oricine poate realiza picturi pe pereti, cand reusesc sa le postez o sa va invat niste trucuri ptr a realiza picturi frumoase poate in camerele copiilor vostri dar nu numai
|
poate ma ajuta cineva, cum pot reduce marimea pozelor ptr a fi incarcate ptr ca nu reusesc sa le postez
|
|
cutii de chibrite
|
coji de nuci
|
ce se poate face cu cojile de fistic?
|
am gasit cateva imagini care nu tine neaparat de reciclare ci mai de graba de inventivitate, de obiecte pe care le gasim prin casa sau prin imprejurimi si care pot fi decorate armonios
|
nu toate sunt realizarile mele, dar sper sa va inspire la fel cum se intampla si in cazul meu, daca va plac am sa mai revin ptr ca am sute de poze
|
|
chiar daca mai este mult pana la halloween eu cred ca e interesant sa trageti cu ochiul si aici sper ca unele sa nu vi se para scarboase, tin sa precizez ca toate sunt comestibile de ex. prima imag este din ceapa coapta imaginea cu punchul sunt de fapt mere scobite, iar ultima imagine contine bucati de cremwusti in care s-au imfipt spagheti crude apoi sau dat un pic in clocot, mai sunt budinci decorate cu jeleu si cu ciocolata rasa
|