Tabere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Paula9
Scris: Sunday, February 1, 2015 12:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2015
[quote=AdrianaC]Paula (sau sa iti spun Alina, pentru ca de fapt e o clona contul - lucru interzis prin regulament), nu e nimeni obligat sa raspunda la postari.

Sesizez ca ai mult tupeu,fata de celelalte si te anun? ca nu am 10 conturi,ci unicul meu cont la care raspund este Paula9.Daca ai sesizat din postari,am un singur copil,si din ,,cea mica" din postarea Alinei imi dau seama ca are mai mult de un copil.Cand un om are nevoie sa discute pe o tema ,nu judeca.Nu ai Mo? in frunte!!!!Multumesc pentru în?elegere si sper din suflet sa te schimbi!
Paula9
Scris: Sunday, February 1, 2015 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2015
carmenalina wrote:
Am citit ce-ai postat, si parca ai vrea sa iti oferim noi un raspuns, pentru unele din noi este mai greu de dat. Eu n-am copii, dar cand eram la scoala, mama m-a lasat in prima tabara la 12 ani, atunci cand a considerat ca pot sa ma descurc si singura, fara ei prin preajma, asta dupa ce cativa ani mergeam impreuna in concedii si eram atent monitorizate. Dar asta se intampla in anul 1981, cand nu erau atat de multe tenatiii si nu se intamplau atatea. Daca ai certitudinea ca profesoara e o persoana de incredere, si mai presus de toate, ai incredere in copilul tau, lasa-l...Tu esti singura care-si cunoaste cel mai bine copilul, fetele se maturizeaza mai repede, si este posibil sa-si doreasca si repede sa fie mai libera, trebuie luate in calcul si situatiile astea...

Da,este o persoana de încredere.Am vorbit cu o mamica a unei feti?e de clasa a VI a care a mers cu ea vara trecuta in tabara.Ai auzit lucruri bune despre taberele Hepi Feisiz(stiu ca se scrie ca in engleza ,dar nu vreau sa se creada ca fac reclama).Multumesc!Fata mea este matura...
egenia
Scris: Sunday, February 1, 2015 2:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/21/2008
Imi placi! Esti foarte simpatica si mi-as dori sa scrii mai mult.
Admir oamenii intelepti, modesti si cu bun simt.ras
bereea
Scris: Sunday, February 1, 2015 2:49 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Paula , Adriana este administratorul acestui forum si " vede " mai multe decat noi simpli utilizatori. Daca spune ca ai mai multe conturi asa este, nu m-as mira sa fii aceeasi cu "doamna judecatoare"
Iliada
Scris: Sunday, February 1, 2015 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2015
egenia wrote:
Imi placi! Esti foarte simpatica si mi-as dori sa scrii mai mult.
Admir oamenii intelepti, modesti si cu bun simt.ras

De cine iti place,Egenia?
Iliada
Scris: Sunday, February 1, 2015 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2015
bereea wrote:
Paula , Adriana este administratorul acestui forum si " vede " mai multe decat noi simpli utilizatori. Daca spune ca ai mai multe conturi asa este, nu m-as mira sa fii aceeasi cu "doamna judecatoare"

Da,am 4 conturi : Alina10,AnnaM,Paula9 si Iliada.
egenia
Scris: Sunday, February 1, 2015 3:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/21/2008
Vai, vai, vai! Incepi sa ma dezamagesti, Odiseea, Paula9 sau . . . Alinutza!
VOI imi sunteti pe plac!
Fa-mi o favoare, te rog! Un cont cu litera "M". Ei, ce spui?

Pentru a fi la subiect: Este benefic pentru un copil sa mearga in tabere si excursii.
Unde? Cu cine? Cat? Fiecare isi poate raspunde in functie de posibilitatile sale.
carmenalina
Scris: Sunday, February 1, 2015 7:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Asta e boala de-acum...Sa ai 4 conturi, clonate si sa nu spui nimic de fapt...E dureros ca ne pierdem vremea citind postarile, cautand raspunsuri sau solutii de care n-are de fapt nevoie. Poate are timp careva sa-iinchida conturile. NuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.