Profil: tamarisc
Despre
Utilizator: tamarisc
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Sunday, November 15, 2009
Ultima vizita: Friday, February 21, 2014 11:48 PM
Numarul de postari: 453
[0.04% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: La shopping de atze 2
Postat: Friday, March 25, 2011 7:12 AM
Liliana D, sandica, pot sa intreb unde locuiti? cand am vazut atele mi-am adus aminte ca le-am vazut intr-o reclama si m-am gandit ca in Germania sunteti.
Subiect: Pasiunea mea CROSETA
Postat: Friday, March 25, 2011 7:05 AM
Vali, mie imi place tare mult blizita alba si florile. aveti un filmulet sau imi puteti explica cum sunt facute?. mai mult m-ar interesa cum le-ati cusut in mijloc. par facute cumva cu croseta.
Subiect: Cum se face compostul?
Postat: Tuesday, March 1, 2011 3:41 PM
eu stau la bloc, nu am nevoie de compost, nu am cum sa-l produc, dar va spun ce am vazut. aici in gradinile caselor, in "fundul gradinii", fiecare are o chestie ca in poza. acolo arunca cojile de la legumele folosite in bucaterie la gatit, frunzele care cad toamna din copaci.......
noi la bloc avem containere pe care noi le numim "bio", unde trebuie sa arunci cojile de la legume si daca ai plante mai mari acasa la care le tai din crengi, florile pe care le-ai avut pe terasa si iarna nu ai unde sa le bagi in casa, ca de ex. muscatele....eu una le fac loc in casa dar vecinii mei nu sunt asa milostivi.
Subiect: creatii crosetate de mine
Postat: Sunday, February 27, 2011 8:25 PM
tare frumoas lucrezi si ce culori frumoase ai folosit! ia sarei m-a dat gata!
Subiect: Pasiunea mea CROSETA
Postat: Saturday, February 26, 2011 5:50 PM
Vali harnicuta! sa purtati sanatoasa setul lucrat!
Subiect: Bolero tricotat
Postat: Friday, February 25, 2011 11:06 PM
cine ma poate ajuta cu o schema la modelul asta? explicatiile sunt de priso, nu inteleg nimic din ele, din schema e mai simplu pt mine. nici nu stiu ce si cum sa caut pe net sa-l gasesc.
Subiect: Bolero crosetat 2
Postat: Friday, February 25, 2011 10:39 PM
multumesc mult de tot Carla, am tot cauta pe forum, ca stiam ca ai mai scris odata undeva, dar nu am mai avut rabdare si m-am gandit ca mai bine intreb.
computerlove o seara frumoasa iti doresc!
Subiect: Bolero crosetat 2
Postat: Friday, February 25, 2011 8:55 PM
am si eu o intrebare: ce dimensiuni are dreptunghiul care formeaza boleroul? am facut ceva mai demult si era prea mic si nici nu am mai incercat, dar cand ma uit pe forum si eu vrea! ah, nu ma vindec de boala asta (tricotata/crosetat), oricat as vrea!
D-na Valentina, in 1975 nici nu eram, tot respectul pt munca dv durabila si mereu la moda!
Subiect: Frica de dentist
Postat: Thursday, February 24, 2011 9:07 PM
si mie imi e frica de dentist, de un an nu mi-a mai reparat nimic, dar tot imi e frica sa merg la control. primesc scrisoare acasa sa imi aminteasca sa merg la control, si ma duc, mai cu greu asa, al meu sot suna si face programare pt amandoi si ma taraie pana acolo, zic 'Doamne ajuta!' dupa ce am plecat acasa si ma gandesc ca peste 6 luni o iau de la capat. si ce repede trec 6 luni! am avut plombe puse in Romania. mi le-a scos toate si mi-a pus noi, deja ma stresa gandul ca mereu gaseste sa imi faca cate ceva sa imi mai ia niste bani. de un an am liniste si inca 6 luni stau linistita, abia ce am fost la control. imi e frica de anestezie. si mai bine imi lucreaza fara anastezie, si doctorita se mira de ce imi e teama de injectie, pt ca ea consideara ca sa iti lucreze fara anestezie doare mai rau. nu stie ea nimic. cine il poate uita pe badaranul de.......... care se purta ca un miner si de fiecare data lesinam cand mergeam la el la cabinet. si peste toate imi era si vecin, il mai vedeam si in timpul liber si mi se zburlea parul pe mine. Doamne ajuta ca nu mai merg la el si ca mai exista si un alt gen de dentisti. si chiar si asa ma duc cu groaza la dentist!
Subiect: Propunere de concurs 5
Postat: Wednesday, February 9, 2011 8:31 AM
felicitari Carmenush!