Profil: Tania87
Despre
Utilizator: Tania87
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, July 21, 2014
Ultima vizita: Friday, January 29, 2016 10:33 AM
Numarul de postari: 94
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, October 12, 2015 8:17 PM

Fetelor chiar de nu am mai scris demult, va urmaresc zi de zi si sunt cu sufletul alaturi de voi.
Oly28 asteptam vesti bune de la tine, dar sunt curioasa ce se intimpla cu embrionii tai acum,i-au congelat? Cum de nu i-au putut transfera in uter? Eu la fel aud prima data de asa ceva, dar nu te descuraja, succes in continuare, cred ca dna Diana stie ce face, astept vesti bune de la tine.Cheek Kiss
Doinita fii tare, iti tin pumnii si succesCheek Kiss
Postat: Friday, July 17, 2015 11:04 AM
Nadia-p wrote:
Taniusha 87 tu ce mai faci? cum esti?

Salutare fetelor, in primul rind succese si rabdare la fetele care acum au in burtici puisorii lor, sa veniti numai cu vesti bune.
Nadiusa salutare,eu va urmaresc zi de zi si traiesc fiecare emotie cu voi dar nu scriu fiindca nu prea am noutati.
La tine cum?
Postat: Friday, June 26, 2015 10:55 PM

Salutare la toate fetele,Nadiusa cind intrebi de mine nu pot sa nu-ti raspund, nu am nimic nou, citesc si ma bucur de fetele care incep protocolul, parca traiesc si eu odata cu ele acele emotii, la tine cum? Le doresc la toate mult noroc si sa vina cu rezultate pozitive. In privinta lui Rodixon nu am cuvinte, cind o vad pe ea si pe bombonica ei de fata imi revine zimbetul si incerc sa-mi imaginez ca sunt in locul ei.
Felicitari Rodixon , sa cresteti maricele.
Nadiusa cind revii in Tara?
Postat: Thursday, June 11, 2015 10:16 PM
Salutare Nadiusa,la mine nu s-a schimbat nimic, sunt trista, nu cred sa mai fac FIV vreodata, sotul si-a pierdut si el increderea, s-a lasat si el in voia lui D-zeu, eu as mai vrea sa mai incerc dar el e dezamagit, si cu banii nu stam prea bine, nustiu ce va fi, merg pe drum dar parca nu sunt cu picioarele pe pamint, dar sa nu te mai intristez cu problemele mele, am inteles ca nu esti in tara, la tine cum? Cind vii sa ne dai vestea cea mare. Apropo te-a mai telefonat Dna Diana? Pe mine nu m-a mai telefonat sa-mi spuna despre ce a spus profesorul despre situatia noastra, dar nici eu nu am mai insistat nu am vrut sa o mai deranjez cu toate ca astept zi de zi un telefon de la ea. Iti urez succes tie si la toate fetele care sunt in protocol sau care urmeaza sa inceapa procedura.Cheek Kiss
Postat: Thursday, June 11, 2015 4:53 PM
Salutare fetelor, demult nu am mai scris, dar va urmaresc zilnic.
Alintush, Elena2015 bine ati venit!
Alintush vei beneficia doar de 10% reducere, eu la fel am fost pe 28 martie si am reducere si de la cele 2 fiv-uri esuate, atunci am intrebat-o pe Dna Diana si mi-a spus ca nu se poate beneficia de 20% doar de 10%.
Succese!!!
Postat: Friday, April 10, 2015 6:18 PM
Salutare fetelor!
Nadiusa draga unde esti, iti simt lipsa, ce s-a intimplat?
Va doresc la toate un paste fericit!!!
Postat: Tuesday, April 7, 2015 10:49 PM
Buna fetelor, felicitari la toate cele cu burtici, nu am mai scris demult, am fost racita si m-am simtit foarte rau zilele acestea, deacum imi trece, cit as vrea si eu sa fiu in locul Zinaidei, Olesea etc.
Fetelor fiti bucuroase ca bebe-ul vostru s-a ”lipit” de voi si simtiti macar cum e sa fii insarcinata, sigur imi doresc sa fie totul bine si sa va tineti odorasii in brate, fiti tari, ati ajuns pina aici intimpinind atitea greutati si e bine, ce sa mai spunem de noi cele cu esec dublu sau triplu, la noi embrionasii nici nu au vrut sa se lipeasca, eu personal mi-am pierdut orice speranta, si sotul la fel, nustiu ce va fi mai incolo dar pina cind nu mai intervenim cu nimic ne lasam in mina Domnului.
Nadiusa,dea, liliana , madalina, ana ana, ana08,olgutsa, hope , nelly,sandy si toate celelalte fetite va doresc numai bine.pupici Cheek Kiss
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Postat: Monday, March 30, 2015 11:50 AM
Salutare fetitele, ma bucur mult ca v-am cunoscut dar imi pare rau ca nu am putut bea cu voi un ceai, dar data viitoare cind ne intilnim neaparat voi sta cu voi sa va cunosc mai bine.
Zinaida felicitari esti o norocoasa, ma bucur pentru tine.
O saptamina cit mai linistita tuturor. computerlove pupici
Postat: Thursday, March 26, 2015 10:46 PM
Ana-Ana neaparat venim si la tine pe ospeti, sa stii ca sarmalele sunt din bucatele mele preferate,
Inulea mersi mult
Nadiusa ne vedem simbata.
Noapte buna la toate fetele.pupici Angel
Postat: Thursday, March 26, 2015 8:58 PM
Nadiusa draga, mesajul tau de dimineata mi-a prins foarte bine, m-am trezit nu prea cu dispozitie iar in drum spre servici am primit mesajul tau, nu m-am asteptat iti multumesc mult, vreau cu nerabdare sa te cunosc, va sarut pe toate si va doresc o noapte cit mai linistita si plina de vise frumoase care ni le dorim fiecare sa devina realitate.Hands