fluturash26 wrote:Da, depinde de la caz la caz... Ai fost norocoasa si spune totul ca ai nascut la privat, la stat nu cred ca e chiar atat de bine totusi ca la privat dupa nasterea prin cezariana unde te ajuta cineva mai greu... Acum sper sa fie totul ok si la mine..
Intentionezi sa nasti la cuza voda?epidurala e facuta de catre anestezist si daca e o zi full de nasteri risti sa nu mai prins epidurala ,pt ca pe tura au un sg anestezist....:(
|
Buna fetele,pt dureri de spate in primul trimestru v-a recomandat ceva vreun doctor?Doctorita mea imi zice doar de no spa ...nu are efect si efevtiv nu mai pot
|
maria2013 wrote: Adina, eu am ramas insarcinata si acum si prima data cu ovulatia în z21! Ai încercat si cu Inositol? Nu te descuraja!
Adina nu te descuraja.eu cm 32,ovulatie ziua 18-19.Tot cu inositol de la secom si vitex de 1000 mg am reusit.Profecund are doar 20 mg....
|
Nella wrote: Îmi po?i lasa un link ? Mul?umesc mult !
http://www.netfarmacie.ro/index.php/ro/teste-de-ovula%C5%A3ie.html Aici gasesti teste ovulatie cu 10 bucati ,25 bucati...e un site romanesc
|
Mama ce de-a gravidute!!!!!Felicitari fetele!!!!
|
Alle.p wrote:Nu merge daca bebelim in fiecare zi? mi-e asa sa ii spun sotului ca azi facem si maine nu ca sa iasa bebe....nu as vrea sa simta ca doar de asta o facem, pt ca nu e asa. Pe de alta parte, vreau sa fac tot ce pot pt a-mi creste sansele sa raman cat mai repede. Prima data a durat 8 luni, fara planificare, dar acum nu as rezista sa mai astept atat. Pe de alta parte, ma simt oarecum aiurea ca tot planificam, citisem un articol, cam dur ce-i drept, care spunea ca copiii ii faci cand vrea El, nu cand vrei tu. M-a marcat putin...
Te cred ca nu mai ai rabdare,noi am incercat 1 an cu tot felul dr metode ,cu stat cu picioarele pe pereti ,pe burta,lumanarea ,in cap ,mi-am pus si cupa menstruala cu pe care o scoteam dimineatza!Am gasit acu vreo 2luni Smep.Eu zic sa respecti pasii cu o zii da unu nu si bagi trei la rabd cand e pozitiv testul de ovulatie.In felul asta cantitatea de lichid seminal ii mai mult deci mai multi spermatozoizi care intra :)
|
Alle.p wrote: Buna Tania, Felicitari pentru sufletelul care ti s-a cuibarit in pantece. Ai vreun link cu metoda smep in romana? Nu gasesc decat articole in engleza si nu inteleg 100%.
Multumesc ,sper sa fie bn pana la termen DIn pacate nu este in romana ,e practicata mult in afara,dar iti zic pe scurt.Deci in ziua 8de ciclu bebelim ,o zi da unu nu.DIn ziua 10 incepem sa facem teste de ovulatie zilnic.In momemtul in care s-a pozitivat testul de ov bebelim 3 zile la rand ,stam 1 si mai bebelim o zi.
|
diana.ng wrote:Felicitari si din partea mea noilor gravidute!!! multa sanatate si sarcina usoara va doresc! fetelor..noi restu, ce facem?? haideti ca trebuie sa ne mobilizam si noi si sa punem de teste pozitive!! Sunt de acord cu tn .A incercat cineva dintre voi metoda SMEP ??noi am incercat o luna.SOtul nu produce o cantitete suficienta de lichid seminal si de asta luna trecuta am facut din ziua 8 pana in ziua 24 o zi da ,una nu si ne-a iesit .SMEP are o rata foarte mare de succes la femeile care au pierdut sarcina ...cautati pe google si pe youtube si vedeti daca va ajuta :)
|
ivoreth wrote: Super beta! Multe multe felicitari!
Beta 2 la 48 ore 341 Felicitari si la restul fetelor cu test pozitiv .
|
Multumesc fetele,parca mi-e frica sa ma bucur.Maine primesc rezultatele de la hcg .Astept pe Adinuta noastra cu aceleasi vesti . Later edit : rezultat hcg 116,6 mUI /mL
|