Inga88 wrote:Buna seara fetele. Au disparut toate, nu mai scrie nimeni? Vroiam sa intreb pentru o prietena daca cineva a reusit cu ovare polichistice,ciclu iregular. Ati facut tratament?
Buna...Da, eu am reusit cu un ciclu haotic si lung de aprox 43-45 de zile, endometrioza si ovocite de calitate slaba.Bafta
|
delia.c.yaya wrote:
Da, ma apasat foarte tare in partea de jos si pe parti. Am observat ca ma apasa pe langa unde era bebe...m-am fost speriat la un moment dat...ca ma ghiontea cu mana in partea stanga, ca si barbatumiu sa speriat si la intrebat, dar bebe statea naspa si la facut sa se miste ca nui vedea inima bine...barbatumiu foarte impresionat...ca el a vazut tot timpul pe ecran (mie la urma mia aratato un pic)...si controlul a durat 25min pe ceas!
Nu ai dc sa-ti faci griji...Si pe mine m-a apasat de cateva ori dr, dat fiind ca bebe era pozitionat nu tocmai ok pt ecografie si nu reusea sa-i vada cordul si diafragma..Te apasa in ideea de al impinge putin pe bebe sa se miste si sa fie vizibil ecografic organele pt biometrie..Nu e cazul sa schimbi doctorul, doar pt ca te-a apasat prea tare
|
|
anemona30 wrote:m-ai emotionat pana si pe mine deci la 17 sapt poti afla ce este ??? nu stiam ca este asa repede eu cred ca am sarcina toxica pentru ca "dau la rate" zilnic sau poate asa este in primul semestru , habar nu am
Anemona eu am aflat exact la 12 sapt la morfo 1 ca vom avea un baietel...Asa ca poti vedea si mai devreme de 17 sapt, dar depinde si de bebe, de pozitia lui, de ecograf, de doctor etc...Bafta
|
Diana1489 wrote:Nu stiu ce fac ... Am sunat medicul si a spus ca îmi recomanda decât biofanal pe care l-am facut deja de 3 ori fara rezultate . A spus ca, Canestenul are riscuri in sarcina si nu imi recomanda. O sa fac din nou biofanal poate scap .
Bizar si dr asta al tau...Ai facut tratament de 3 ori cu BIOFANAL si degeaba, deci care mai e rostul? Si apoi si eu si alte fete am urmat tratament cu CANESTEN si suntem perfect ok si sarcina e ok si scapate si de candida...Deci..???!!!???
|
Diana1489 wrote:Buna burticute ! Va confruntantati vreuna cu candida? Eu nu nu ?tiu cum sa mai scap de ea. Am facut pâna acum 3 tratamente cu biofanal dar nimic. Credeti ca , Canestenul este ok ? La farmaciei spune ca este în regula. Ajung abia sapt viitoare la doctor si nu mai am rabdare sa stau asa.
Diana1489 eu am avut in sarcina La indicatia DR am folosit CANESTEN GYN 3 zile de tratament ovule si am scapat de ea..Recent am recoltat secretiile si nu mai am nimic, tinand cont ca tratamentul l-am facut prin iunie parca...Tin sa mentionez ca nu am folosit aplicatorul pt ovule, este contraindicat in sarcina, dar poti pune ovulele destul de usor
|
Victory wrote: Stai linistita ai timp si de acum sa cumperi... ce i drept eu le am cumparat in timp, mi s a parut mai usor.... Despre site uri ce sa zic, hainute am din mai multe locuri, H&M online, Zara online, foarte mul?umita, mi a mai adus sotul din Belgia de la Sergent Major, foarte faine, dar prea scumpe, am luat si din Pepco câteva (mul?umita) .... Scutece de finet am luat din Bucure?ti din centrul comercial Obor. Carucior, scoica am luat Stokke, mobilier Ikea cu organizatoarele din poze... Pompa sâni , tampoane sâni, pungi stocare lapte, sterilizator , biberoane, suzete Avent (am urmarit reducerile pe Emag) . Scutece am luat Huggies marimea 1 di 2, aleze Happy,
Am inteles, multumesc...Banuiesc ca scoica si carutul nu au fost tocmai ieftine
|
Victory wrote:Buna fetelor, noi înca suntem in burtica, am trecut pragul de 37 saptamâni, de acum no stres!! Daca vrea bebe poate sa vina oricând, insa mami vrea sa l mai tina macar o saptamâna la caldut. E marisor are deja 3.700g, cam cu 2 sapt mai mare dupa ecograf fata de UM, insa toate bune , lichid, placenta, Doppler etc.... Si eu sunt relativ ok, am zile cu contractii multe, zile mai linistite... uneori ma doare burtica si in somn, jos asa, la linia slipilor.... dar cred ca sunt normale in perioada asta.... Am avut si eu 2-3 episoade de arsuri, dar mâncasem ciocolata si banuiesc ca de la asta... Fetele care sunt aproape de termen, cum va mai simtiti, aveti dureri ceva? Am terminat si pregatirile pt bebe, hainutele in dulap, carucior, scoica, patut, cosmetice, scutece totul pregatit! Yupiiiiii vineeeee bebeeeee!!!! Pfiu de ce emotii!!! Va pun pozici cu dulapurile lui bebe!
Victory ce frumos ai totul aranjat Eu maine fac 32 sapt si nu am nimic nu stiu ce naiba astept dar de sapt viitoare am listutele gata pregatite si iesim la shopping Sa ne mai scrii de unde ai luat toate chestiile astea faine, ca eu inca am 20 situ-ri si tot navighez dupa oferte avantajoase...Si daca tot a inceput numaratoarea inversa, NASTERE USOARA
|
kali wrote:Rezolvat!
Kali eu sunt insarcinata Poti sa ma stergi de pe lista? Multumesc
|
HOPE wrote:Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunile Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :))
In sfarsit HOPE Deja imi faceam mii de ganduri...Nu am primit nici un mesaj...Nastere usoara si suntem cu gandul la tine...Asteptam vesti
|