Tanar si nelinistit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
dya wrote:

Apropo , ieri a fost invitat la Maruta " marele " Victor Newman , a vazut cineva emisiunea?

n-am vazut emisiunea lui Maruta,as fi fost curioasa,l-am vazut in schimb pe "victor Newman" la stirile protv,a fost invitat si acolo.
bulibuli
Scris: Tuesday, September 9, 2008 1:16 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Nu sunt chiar innebunita dupa genul "soap-opera" m-am uitat la inceput, cred ca eram prin liceu... dar mi-am pierdut rabdarea.. prea l-au lungit, prea imbarligat, cred ca deja s-au casatorit si au divortat toti intre ei de 10 ori chitara
ingerash
Scris: Tuesday, September 9, 2008 2:37 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dya wrote:
Si eu am avut o colega care a iesit la pensie si grija ei cea mare era ca o sa moara si nu apuca sa vada finalul la tinar si nelinistit.hohot hohot hohot Deocamdata se bucura in continuare de serial.angel
Apropo , ieri a fost invitat la Maruta " marele " Victor Newman , a vazut cineva emisiunea?

Acum cateva zile au anuntat ,doritoarele care vor sa se fotografieze cu el,sa le scrie pe siteras
fdianamaria
Scris: Tuesday, September 9, 2008 8:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Mai, acum un an-doi ma uitam destul de des. A se intelege ca o data pe saptamana era indeajuns pentru a recupera toate episoadele anterioare. Dar la un moment dat erau asa de combinati intre ei si asa de mult isi tot schimbasera partenerii, ca m-am plictisit sa le tin evidenta si..gata. Poate pur si simplu mi-am pierdut rabdarea.
dya
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
inger7 wrote:

Acum cateva zile au anuntat ,doritoarele care vor sa se fotografieze cu el,sa le scrie pe siteras

Sa le fie de bine , eu nu sunt chiar asa de impatimita , acum recunosc ca am mai urmarit dar asa se nimereste ca ori reluarea ori la amiaza cind incepe serialul papa si Cezara asa ca pina ii dau sa pape mai trag si eu cu ochiu desi de multe ori doar cu urechea.sic ras
delia
Scris: Monday, October 13, 2008 8:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2008
am urmarit si eu tanar si nelinistit intr-o vreme dar m-am plictisit repede
mamica23
Scris: Monday, October 13, 2008 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Si eu am urmarit serialul cand eram la liceu,am terminat liceul si m-am angajat,gata 4 ani nu am mai vazut niciun episod.Acum insa din nou am dat de el(de cand sunt in concediu de maternitate).Il urmaresc in reluare de la 12.alcool

Apropo Ingeras,blonda cu parfumurile(Ashley) a pierdut baietelul,care era procreat cu Brad(actualul sot),fetita e procreata cu Victor Newman.
Of Doamne unde am ajunsalcool alcool alcool Deci daca are cineva intrebari ,raspund cu placerehohot
ciocolatacupiper
Scris: Monday, October 13, 2008 9:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/13/2007
si eu urmaresc serialul,e super,...cel putin mie imi place f.f.multyes
kali
Scris: Monday, October 13, 2008 9:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu l-am urmarit din plictiseala cat am stat acasa... pana ce am dat de un site american pe care erau rezumatele episoadelor care rulau la ei (noi suntem in urma cu cativa ani buni....) si nu a mai fost interesant.
Oricum, plictisitor serial...
Anelise
Scris: Monday, July 25, 2011 11:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cand ma prinde pe acasa la 12 sau la 16, ma mai uit sau ascult in timp ce fac mancare. angel Daca nu vezi o saptamana, doua, nu-i bai, imediat prinzi firul la cum o lungesc. alcool
roxinthya
Scris: Monday, July 25, 2011 11:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Cred ca serialul asta o sa-l prinda si nepotii mei! hohot hohot
oanamaria
Scris: Monday, July 25, 2011 12:30 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Soacra-mea face moarte de om pentru serialul asta .Poate sa arda si casa ca ea e tintita la tv si stie toata lumea ca nu trebuie sa o deranjeze in intervalul in care se difuzeaza.
Imi amintesc cand avea Stefan vreo 2sapt.si locuiam cu ea si trebuia sa merg la analize ca era bolnavior bebe ,m-a insotit ca nu puteam merge singura si mi-a zis sa ma grabesc la policlinica ca ii incepe serialul.banghead banghead
bereea
Scris: Monday, July 25, 2011 12:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
nu l-am urmarit niciodata...nu e genul de seriale care imi plac
madanuta
Scris: Monday, July 25, 2011 1:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
L-am urmarit ani de zile, am crescut cu el, si de cativa ani nu ma mai uit. Cand am vazut eu cata curvasareala era p-acolo si eu eram chiar de acord cu ea, am zis ca mi-a stricat mintea si gata...Telecomanda are un butonas on/off, care trebuie folosit.
mikaela
Scris: Monday, July 25, 2011 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Grrr, mi-aduc aminte de el din adolescenta...am vazut cand am fost in Ro ca inca mai ruleaza si fortat m-am uitat la un serial...habar n-am cine e cine, care si unde, s-au schimbat actori, au crescut plozii, sunt atatea combinatii ciudate in filmul asta...nu e genul meu...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.