Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daaaaaa... chiar m-am gandit!! Sunt 2, intr-adevar!
La noi, anul asta e cel cu vacanta planificata de acum 2 ani. Ro - Viena - Legoland - Europa Park - Valea Loarei - Paris - Disneyland - Bruxelles - Efteling - Amsterdam - Serengeti Park - Salzburg - Oradea. In total 1 luna. Toate bine si frumoase; mi-e frica de imigranti. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce frumooooos O luna Cu masina, da? Aveti rezervari facute, sau ce s-o gasi la momentul respectiv? Imigrantii... poate se rezolva cumva pana plecati!!
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| kali wrote:Daaaaaa... chiar m-am gandit!! Sunt 2, intr-adevar! La noi, anul asta e cel cu vacanta planificata de acum 2 ani. Ro - Viena - Legoland - Europa Park - Valea Loarei - Paris - Disneyland - Bruxelles - Efteling - Amsterdam - Serengeti Park - Salzburg - Oradea. In total 1 luna.  Toate bine si frumoase; mi-e frica de imigranti.
Poti te rog sa ma infiezi vara asta? |
|

| Cris-DL wrote:Ce frumooooos  O luna Cu masina, da? Aveti rezervari facute, sau ce s-o gasi la momentul respectiv? Imigrantii...  poate se rezolva cumva pana plecati!!
Da, si noi ne-am entuziasmat cu ideea asta atunci cand ne-a pocnit si a fost suficient cat sa ne motiveze pana anul asta, cand ne-am aranjat toate sa fie ok plecarea atata vreme. Intre timp am rezolvat si cu factorul psihologic, ca nu pot spune ca nu am trecut si prin frica de a pleca atat de mult timp cu atatia copii dupa mine.
Cu masina, da. Rezervari facute, rezolvat tot-tot. Dupa ce descalcesc faza cu documentele care nu-s compatibile de pe un calc. pe altul, pun traseul cu cazari, buget, planificari, etc... la jurnal. Va fi util cuiva, candva... sunt super bine facute si cu absolut toate detaliile.
Cu imigrantii nu am eu sperante sa se rezolve insa speeeeer sa nu existe incidente. De Paris mi-e cel mai frica. Mi-a inflorit piticul in noiembrie, bineinteles.
roxinthya wrote:Poti te rog sa ma infiezi vara asta?
Mai am 3 cereri, deja e coada iar locuri nu mai sunt. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Macar am incercat!
Va doresc o vacanta frumoasa si fara incidente neplacute! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: Dupa ce descalcesc faza cu documentele care nu-s compatibile de pe un calc. pe altul, pun traseul cu cazari, buget, planificari, etc... la jurnal. Va fi util cuiva, candva... sunt super bine facute si cu absolut toate detaliile.
Daaaa! Sigur, poate folosi cuiva Sunteti curajosi oricum! Va doresc rabdare; sunt convinsa ca abia asteptati si numarati zilele ramase!!
Roxi,
|
|

| roxinthya wrote:Macar am incercat! Va doresc o vacanta frumoasa si fara incidente neplacute!
Da, buna incercare! Multumim! Doamne ajuta!
Cris-DL wrote:Daaaa! Sigur, poate folosi cuiva Sunteti curajosi oricum! Va doresc rabdare; sunt convinsa ca abia asteptati si numarati zilele ramase!!
Curajosi, da, daca stau si ma gandesc bine insa ne-am si organizat in asa fel incat sa nu avem de parcurs mai mult de 400 km. intr-o zi, la diferenta de cateva zile deci ar trebui sa nu fie foarte chinuitor drumul. Vad eu cum ma descurc cu ei in parcurile de distractie!!
Pana nu am devenit foarte ocupati cu mutatul chiar de-abia asteptam. Am si zis: bine ca am facut deja rezervarile, ca altfel nu cred ca mai plecam 1 luna in plina vara, cand va fi nevoie de mine cu siguranta. Asa ca acum suntem distrasi si nu mai simt atat de acut nevoia plecarii. Cu siguranta ca pe masura ce e vom apropia de ziua Z vom deveni nerabdatori. Aaaaa, copiii nu stiu; va fi surpriza totala!
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Vacanta placuta !! |
|

| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Si noi vrem sa facem o tura prin europa, dar inca nu ne-am facut un plan.De cate ori fac planuri totul merge pe dos.Inca ma mai gandesc daca plecam in SUA la vara sau facem turul Europei
|
|
|