Tantarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Wednesday, May 28, 2008 10:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu ce fac cei din Brasov/Rasnov dar de ani buni n-am mai vazut tantari pe aici. Doar ceva muste m-au suparat anul trecut ca veneau de la gunoi dar anul asta mi-am pus plase la geamuri. Iar afara....nu avem probleme cu ele si nici nu stam asa de mult prin jurul blocului ca sa ne plangem de ele.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, May 28, 2008 11:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Gama Chicco are un produs No Zanza! ,chiar si un stick daca ma gandesc bine...si exista si niste plasturi care se lipesc pe paturica copilului sau pe hainuta,pe baza de extract de lamaie si tin insectele la distanta.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 29, 2008 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
oanalaurisa wrote:

Gama Chicco are un produs No Zanza! ,chiar si un stick daca ma gandesc bine...si exista si niste plasturi care se lipesc pe paturica copilului sau pe hainuta,pe baza de extract de lamaie si tin insectele la distanta.

No zanza pute infiorator de puternic.I-am dat aseara lui Matei si mirosea si dimineata la el in camera.Si nu imi place ca e lipicios, se usuca cam greu.Mai am acasa inca unul, sa ma uit pe le ce scrie.parca Autan spray.Asta No zanza e roll-on.SI parca si Autan au roll-on.Am mai multe produse acasa.Eficiente sunt toate, probate anul trecut.Matei este un "magnet" al tantarilor si face niste umflaturi urate de la tantari.

Noi in fiecare vara kemam deratizarea, ca s ane asiguram.Plus ca in casa avem plase de tantari, dar eu tot ii dau lui Matei cu cremutze anti-piscaturi.

Oana, plasturii de la ce firma sunt?
oanalaurisa
Scris: Thursday, May 29, 2008 10:26 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

No zanza pute infiorator de puternic.I-am dat aseara lui Matei si mirosea si dimineata la el in camera.Si nu imi place ca e lipicios, se usuca cam greu.Mai am acasa inca unul, sa ma uit pe le ce scrie.parca Autan spray.Asta No zanza e roll-on.SI parca si Autan au roll-on.Am mai multe produse acasa.Eficiente sunt toate, probate anul trecut.Matei este un "magnet" al tantarilor si face niste umflaturi urate de la tantari.

Noi in fiecare vara kemam deratizarea, ca s ane asiguram.Plus ca in casa avem plase de tantari, dar eu tot ii dau lui Matei cu cremutze anti-piscaturi.

Oana, plasturii de la ce firma sunt?

Sanitaband parca,daca bine retin.
lucioasa
Scris: Thursday, May 29, 2008 12:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2008
Fetele atentiune anul acesta la tzantzari!!
Au aparut si in Europa tzantzarii specifici zonelor tropicale, am vazut la TV ca sunt purtatori de vreo 8 bolibanghead si ca deja au trecut prin Germania, obs si in N Italia...asa ca..de va fi canicula...si al noi posibil.plans
Mai nasol e ca din cate am invatzat la scoala, au tendintza sa se imperecheze cu cei bashtinashi si sa iasa alti "zburatori" modificatzi.
Mi-e o frikaaa de innebunesc!! La noi nu e practiker, o sa caut la dedeman ap cu ultrasunete!!
pupici u
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 29, 2008 12:29 PM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Sanitaband parca,daca bine retin.

Se gasesc in farmacie sau in market?Stii mai multe despre ele, ce contin, cum se aplica? Pui un plasture pe frunte si nu mai vine nici un tantarras ?Ar fi super asayes !
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 29, 2008 12:31 PM
Nivel

lucioasa wrote:
Mi-e o frikaaa de innebunesc!! La noi nu e practiker, o sa caut la dedeman ap cu ultrasunete!!
pupici u

Intotdeauna vor apare "monstri".Unii sunt in afara oamenilor, altii sunt in oameni.Eu ma tem mai mult de cei din oamenisic !

Nu tot ce se vehiculeaza pe teveu e si adevarat.
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 30, 2008 6:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
in cartierul meu s-a facut deztantarire generala, e drept ca ziua aia nu am putut sta cu geamurile deschise de duhoare, am intrat cu batista la nas in scara, nu avem pb de gen acasa. dar la plimbari ne mai pisca, mai ales pe Andrei. noi mai folosim autan.
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 2, 2008 7:56 AM
Nivel

Matei a fost ciupit joi seara de ceva (nu am depistat ce anume).Initial au fost niste ciupituri mici-mici (asta joi seara) in zona kilotului, unde a avut si pantaloni. Pana vineri seara ciupiturile s-au umflat mult, s-au facut rosii iar 3 dintre bubite au facut un cap deschis la culoare, tare la pipait.capul asta sambata s-a spart si a iesit un lichid incolor.Acum toate bubitele (vreo 12 la numar) sunt pe cale de cicatrizare, mai putin una de la glezna (singura razleata).

Nu i-am dat decat Peritol 5 ml seara si fenistil gel local.Aseara, pt ca rana era urata, i-am dat la glezna cu Baneocin pudra (de care i-am dat si pe buric la nastere).

S-a mai confruntat cineva cu asemenea ciupituri?
DIn descriere stiti cumva ce l-ar fi putut ciupi?

Noi saptamana asta am chemat pe cineva cu dezinsectia, dar ce ma ingrijoreaza este faptul ca inca o colega a lui Matei este la fel ca si Matei, numai ca Matei sigur a fost ciupit la bunici, si nu la gradi.Cei de la dezinsectie ne-au spus ca in tot Bucurestiul misuna plosnitele...
dya
Scris: Monday, June 2, 2008 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Ati fost prin parc ...sa jucat prin iarba??? ...este posibil sa-l fi muscat un puricel ( ca se gasesc destui prin iarba banghead ) iar acele bubite sa fie reactia lui la muscatura de purice.angel
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 2, 2008 9:10 AM
Nivel

dya wrote:
Ati fost prin parc ...sa jucat prin iarba??? ...este posibil sa-l fi muscat un puricel ( ca se gasesc destui prin iarba banghead ) iar acele bubite sa fie reactia lui la muscatura de purice.angel

In seara cu pricina a fost in parc cu Eugen (nu stiu exact in care), apoi la bunici.Pisica are zgarditza de purici, exclus sa fie purici in casa bunicilor.Insa eu ma gandesc ca poate a fost un paianjen care a intrat sub pantalonii lui Matei si nu a mai putut iesi cu usurinta, ca prea a fost piscat de zona acoperita de haine!

Nici nu stiu daca sa merg la dermatolog sau nu!
Fialka
Scris: Wednesday, July 16, 2008 2:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
noi in camera folosim difuzor anti tintari de la Vape, cind iesim afara punem crema gel ..dar daca se intimpla sa ne ciupeasca un tintar, ne dam cu roll dupa piscatura, astfel eviti mincarimea si roseata.
bea86
Scris: Friday, September 5, 2008 2:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
la noi in timisoara a fost si mai este plin de ei am folosit tot posibilul sa nu o muste dar degeaba...daca o imbrac cu pantaloni si bluza cu maneca lunga o musca de fata si de manute dar culmea este ca nu ii vezi si nici nu ii auzi
sper sa vina un pic mai racoare sa nu mai fie
dya
Scris: Friday, September 5, 2008 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
bea86 wrote:
la noi in timisoara a fost si mai este plin de ei am folosit tot posibilul sa nu o muste dar degeaba...daca o imbrac cu pantaloni si bluza cu maneca lunga o musca de fata si de manute dar culmea este ca nu ii vezi si nici nu ii auzi
sper sa vina un pic mai racoare sa nu mai fie

Poti folosi acoperitor din material de perdea pe patut , eu asa am si nu avem probleme iar in timpul zilei nu atrage tintariisic angel
oanalaurisa
Scris: Friday, September 5, 2008 6:06 PM
Nivel

Eu am pus in priza aparatul cu solutie de la Raid si de atunci n-a mai piscat-o nici un tantar.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.