Tabere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina10
Scris: Sunday, January 4, 2015 1:11 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cea mica merge intr-o tabara organizata 100% de invatatoare.Cazare la Hotelul Voievozi pe lânga Putna.Vor sta 3 in camera,vor avea 3 mese pe zi si program strict.Vor vizita foarte multe Ceta?i,muzee,castele si am în?eles ca vor trece grani?a in Ucraina.Se vor trezi la 6 si se vor culca la 11.Mancarea am în?eles ca este excep?ionala.Este tabara de 2 saptamâni si pre?ul e de 1999 de lei.
fdianamaria
Scris: Monday, January 5, 2015 12:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Am inteles ca exista si tabere scolare tematice dar si tabere religioase organizate de diferite culte. Voi stiti ceva? Cine si-a trimis copii la asa ceva? Cum a fost?
Lilly of the valley
Scris: Monday, January 5, 2015 1:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
In Iasi, Biserica Catolica organizeaza tabere pt copiii enoriasilor. La astfel de tabere te astepti sa invete doar religie. Din ce mi-a povestit mamica respectiva, am avut surpriza placuta sa nu invete religie prea multa. In afara de atelierele clasice, maicutele au discutat f mult cu copiii pe teme importante diverselor categorii de varsta. thumright Desi initial parintii au fost panicati pt ca li s-au confiscat telefoanele copiilor, ulterior au salutat ideea.
aurishta
Scris: Monday, January 5, 2015 5:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am auzit numai de bine de la parintii care si-au trimis copiii in tabere religioase...programele se desfasoara la un standard mai ridicat de moralitate! Dar vorbesc din auzite!
Lilly of the valley
Scris: Monday, January 5, 2015 7:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Alina10 wrote:
Cea mica merge intr-o tabara organizata 100% de invatatoare.Cazare la Hotelul Voievozi pe lânga Putna.Vor sta 3 in camera,vor avea 3 mese pe zi si program strict.Vor vizita foarte multe Ceta?i,muzee,castele si am în?eles ca vor trece grani?a in Ucraina.Se vor trezi la 6 si se vor culca la 11.Mancarea am în?eles ca este excep?ionala.Este tabara de 2 saptamâni si pre?ul e de 1999 de lei.

trebuie sa stiti exact daca trec granita sau nu. ati semnat vreo procura la notar, ceva?
sousourel
Scris: Tuesday, January 6, 2015 10:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Si aici in zona se organizeaza. Programul, din cate am inteles, contine experiente ei activitati cu specific taranesc si apoi altele cu tenta contamporana: limba engleza, diverse manifestari artistice, discutii, foc de tabara, etc.
Alina10
Scris: Saturday, January 10, 2015 11:49 PM
Nivel: Guest

Lilly of the valley wrote:

trebuie sa stiti exact daca trec granita sau nu. ati semnat vreo procura la notar, ceva?

Da,Lilly of the valley,ni s-a cerut procura la notar si trebuie Du?a pana pe 8.2.2015.Ni s-au dat si câteva liste ,regulamente si dosar...
Anelise
Scris: Saturday, January 31, 2015 8:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Paula9 wrote:
Sunt noua pe aici.
Vreau sa va cer parerea despre tabere.Cu ce deprinderi vine de acolo copilul?Lui ii place?Nu se simte singur?Mancarea si conditiile i se par OK?Ca o paranteza,am o singulra fetita de clasa a V a.Profesoara de limba romana,mama a doi copii si cadru didactic bun din orice punct de vedere,a venit acum cateva saptamani cu o oferta de tabara.Fata mea a mai mers in doua tabere si totul a fot bine.Ce parere aveti?V-ati lasa copiii in Tabara?
Paula9
Scris: Saturday, January 31, 2015 8:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2015
Mi-as dori sa fiti la fel de activi si la subiectul meu cum sunt esti la astfel de linkuri banale.Un raspuns uff
Anelise
Scris: Saturday, January 31, 2015 8:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sunt doar moderator. Imi fac treaba. thumright

La subiectul propus nu-mi pot da cu parerea pentru ca fetita mea este mica. Nu am ajuns inca la varsta taberelor. Cu siguranta vor raspunde alte fete... In weekend activitatea e ceva mai slaba din ce am remarcat de-a lungul timpului.

Numai bine!
Paula9
Scris: Saturday, January 31, 2015 8:52 PM
Nivel

Guest wrote:

Nu mi-as lasa copilul intr-o astfel de tabara.........hainoroc Ce Nebunie....o invatatoare nu face fataHilar campfire plans
Paula9
Scris: Sunday, February 1, 2015 10:51 AM
Nivel

Anelise wrote:
campfire hainoroc
Paula9
Scris: Sunday, February 1, 2015 11:42 AM
Nivel

Anelise a shareuit,ca sa zic asa ,topicul meu despre tabere in comportamentul copiilor.Va rog,voi cele care ave?i copii la varsta taberelor sa imi da?i raspunsuri si sa pune?i la rândul vostru,întrebari pe aceasta tema.
carmenalina
Scris: Sunday, February 1, 2015 11:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Am citit ce-ai postat, si parca ai vrea sa iti oferim noi un raspuns, pentru unele din noi este mai greu de dat. Eu n-am copii, dar cand eram la scoala, mama m-a lasat in prima tabara la 12 ani, atunci cand a considerat ca pot sa ma descurc si singura, fara ei prin preajma, asta dupa ce cativa ani mergeam impreuna in concedii si eram atent monitorizate. Dar asta se intampla in anul 1981, cand nu erau atat de multe tenatiii si nu se intamplau atatea. Daca ai certitudinea ca profesoara e o persoana de incredere, si mai presus de toate, ai incredere in copilul tau, lasa-l...Tu esti singura care-si cunoaste cel mai bine copilul, fetele se maturizeaza mai repede, si este posibil sa-si doreasca si repede sa fie mai libera, trebuie luate in calcul si situatiile astea...
AdrianaC
Scris: Sunday, February 1, 2015 11:55 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Paula (sau sa iti spun Alina, pentru ca de fapt e o clona contul - lucru interzis prin regulament), nu e nimeni obligat sa raspunda la postari.

Cine vrea si stie sa raspunda, raspunde cand si daca vrea...

Pentru ca ai deja 2 conturi facute, iti atrag atentia ca nu e permis sa ai conturi clone. Te rog sa recitesti regulamentul forumului si daca crezi ca acest forum e pe placul tau, esti binevenita, daca nu... poti alege oricand alt site.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.