Tabere de vara pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, May 20, 2012 11:53 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Va trimiteti copiii in tabere vara?

Merg prin ceva organizat de scoala sau tabere prin diverse agentii, gasite pe net?

Unde ii trimiteti in tabara vara aceasta?
S.ELENA
Scris: Sunday, May 20, 2012 2:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Robert va merge cu clubul de dans in cantonament, in perioada 30.07 - 05.08, la Busteni, Casa David.
andreea205
Scris: Thursday, June 7, 2012 12:59 PM
Nivel: Guest

AdrianaC wrote:
Va trimiteti copiii in tabere vara?

Merg prin ceva organizat de scoala sau tabere prin diverse agentii, gasite pe net?

Unde ii trimiteti in tabara vara aceasta?

Apropo de acest subiect, si eu tot tabere de vara cautam, deoarece nu ii pot lasa pe nazdranvanii mei la bunici. Am gasit ceva unde copiii isi pot dezvolta foarte bine noi deprinderi si devin atenti, interesati si cooperanti atunci cand stimulul este deosebit, iar pentru aceasta il poti trimite intr-o tabara de vara cu lectii de echitatie la un domeniu frumos in apropiere de Sighisoara...Ceea ce ma incanta deoarece acolo exista metode de lucru cu copiii, prin joc, artterapie, melo si dansterapie, prin intermediul carora invata sa fie atenti, sa asculte, sa respecte regulile, sa-si astepte randul, sa comunice optim (mai facil sau mai rezervat...depinde de caz) sa coopereze si sa interrelationeze bine cu ceilalti copii. Ce parere aveti despre acest lucru?

bereea
Scris: Thursday, June 7, 2012 2:38 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La noi nu exista tabere de vara
Maria & Mario
Scris: Thursday, June 7, 2012 7:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
In Tabara de Vara Bunu' si Buni' - via Romania ! hohot Si eu - insotitor de bord , sofer, bucatar , asistent , supraveghetor .... etc dance
alimami
Scris: Friday, June 8, 2012 6:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
La noi la scoala se organizeaza tabere de vara de limba engleza,cu vorbitori nativi care tin un fel de cursuri in fiecare zi(cu jocuri,scenete...tot felul). Eu imi trimit deocamdata elevii,ca a mea e mult prea mica si nu as putea-o trimite nicaieri.
kali
Scris: Wednesday, March 26, 2014 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Experiente pozitive aveti? Parca-parca ma bate un gand... desi nu sunt foarte sigura.
Chiar daca nu se concretizeaza, macar ma informez pentru anul viitor.
giulia_mamik
Scris: Wednesday, March 26, 2014 10:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,de la ce varsta au mers copii vostri in tabere sau de la ce varsta intentionati sa i lasati?A mea a facut de curand 8 anisori si mi ar fi placut sa mearga intr o tabara dar cu copii de varsta ei si daca s ar putea cu cei din colectivul ei.Dar totusi ceva imi spune sa mai astept un an,parca e cam devreme pt varsta ei,nu stiu daca ar fi pregatita sa plece de acasa cateva zile si mai ales fara mine sau cineva apropiat.Voi ce credeti?
Cris-DL
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Anul trecut a fost si bubulina mea, la aproape 9 ani, intr-un fel de tabara - 3 zile, fara parinti, doar colegii de clasa.
Vorbeam zilnic la telefon, insa cand s-a intors a coborat plangand din autocar spunand ca i-a fost dor de noi si nu prea i-a placut. Noaptea a chemat-o pe doamna la ea in camera sa doarma, cu toate ca mai era cu 3 fetite... cred ca nu a fost pregatita sa sa stea departe de noi, cu toate ca si-a dorit sa mearga singura.

Asa ca, anul asta, incercam alta varianta, merg si eu cu Luca - separat, dar impreuna.Crazy Adica, ea pleaca cu autocarul, iar eu si micul cu masina. Avem cazare in pensiuni diferite, insa una langa alta. Vedem...
bereea
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:27 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
A mea nu a fost in tabara, dar a stat pe la verisorii ei cate 1-2 saptamani.Plangea cand veneam sa o iau acasa!
kali
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:34 AM
Nivel

Pe mine ma bate gandul, cumva - adica nu sunt foarte sigura - sa-i las intr-o tabara vara asta ( calarie sau pictura mi-ar placea ). Insa ai mei sunt 2 si mizez mult pe asta, chiar daca se pune problema sa mearga mai multi copii din grupul lor de prieteni.
Locatia ar fi undeva aproape, sa pot ajunge rapid la ei daca e cazul.
Insa... pe de alta parte... parca as mai amana pana dupa 10 ani.
Nu stiu... mai studiez...
Sunt atat de nehotarata!!
TatyKS
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Stii tabara " la mama acasa "? E cea mai buna ras deocamdata . Chiar daca stiu ca s-ar descurca cu igiena, cu imbracatul ... inca nu suntem pregatite .Eu cel putin nu sunt alcool .
Poate daca as sti ca e si cu cativa prieteni si ca e relativ aproape de noi , m-as incumeta . Cheek Kiss
kali
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:59 AM
Nivel

Noi avem grup mare de prieteni cu copii de aceeasi varsta iar la scoala la fel... am format o gasca cu care organizam iesiri in we.-uri.
Anul trecut o parte din ei au fost in tabara de calarie si au fost super incantati. Parca m-am simtit vinovata ca le-am refuzat alor mei placerea asta... de aceea incerc sa vad daca se poate altfel anul asta. Sigur, depinde si cati vor fi prezenti, ca doar pe ei 2 nu i-as lasa.
TatyKS
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:
Noi avem grup mare de prieteni cu copii de aceeasi varsta iar la scoala la fel... am format o gasca cu care organizam iesiri in we.-uri.
Anul trecut o parte din ei au fost in tabara de calarie si au fost super incantati. Parca m-am simtit vinovata ca le-am refuzat alor mei placerea asta... de aceea incerc sa vad daca se poate altfel anul asta. Sigur, depinde si cati vor fi prezenti, ca doar pe ei 2 nu i-as lasa.

VorbitiGossip ! E super frumos ca aveti prieteni cu copilasi apropiati de varsta.
Sunt curioasa ce ati ales Cheek Kiss .
manu
Scris: Tuesday, May 27, 2014 2:20 PM
Nivel: Guest

Buna seara! Va trimit o oferta pentru o tabara speciala! Daca puteti promova proiectul printre prieteni, contribuiti la dezvoltarea grupului de initiativa din satul nostru. Multumesc!
mesaj editat de moderator: reclama!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.