nu are de unde sa simti e prea mic ca sa simti.
|
diana_oana wrote:
Buna Eu sunt in protocol la medpark, chiar acum sunt pe drum spre chisinau sper ca pt ultima data înainte de punctie....
Iti doresc mult succes si sa fie intrun ceas bun si cu beta pozitiva,atunci ne mai tii la curent cum afli tezultatul. Dar cite oocite ati obtinut?
|
Salut fetelor, cine este acuma in protocol la Medpark? Sau deja asteapta testul?
|
AnaG wrote:Salut fetelor daca cineva î?i mai aduce aminte de mine eu am scris povestea mea în decembrie vam spus ca vreu sa vin în Moldova sa încerc ear cu spitalul eata cam venit în luna iunie am facut o vizita la doamna Diana ea ma sfatuit sa fac mai întii histeroscopie am facut a doua luna iulie am început tratamentul acum sint insarcinata ma tem sa ma bucur am fost azi ear la control ?i mea zis ca sint doi .
Scuze am citit acuma istorioara ta si am inteles ca ai trecut si tu prin multe lucruri mai putin placute sa stii ca ma bucur enorm de mult cind aud ca sint si rezultate pozitive la Medpark caci eu dupa doua esecuri facute peste hotare si doua facute la Medpark deja nu mai cred in nimeni. La tine la Medpark sa primit din prima? si ceau zis ces cu trompele sint permiabile sau ele nu au nici o treaba cu toata chestia asta. Multumesc mult.
|